Wispy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Bismillah İlk maç gündüz maçı.. Guti, Holosko, Hilbert kadroda yokmuş sakat olmamalarına rağmen. Hayırlısıyla kazanıp iyi bir başlangıç yapalım. Haftayaki UEFA maçına moralle girelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Eskişehir Bülent Uygun ve Ümit Karan'dan kurtuldu, yakışmıyordu zaten. Skibbe de potansiyel var kadro da gayet iyi. Dede Sezer'in yerini rahat doldurur, Kris Boyd-Mehmet Yıldız forvet hattı can yakar. Batuhan karaktersizi oynarsa da Egemen lütfen bir zahmet bacağını eline versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 berabere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 hem sivok hem ernst oynamaz ise aklıma kötü seyler gelmeye baslar durduk yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 beşiktaş'ın alanya macını gordukten sonra kazanma şansının az oldugunu dusunerekten oyum eskışehirin galıbıyetıne velhasıl en zor deplasmanalrdan birisi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 _________________________Cenk___________________________ __________________________________________________________ Toraman(C)__________Sivok____________Egemen_________ismail __________________________________________________________ ____________________Ernst_____________Necip________________ ___________________________Fernandes_______________________ __________________________________________________________ Quaresma____________________________________________Simao ____________________________Almeida________________________ Nasıl özledim nasıl heyecanlıyım anlatamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 apsingir said: beşiktaş'ın alanya macını gordukten sonra kazanma şansının az oldugunu dusunerekten oyum eskışehirin galıbıyetıne velhasıl en zor deplasmanalrdan birisi zaten. valla skibbe klasik halinde devam ederse olacakları söyleyeyim, ilk yarı fırtına gibi eser es-es, böyle 17 maçta 13 galibiyet falan alırlar. Ardından ikinci yarı başlar 10'da 0 falan olur. Skibbe kovulur yerine Daum falan geçer. Umarım bu sefer istikrarı yakalar Skibbe'de hak ettiği değeri görür. Çok iyi bir teknik adam ve ileri de çok daha başarılı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 2'den fazla gol olur bence, kim kazanır bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 eskişehir 1 adım önde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Tenekeadam said: _________________________Cenk___________________________ __________________________________________________________ Toraman(C)__________Sivok____________Egemen_________ismail __________________________________________________________ ____________________Ernst_____________Necip________________ ___________________________Fernandes_______________________ __________________________________________________________ Quaresma____________________________________________Simao ____________________________Almeida________________________ Nasıl özledim nasıl heyecanlıyım anlatamam. Bu kadroyla dağıtırız es es i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Hattı tüm sermayimi basıyorum beşiktaşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Valla beşiktaş maçlarını izlemek geçen yıl bile zevkti.. Eskişehir maçıda güzel olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Toraman sağ bekte etkisiz, yine Ekrem oynamalı bence, Toraman da stopere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Ernst Necip Fernandes orta sahası fazla set. Beşiktaş için fazla defansif. Takım halinde defans yapamıyordu Schuster sağolsun Beşiktaş, Carvalhal bunu çözmeye uğraşıyordu. Çözebildiyse Necip-Fernandes yeter orta saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Holy said: 2'den fazla gol olur bence, kim kazanır bilemedim. Güvendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 q7 arkasında toramanın olması o kadarda kötü degil ekrem olsa da cok bişe fark yapmaz kalede rüştüyü de görebiliriz belki daha uygun bir kadro ben de düşünmüyorum suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Toromandan sağ bek ne kadar olursa artık... Bir düzgün adam alamadılar oraya yuh be, kime sorsan basbas bağırıyordu sağ bek lazım diye. Koskoca sene çakma sağ beklerle geçireceğiz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Hakikaten nası bir transfer politikasıdır anlamak mümkün değil. Geçen sene o bölgede alternatif olarak oynaması için alınan Erhan Güven yeterli görülmediği için gönderiliyor. Yani oradaki eksiğin farkında transfer yapanlar, ancak transfer yapılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 mendesin elinde bek kalmamis, seneye artik. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Maça 15 dakka kaldı gençler heycan var mı Uploaded with ImageShack.us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 nihayet baslıyo kodumun ligi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 webtv de yayın güzel.bozulmaz inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 5 yabanciile basliyoruz. Hadi bismillah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 beşiktaştan bi cacık olmaz demiş miydim sdf 8. hafta güle güle carvalhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar