aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Ben bi süre kullanmaya çalıştım bu tarz hiç rahat edemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 öncelikle ilk motorumu kullanıyorum racing model sorularım 1.yazlık + kışlık 2 farklı model mont mu yoksa 4mevsimlik mi tavsiye edersiniz? 2.body armor ne kadar kullanışlıdır? 3.hangi markalar iyidir bakıyorum görünüşleri çok tırt bide çoğunun fiyatları 1000 lira civarı olmasına rağmen ? 4.internet üzerinden mi almalıyım yoksa yerinden mi ? 5.sakaryada oturuyorum burda bi ekipman satan yere gittim çok fason ürünler gibi geldi.. tavsiyerler :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Sir.Enis said: öncelikle ilk motorumu kullanıyorum racing model sorularım 1.yazlık + kışlık 2 farklı model mont mu yoksa 4mevsimlik mi tavsiye edersiniz? 2.body armor ne kadar kullanışlıdır? 3.hangi markalar iyidir bakıyorum görünüşleri çok tırt bide çoğunun fiyatları 1000 lira civarı olmasına rağmen ? 4.internet üzerinden mi almalıyım yoksa yerinden mi ? 5.sakaryada oturuyorum burda bi ekipman satan yere gittim çok fason ürünler gibi geldi.. tavsiyerler :S 1. 4 mevsim olayı yalan. 3 mevsimlik aldım bi tane mont. Markası clover. Yakıyor sıcagin altında. yazlık ayrı alacagim sanirim. 4. Bence denemeden alma. 6. istanbula gelip alman daha mantıklı olur. Hasanpaşa'da dolu magaza var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Sir.Enis said: öncelikle ilk motorumu kullanıyorum racing model sorularım 1.yazlık + kışlık 2 farklı model mont mu yoksa 4mevsimlik mi tavsiye edersiniz? 2.body armor ne kadar kullanışlıdır? 3.hangi markalar iyidir bakıyorum görünüşleri çok tırt bide çoğunun fiyatları 1000 lira civarı olmasına rağmen ? 4.internet üzerinden mi almalıyım yoksa yerinden mi ? 5.sakaryada oturuyorum burda bi ekipman satan yere gittim çok fason ürünler gibi geldi.. tavsiyerler :S 2 mont zorunlu. body armor yazlık mont yerıne gecebılır, ama ne kdar guvenlı tartışılır. ustune baya plastık gıyıp cıkıyorsun. ve o plastıgı tutan da file. kaza anında yerde suruklenırken o file dayanır mı soru bu. benım tavsıyem kıslık ve yazlıkta da hein gericke. bugun yagmur vardı kıslıgı gıydım. giyerken sarılıp öpecektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 multiple mesaj. silemedim yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 1-bende yazlık vardı dandini bişey, sonra gittim iyisinden bi 4 mevsimlik aldım. Yazlık yazın dahi pişirirken, 4 mevsimlik olan yazın idare ediyor. İçi falan çıkıyor, tamamen böbrekleri kaplıyor baya memnunum yani. Ha şu var yazın güneşin alnında yola çıkarsan pişmeme ihtimalin yok gibi bişi,zaten ya sabah yada aksamustu surmek daha cok keyıf verıyor. Alpinestar var bende 4 mevsimlik atarım olmadı linkini. 2- body armor kullanmadım hiç bilmiyorum ama bi sırtlık lazım sanırım ya bide boyunluk 3- malzemesi önemli. zaten alırken öğreniosun corduradır goretextir falan. Malzemeye para veriosun aslında. işte içinde euro bilmem kaç malzemesi oldugunu yazan seyler olacak. Bide malzeme satanlara çok güvenme. 4- yerinde dene sonra netten alabilirsin. Ben öle yaptım. Sir.Enis said: öncelikle ilk motorumu kullanıyorum racing model sorularım 1.yazlık + kışlık 2 farklı model mont mu yoksa 4mevsimlik mi tavsiye edersiniz? 2.body armor ne kadar kullanışlıdır? 3.hangi markalar iyidir bakıyorum görünüşleri çok tırt bide çoğunun fiyatları 1000 lira civarı olmasına rağmen ? 4.internet üzerinden mi almalıyım yoksa yerinden mi ? 5.sakaryada oturuyorum burda bi ekipman satan yere gittim çok fason ürünler gibi geldi.. tavsiyerler :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Ne olursa olsun yakalı al. Benim o dönemki kız arkadaşım gitmiş hediye diye yakasız olanını almış, rüzgarı yiyince boynum üşüyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Sir.Enis said: 5.sakaryada oturuyorum burda bi ekipman satan yere gittim çok fason ürünler gibi geldi.. tavsiyerler :S İzmit Şişman Motora bi bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 yok mu racingi bıraktım choppera geçicem ceketimi satıyorum diyen fln ya :/ bugün ixs marka yarı deri yarı mont bi tane alıcaktım bedeni biraz bol geldi alamıyorum halbuki çokta güzel bişidi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Sir.Enis said: yok mu racingi bıraktım choppera geçicem ceketimi satıyorum diyen fln ya :/ bugün ixs marka yarı deri yarı mont bi tane alıcaktım bedeni biraz bol geldi alamıyorum halbuki çokta güzel bişidi :( 1 beden küçüğü tam gelir diyosan internetten al, hatta yurt dışından ucuz bulabilirsen yurt dışından al :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 sıra yeni bi kaska geldi izmitten deneyerek almayı düşünüyorum var mı bildiğiniz izmitte kaliteli mal satan bir yer ? yada istanbulda daha mı iyi olur akşam iş var ona göre git gel yapmam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Bi dizlik tavsiyesi alabilirmiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Sir.Enis said: sıra yeni bi kaska geldi izmitten deneyerek almayı düşünüyorum var mı bildiğiniz izmitte kaliteli mal satan bir yer ? yada istanbulda daha mı iyi olur akşam iş var ona göre git gel yapmam lazım Şişman Motor birde yuvacıkta Başerler Motor var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Xaero said: Bi dizlik tavsiyesi alabilirmiyim. Ben dianese kullanıyorum ama herkes direk pantolon al diyor. Takması çıkarması sıkıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 MrLevie said: Xaero said: Bi dizlik tavsiyesi alabilirmiyim. Ben dianese kullanıyorum ama herkes direk pantolon al diyor. Takması çıkarması sıkıntı. Pantolonda 2-3 tane almak lazım oda biraz sarsıyor adamı. hergün aynı pantolon giyinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 shark ledli sizce nasıl ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Arkadaşımın son 5 ayda 3 kere vizörü çatladı, kırıldı. Bi onu araştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 ben pantalon ustu kullaniyordum ise giderken, kirlendi derdi pek yok. ama tabi biraz bol gibi kaliyor sanki dusse dizlikler falan korumayacakmis gibi. Ha surtunmeye karsi korur evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Ben de speed-r var vizörü çatlamadı, hatta en kalın vizöre sahip kask galiba. Ama vizörün açılma kapanma sistmei iyi değil, oturmuyor ayarı kaçıyor devamlı. Fiyatı uygun tabi fiber kasklara göre , o yüzden tercih edilebilir. Not. 4 yıldır kulanıyorum ama son 1 yıldır vizörün oturmaması baaygı üzmeye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Beyler pantolon alayım diyorum dizlikle falan olmayacak bu iş. RiderDenim mi, Tech90 mı ona karar veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Ben rider denimden aldım bi tane de, kaç tane alacaksın abi? Hep aynı şey giyilmiyor. Ayakkabı konusunda ne yapıyorsunuz? Motosiklet ayakkabısı adı altında satılanlar cankan ayakkabısı gibi. Neler kullanıyorsunuz ayakkabı olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 bende yerli mali goretex bisi var baya memnunum tabi yds marka http://www.ydsshop.com/?urun-113-yds-diablo-7-2-gtx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 daha 3 günde çok baydı şu sıcaklar beni. mont aldım 4 mevsimmiş (öyle birşey yok tabi) ucuz bilşey aldım tabi köpek gibi terliyorum. hoş normalde de çok terliyorum fakat bu acayip. ışıklarda falan 12 saattir oruçlu kafasında oluyorum, çok fena vuruyor sıcak. giymemeye de tırsıyorum, düşsem yamulurum valla. aynı lşekilde dizlik de öyle. pantolon alayım desem üstümü nasıl değiştirecem yanıma eşya almam lazım. o kadar yer yok, zaten motor cbr 250, çanta falan da yok haliyle. epey eziyet olmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 eheheh ole tabi yazin cile ya motora binmek dandik yazliklar guzel mevsimliklerden daha sicak yapiyor ben yazligimi kullanmiyorum mesela onun disinda hava cok sicak olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar