Starscream Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 güzel olmak zorundamı? ozaman ailedeki herkesi eski model yapsınlar. baba, anne, kızın annesi filan.. gayet lisede aşık olunabilicek tatlı bi hatun işte. diziyi gerçekçi kılıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 gayet hoş kız sesi dışında. normalde de aşık olunabilecek bi tip. zaten fazlası gerekse bade işçille yer değiştirirlerdi en baştan. bence baya kötü oynuyor daha doğrusu oyunculuk namına bişey göremedim dizide. tiyatroda çok iyi olduğu söyleniyor ama bilemicem. bi de polonyalı kızlara internetten de bakılabilir nedir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 SeaGle said: polonyadakiler de nefes alıyor buradakiler de, pati için önemli olan kıstas nefes söz konusu nefesse gerisi teferruattır düşüncesi hakim, evet. Kıstası geçen gün değiştirdik, oda sıcaklığında olması yetiyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 burtonesk said: gayet hoş kız sesi dışında. normalde de aşık olunabilecek bi tip. zaten fazlası gerekse bade işçille yer değiştirirlerdi en baştan. bence baya kötü oynuyor daha doğrusu oyunculuk namına bişey göremedim dizide. tiyatroda çok iyi olduğu söyleniyor ama bilemicem. bi de polonyalı kızlara internetten de bakılabilir nedir yani. bak o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 duymamasi/gormemesi gereken seyleri, duyan/goren masum koyluden baska bildigi sey yok mu lan bu adamlarin, her bolum ayni bitiyo bi de. surekli, hangi koseden ne izdirabi cikaralim diye ugrasmasalar rahatlicak su diziler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 ya yine dacia reklamları tam gaz devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 netten izlenebilecek bir yer var mı kanal d nin sitesinde nbaşka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 www.yildiz.tv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 *** edit tamam sorumu geri aldım:=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 kız sasha grey'e benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 cemre napae'ye benziyor. onun 16:9 versiyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 baya yerinde tespit, napae'yi görmedim gerçi ama öyle hissettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 napae kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 ya kıvanç sürekli yengesiyle bi münasebette ben çok sıkıldım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 matmazelde de gözü var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 eski dizide içinde kalmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 geçen hafta izlediğimde beğenmiştim diziyi de bu hafta çok yalan geldi bi çok şey.. çekimler iyi diodum, bi kaç sahnede o bile baya kötü olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 bade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 evet, bu hafta senaryoyu sanki ben yazmışım gibi hemen her sahneyi tahmin ettim. kötü olmuş bu hafta iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 tahmin edemiyeceğin ne olabilir ki bu kadar sığ bir diziden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 oturup pembe dizi izleyip bi de eleştirmek nedir ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 leş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 ginaly said: cemre napae'ye benziyor. onun 16:9 versiyonu. fena değilmiş o zaman,gerçi dizide ki kızda çok ahım şahım değil ama kenar mahalle kızı gibi işte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 ginaly said: cemre napae'ye benziyor. onun 16:9 versiyonu. PES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar