BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 ben bunu görüyorum http://en.wikipedia.org/wiki/Patriarchal_cross batının ahlakını almışız bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Tersten okuyunca allah yok muhammed yok yazıyor illuminati işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Berbat lan bune Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 buldum hadi dağılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 gövde azrailın kılıcına benziyor . diğer iki çizgide azrailin elini temsil ediyor . ayık olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 şimdi çile başlayacak tabi, her yazı tipine nasıl eklenecek ki bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 hani para simgesi yazı metninde kullanıyor ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 times new roman'da altgr+t tm amblemi koyuyo mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 TL şu iyiydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 hmm fena değil gerçi euroya çok benzemiş, milyon kelimesini ağzından çıkaramayan halk bunu euroyla karışırmadan kullanabilecek mi acep rhdgdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Esh said: times new roman'da altgr+t tm amblemi koyuyo mesela. denedim neredeyse hepsinde öyleymiş.. merkez bankası bir *.exe dosyası yayınlamış TL sembolü için ama bunu yüklersek TM ne olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 euronun aynısı olmus ya sacma sapan bişi ne gerek warsa TL vardı işte cillop gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 olm şu penis gibi olan kısmı elle çizmesi çok zor düşünememişler mi millet üşenir bunu çizmeye diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 $ € £ euroda dolarında hatta poundunda simgesiw ar bilgisayarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Benim hoşuma gitmedi açıkcası yani puonda benziyor ama Euronun çok benzeri olmuş. Kendine has bir karakteri yok daha doğrusu. Üzerinde haç var diye kabul edilmez bence bi zaman sonra değiştirilir. Ayrıca elle hızlıca çizerken direk Euro ile karışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Ben olsam ortadakini secerdim. Elle yazimi da rahat, daha bir orijinal duruyor. ntvmsnbc'nin belirttigi gibi "Simgenin çıpa şeklinde olması TL'nin güvenli liman haline geldiğini gösteriyor. Yukarı doğru çizgiler de paranın yükselen değer olduğunu simgeliyor." anlam yukleme olayi cok banal geldi acikcasi. neresi guvenli liman yahu? neresi yukselen deger? yani oyle seyler yok bizde. Pancar motor takilmis ferrari kaportasina benzetilmis araci drag yarisina sokmaya calisiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 ntvmsnbc'nin belirttigi gibi "Simgenin çıpa şeklinde olması TL'nin güvenli liman haline geldiğini gösteriyor. Yukarı doğru çizgiler de paranın yükselen değer olduğunu simgeliyor." anlam yukleme olayi cok banal geldi acikcasi. abi şu war ya sunu yazan kesin sanat mezunu biri hastasıyım bu acıklamaların her bi boka bisi benzetme cabasının bu arada elle kolay cizilcek dolar gibi bişi olsa ya bunu nasul cizcez abi ben babama 6 senedir @ işaretini oretemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 sağ üsttekinde at-at tipi var o olsaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 orak + haç birleşimi olmuş. Yani hristiyanlara ölüm ! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 ya iyidir abi sallayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Bone iste tr de hep bu satiyor. Anlami yuklediginde(minimum dolayli anlatimla) sanat satiyor. Aksi halde satin alanlar anlamiyorlar. TR'de hersey gazla calisiyor. Okul yillarinda osmanli soyle kahramandi boyle kahramandi ver gazi herkes cok sanli bir toplumuz oyle ise neden tarih dersini begenmiyoruz seklinde egitildi. Sonra futbol'da bizim ebedi rekabet superdir dunyada esi benzeri yok ver gazi. Derken yok bizim ulke cennet cennet, dunyada boyle guzel ulke yok. Para simgesinde de YUKSELEN DEGER! FLASH FLASH! GUVENLI LIMAN!! KALE GIBIYIZ! satmaz mi cok da guzel satar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 bariz hac bile var içinde göz kırpmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 ben olsam sole basit bişiyi tercih ederdim http://i.imgur.com/ohe4m.jpg al abi neyi temsil ediyo bu t ve l war işte onnarı temsil ediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 ahahah adam asmaca:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar