Holy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 of ya tribünler muslera diye tezahürat yapıyor. ne güzel kaçırtacaktık adamı oldu mu şimdi bu?
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Fatih Terim napıyon sen.Eboue sol açık sabri orta saha ortası.Elmander kadroda bile yok.Şu Gs'ye her gelen neden yeni icatlar çıkarıyor sürekli.Kafayı kırıyor resmen.
aquila Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 yonetim degisti, teknik kadro degisti, takimin yarisi gitti, ayni yetoluk duruyo, nasil is lan.
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Defansa bak hey hey hey yok boyle kalas bi defans. Caglar,servet,Zan,urfa koysana sabri ve eboue'yi beke gidip gelsinler ileri geri. Fatih terim'i tbrik ediyorum kalas gibi kadro kurmus allahtan baros'umuz var. Bi tane çevik oyuncu
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Sabri sağ bekte iyi AMC oynatıyoruz. Eboue sağ bekte önliberoda iyi AML oynuyor. Ujfalusi defansta iyi sağ bek oynuyor. Yahu Fatih Terim neyin peşindesin ya... Nefret ediyorum şu oyuncuları mevkilerinden farklı yerlerde oynatma fantazilerinden. Bide webtv'ye laf atanlar ölsün biyerde..
toggie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Sabri orta saha oynayacak diye Eboue'yi sacma sapan bir mevkide harcıyoruz. Bu kadar güzel kadroyu boyle rezil etmeyi de ancak FT basarabilirdi zaten. Tebrik ediyorum kendisini. Bi de adam 1. kaptan olmus ya, vallahi pes. Butun sezon izleriz biz bu adamı. Kırmızı kart falan gorse bari de ceza falan alsa. Mecburen duzgun kadro kurmak zorunda kalırız, iyi oynarız Sabri'de yedege mahkum olur falan.
Polyushka Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 dedik de mi ama bunu ? ftden çok şey beklemeyin diye.
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 FT ye mail atalım sabriyi oynatmasın. yeter ya
aquila Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 al sabriyi yerine, kaydir urfaliyi ortaya, eboue saga, sola rierayi koy, kazimla gokhani cikar, olmazsa birni daha cikar barosun yanina elmanderi koy. okuyo musun fatih
barbu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 sabri fatih terimin has adamlarından biri. zor görürsünüz yedekte onu.
Red Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 bir takımın şebeği nasıl kaptan kafam almıyor hakkaten versene kaptanlıgı selcuga
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Ya Sabri'yi sağ beke Eboue'yi sol beke koysa nolur sanki ya... :(
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Bu FT sırf gazla çalışıyor.Teknik taktik hak getire.Lan Eboue yi sol açık oynatan bir zihniyetten bahsediyoruz.Sabri orta saha da oyun kurucu rolünde.Bu ne ya.Dalga mı geçiyor bu herif.
Revenge Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Red said: sarp kültürü yerleşmiş takıma sdf :D aynen..o kadar para harcadık yine 3 pas yapamayan takım var..başka açıklaması olamaz
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 EricCantona said: Sabri sağ bekte iyi AMC oynatıyoruz. Eboue sağ bekte önliberoda iyi AML oynuyor. Ujfalusi defansta iyi sağ bek oynuyor. Yahu Fatih Terim neyin peşindesin ya... Nefret ediyorum şu oyuncuları mevkilerinden farklı yerlerde oynatma fantazilerinden. ujfalusi sağ bekte de iyi ona laf yok. ama şöyle bi olay var, ujfa ortaya geçerse gökhan yerine, sağ beke başkasını alabiliyosun. bööle normalde 2 tane sağ beki ortasahada oynatmazsın :D şu eboue aml nası bi mantık. bunu kimse bana anlatamaz... bu arada maçın başını kaçırdığım için bilmiom riera niye yok? yedekte var mı? varsa niye oynamıyo? ey allam ya fıstık gibi kadro kurduk, olan şeye bak
Red Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 bu arada kazımda çok yeto bir adam tabi onuda geçmeyelim kadromuz yine iyi fakat yabancı sınırı yuzunden yetolar devam sabri-urfalı-servet-balta eboue-melo-selcuk-riea sercan-baros(elmander) mis kadro sdfs
benjani Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 muslera para sayarken görüntülenmiş maçtan önce
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 çağlar izledi resmen adam orta açsın diye, iki kere üstüste pazara gidince. sol bek sıkıntımız büyük. ardındanorta açıldı top yerden 6pas üzerinde gidiyor, kalaslarımız zan ve servet uyudu muslera uzaklaştırayım dedi. eh muslera'ya da nazar değdi pozisyonda ama bu defansla zor.
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Revenge said: Red said: sarp kültürü yerleşmiş takıma sdf :D aynen..o kadar para harcadık yine 3 pas yapamayan takım var..başka açıklaması olamaz Abi o sabriyi barcelona orta sahasına koy bütün düzeni bozar.O derecede cenabet bi adam ya.Kurtulamadık şu heriften.
guernica Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 riera yedek. elmander sakat, kadroda yok.
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Abi Muslera anasını satayım oha dedim nasıl kurtarış yaptı öyle, derken elinden kaçırdı topu ve gol oldu, yumruklasa da adamların kucağına gitcekti zaten şaka gibi. Gerçi haketmiştik, 20.dk'den sonra resmen bok gibi oynadık. Gerçi belediye bu sene can sıkacak bir takım kurmuş ama o kadar uğraşılmış bir takım da böyle saçma sapan pozisyonlar vermemeli. Ufuk, Aykut falan olaydı kalede maç muhtemelen 3-0 falandı lol. İnşallah 2. yarı kadroyu fixler, soyunma odasında da bizimkilere ayarı verir Terim de yeneriz şu adamları. 10-20 arası OMG nasıl paslaşıyoruz, pozisyonlara bak derken şu geldiğimiz hale bak ya şaka gibi.
Trans Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 ulan iddaa yaptım ilk 3 maçtan tutabilcek tek maç bu sanırım,üst verdim diğerleri tam tersi gidiyo.merak etmeyin gençler yüklenip atıcaz golleri
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 toggie said: Sabri orta saha oynayacak diye Eboue'yi sacma sapan bir mevkide harcıyoruz. Bu kadar güzel kadroyu boyle rezil etmeyi de ancak FT basarabilirdi zaten. Tebrik ediyorum kendisini. Bi de adam 1. kaptan olmus ya, vallahi pes. Butun sezon izleriz biz bu adamı. Kırmızı kart falan gorse bari de ceza falan alsa. Mecburen duzgun kadro kurmak zorunda kalırız, iyi oynarız Sabri'de yedege mahkum olur falan. polyanna? sen misin? sdf=)))
Öne çıkan mesajlar