Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL : İBB - Galatasaray // 11.09.2011 @ 20.00 // Olimpiyat Stadı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Defansa bak hey hey hey yok boyle kalas bi defans. Caglar,servet,Zan,urfa

koysana sabri ve eboue'yi beke gidip gelsinler ileri geri.

Fatih terim'i tbrik ediyorum kalas gibi kadro kurmus allahtan baros'umuz var. Bi tane çevik oyuncu
Mesaj tarihi:
Sabri sağ bekte iyi AMC oynatıyoruz.
Eboue sağ bekte önliberoda iyi AML oynuyor.
Ujfalusi defansta iyi sağ bek oynuyor.
Yahu Fatih Terim neyin peşindesin ya...

Nefret ediyorum şu oyuncuları mevkilerinden farklı yerlerde oynatma fantazilerinden.

Bide webtv'ye laf atanlar ölsün biyerde..
Mesaj tarihi:
Sabri orta saha oynayacak diye Eboue'yi sacma sapan bir mevkide harcıyoruz. Bu kadar güzel kadroyu boyle rezil etmeyi de ancak FT basarabilirdi zaten. Tebrik ediyorum kendisini.

Bi de adam 1. kaptan olmus ya, vallahi pes. Butun sezon izleriz biz bu adamı. Kırmızı kart falan gorse bari de ceza falan alsa. Mecburen duzgun kadro kurmak zorunda kalırız, iyi oynarız Sabri'de yedege mahkum olur falan.
Mesaj tarihi:
EricCantona said:

Sabri sağ bekte iyi AMC oynatıyoruz.
Eboue sağ bekte önliberoda iyi AML oynuyor.
Ujfalusi defansta iyi sağ bek oynuyor.
Yahu Fatih Terim neyin peşindesin ya...

Nefret ediyorum şu oyuncuları mevkilerinden farklı yerlerde oynatma fantazilerinden.

ujfalusi sağ bekte de iyi ona laf yok. ama şöyle bi olay var, ujfa ortaya geçerse gökhan yerine, sağ beke başkasını alabiliyosun. bööle normalde 2 tane sağ beki ortasahada oynatmazsın :D şu eboue aml nası bi mantık. bunu kimse bana anlatamaz...

bu arada maçın başını kaçırdığım için bilmiom riera niye yok? yedekte var mı? varsa niye oynamıyo?

ey allam ya fıstık gibi kadro kurduk, olan şeye bak
Mesaj tarihi:
bu arada kazımda çok yeto bir adam tabi onuda geçmeyelim

kadromuz yine iyi fakat yabancı sınırı yuzunden yetolar devam

sabri-urfalı-servet-balta

eboue-melo-selcuk-riea

sercan-baros(elmander)

mis kadro sdfs
Mesaj tarihi:
çağlar izledi resmen adam orta açsın diye, iki kere üstüste pazara gidince. sol bek sıkıntımız büyük. ardındanorta açıldı top yerden 6pas üzerinde gidiyor, kalaslarımız zan ve servet uyudu muslera uzaklaştırayım dedi. eh muslera'ya da nazar değdi pozisyonda ama bu defansla zor.
Mesaj tarihi:
Revenge said:

Red said:

sarp kültürü yerleşmiş takıma sdf

:D aynen..o kadar para harcadık yine 3 pas yapamayan takım var..başka açıklaması olamaz

Abi o sabriyi barcelona orta sahasına koy bütün düzeni bozar.O derecede cenabet bi adam ya.Kurtulamadık şu heriften.
Mesaj tarihi:
Abi Muslera anasını satayım oha dedim nasıl kurtarış yaptı öyle, derken elinden kaçırdı topu ve gol oldu, yumruklasa da adamların kucağına gitcekti zaten şaka gibi. Gerçi haketmiştik, 20.dk'den sonra resmen bok gibi oynadık.

Gerçi belediye bu sene can sıkacak bir takım kurmuş ama o kadar uğraşılmış bir takım da böyle saçma sapan pozisyonlar vermemeli. Ufuk, Aykut falan olaydı kalede maç muhtemelen 3-0 falandı lol.

İnşallah 2. yarı kadroyu fixler, soyunma odasında da bizimkilere ayarı verir Terim de yeneriz şu adamları. 10-20 arası OMG nasıl paslaşıyoruz, pozisyonlara bak derken şu geldiğimiz hale bak ya şaka gibi.
Mesaj tarihi:
toggie said:

Sabri orta saha oynayacak diye Eboue'yi sacma sapan bir mevkide harcıyoruz. Bu kadar güzel kadroyu boyle rezil etmeyi de ancak FT basarabilirdi zaten. Tebrik ediyorum kendisini.

Bi de adam 1. kaptan olmus ya, vallahi pes. Butun sezon izleriz biz bu adamı. Kırmızı kart falan gorse bari de ceza falan alsa. Mecburen duzgun kadro kurmak zorunda kalırız, iyi oynarız Sabri'de yedege mahkum olur falan.

polyanna? sen misin? sdf=)))
  • Yeni Oluştur...