cetintas Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Gerge dostum haklı, yeni konu açtım, buradan devam edebiliriz dizilerle ilgili görüşlerimize. http://forum.paticik.com/read.php?11,5874005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 öküzün yanında yaşta yanıyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 hiç fena diil dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 sanırım kuzeyden hoşlanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 tekrarmış.ya arkadaş kaç kere daha tekrar vercek asdas 2 dir tufaya düşüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 kıvanç tatlıtuğ.... holivud... oyunculuk... tabi tabi http://www.youtube.com/watch?v=xTlhH9nLtIQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Zaten bred pit, antonyo banderas, kevın kostnır, al paçino ve daha tonlarca aktör analarından aktör olarak doğuyorlar. Yapımcı ve yönetmenler sadece büyümelerini bekliyor. Belirli bir yaşa geldiklerinde de onları alıp film çekiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 kıvo gey sorry lads. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Kore diye geldim, oyunmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 yok, oyun değil, dizi film... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 gözüm gönlüm açılıyor kuzeye baktıkça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 ben de samiye baktıkça.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 ergen unlu begenme/nefret etme tartismalariniz icin kisisel bolumunu tercih ediniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 that's what she said Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Olm nolmuş lan kıvança, pisagor bile şaşkın, o nasıl üçgen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 fight club terk, ergenlerin dizisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 filmde ki entrikacı tipler ve entrikalar midemi bulandırdı. yine de 1-2 bölüm daha izleyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 ama Kıvaaaaaaanç kıyamaaaam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Dizinin olası gidişatını ve spoiler olabilecek bilgi içerir. "msn log" said: güney işte kızcak hatuna sonra sarışına yüz vercek sinirini cıkarmak için tam bunlar böyle cok kral pozisyondayken kızı barış bey çeşitli şekillerde kuzey de evi basıcak kırcak barışın ağzıın yüzünü İlk bölümü oturdum izledim, azmettim, bence dizi böyle devam edecek. Daha türk dizisinde şaşırmışlığım yok, ilk olmayacak gibi duruyor. Btw yönetmen fantazisini dizi yapmış yıllarca biriktirip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Tam genç kızları cezbedicek bi dizi, kanald işini biliyor.Böyle kızların hoşlarına giden asi aykırı tipi kıvanç tatlıtuğ canlandırınca sonuç facete görülüyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Erkeklere de femme fatale var mı dizide? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 gerge de izlemeye başlamak için bahane arıyor galiba asdfgsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 var. paso mini etek tünelliyor kamera zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 abooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 GERGE said: Erkeklere de femme fatale var mı dizide? var var seyret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar