Starscream Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 güzel olmak zorundamı? ozaman ailedeki herkesi eski model yapsınlar. baba, anne, kızın annesi filan.. gayet lisede aşık olunabilicek tatlı bi hatun işte. diziyi gerçekçi kılıyo.
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 gayet hoş kız sesi dışında. normalde de aşık olunabilecek bi tip. zaten fazlası gerekse bade işçille yer değiştirirlerdi en baştan. bence baya kötü oynuyor daha doğrusu oyunculuk namına bişey göremedim dizide. tiyatroda çok iyi olduğu söyleniyor ama bilemicem. bi de polonyalı kızlara internetten de bakılabilir nedir yani.
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 SeaGle said: polonyadakiler de nefes alıyor buradakiler de, pati için önemli olan kıstas nefes söz konusu nefesse gerisi teferruattır düşüncesi hakim, evet. Kıstası geçen gün değiştirdik, oda sıcaklığında olması yetiyor artık.
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 burtonesk said: gayet hoş kız sesi dışında. normalde de aşık olunabilecek bi tip. zaten fazlası gerekse bade işçille yer değiştirirlerdi en baştan. bence baya kötü oynuyor daha doğrusu oyunculuk namına bişey göremedim dizide. tiyatroda çok iyi olduğu söyleniyor ama bilemicem. bi de polonyalı kızlara internetten de bakılabilir nedir yani. bak o zaman
aquila Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 duymamasi/gormemesi gereken seyleri, duyan/goren masum koyluden baska bildigi sey yok mu lan bu adamlarin, her bolum ayni bitiyo bi de. surekli, hangi koseden ne izdirabi cikaralim diye ugrasmasalar rahatlicak su diziler.
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 ya yine dacia reklamları tam gaz devam.
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 netten izlenebilecek bir yer var mı kanal d nin sitesinde nbaşka
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 cemre napae'ye benziyor. onun 16:9 versiyonu.
xaty Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 baya yerinde tespit, napae'yi görmedim gerçi ama öyle hissettim
dylanN Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 ya kıvanç sürekli yengesiyle bi münasebette ben çok sıkıldım ya
xaty Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 geçen hafta izlediğimde beğenmiştim diziyi de bu hafta çok yalan geldi bi çok şey.. çekimler iyi diodum, bi kaç sahnede o bile baya kötü olmuş
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 evet, bu hafta senaryoyu sanki ben yazmışım gibi hemen her sahneyi tahmin ettim. kötü olmuş bu hafta iyice.
knox Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 tahmin edemiyeceğin ne olabilir ki bu kadar sığ bir diziden.
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 oturup pembe dizi izleyip bi de eleştirmek nedir ya :D
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 ginaly said: cemre napae'ye benziyor. onun 16:9 versiyonu. fena değilmiş o zaman,gerçi dizide ki kızda çok ahım şahım değil ama kenar mahalle kızı gibi işte :P
napae Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 ginaly said: cemre napae'ye benziyor. onun 16:9 versiyonu. PES
Öne çıkan mesajlar