Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kuzey Güney (2011) - Kanal D


Wispy

Öne çıkan mesajlar

Güzel olmuş bence çekimler falan çok kaliteli sahneler çok iyi seçilmiş flashbackler yerinde ve zamanında uygulanıyor. Gerçi geçmişlerini ilk bölümde anlattı biraz daha yaysaydı daha şaşırtsaydı daha iyi olurdu.

Kıvanç gerçekten oyuncu olmuş. Babasından dayak yediği sahnede ergen çocuğu mükemmel şekilde oynamış. Dizide eski kız arkadaşımıda gördüm bu arada çok şaşırtıcıydı 3 yıl sonra =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya her şey çok güzeldi, çekimler, oyunculuklar, sahnelerin akışı...Ama kardeşim şu senaryo ille de böyle mi olmak zorunda. Hep 40 sene önceki filmleri eleştiriyoruz da kardeşim 40 sene önceki filmler o zamanın koşullarında, o zamanın toplumu için yapılmış. Yahu bu anasını sattığımın memleketinde kız mı kalmadı da aynı anadan, aynı babadan iki erkek kardeş tutup da aynı kıza aşık oluyor? Neden bu senaryoları hep böyle doğudaki-güneydoğudaki ya da ülkenin herhangi yerindeki kırolara (edit: buradaki kıro ırkçı bir ifade değil, kıroları kastediyorum,zontaları,öküzleri)hitap edecek şekilde yapıyorlar ama bir taraftan da Amerikan-İsviçre standardında yaşamı ekranlardan oturma odalarımıza sokuyorlar? Neden ya?!?! Ondan sonra Behzat Ç. 10 numara dizi dediğimde "niye abü öle diyon yeaa" diyen arkadaşlar çıkıyor. Bu ne biçim senaryo kardeşim?!?!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

cetintas said:

Yalnız kabul etmek gereken bir şey var, bu Kıvanç Tatlıtuğ adam gibi bir menajerle kesinlikle Halivut'un yıldızları arasına girer. Bred Pit'ten eksiği yok, fazlası var kardeşim. Yakışıklı çocuk maşallah.


ben bu adamı son izlediğimde bir kutu mısır gevreği kadar rol yapabiliyordu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...