Wispy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Akşam kardeşim izliyordu. Kıvanç bu sefer psikopat kaslı rolünde galiba. Dizi iyi mi kötü mü bilmiyorum ama tutar kesin. Yayın saati: Çarşamba 20:00 Sitesi http://www.youtube.com/watch?v=YvlFub6SHzs http://www.youtube.com/watch?v=Ko-12bqliI0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Kıvanç behlülden daha ıyı bir role denk gelmiş. O yüzden sırıtmıyorda senaryo cok orjinal degil sıradan bir senaryo oyle bütün türkiye televızyonda ona kitlendik olmazsa bundan dolayı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Güzel olmuş bence çekimler falan çok kaliteli sahneler çok iyi seçilmiş flashbackler yerinde ve zamanında uygulanıyor. Gerçi geçmişlerini ilk bölümde anlattı biraz daha yaysaydı daha şaşırtsaydı daha iyi olurdu. Kıvanç gerçekten oyuncu olmuş. Babasından dayak yediği sahnede ergen çocuğu mükemmel şekilde oynamış. Dizide eski kız arkadaşımıda gördüm bu arada çok şaşırtıcıydı 3 yıl sonra =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Kivanc hic zorlanmamis bu kadar okuz rolu oynarken. Neden acaba ? adsada Yapim cidden kaliteli bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Tekrarı falan varmı merak ettim diziyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 ilk bölümleri güzel olur ama sonradan cıvıtır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 hea dün 20 dk kadar baktım,tv de izleyebilecek hiçbir şey yoktu.idare eder bana göre dizi,ama kaçıncı bölüm onu bile bilmediğim için bişey demek saçma olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 bu sene yine kıvançın senesi.götürmedik karı bırakmaz yine bide baya zayıflamış falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Ben baya beğendim. Kıvanç'a da baya yakışmış rol bence. Bi de karın kasları efsane sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 o da kas mı,hıhB) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 kıvanç iyi oynuyor lan hayret.ezelde bile biraz sırıtmıştı ama bunda rolünü beğendim.ezelde büyük oyunculardan dersini iyi almış anlaşılan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 kıvanç ne zaman böyle hayvan gibi vücut yaptı ya daha ezelde götlü göbekliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 adam behlulden daha genc gorunuyo lan, hafta sonu seyrediyim bari spor fln yaparken fdsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 şimdi seyrettim,beğendim gerçekten. Kıvanç tatlıtuğ çok yakışmış burada rolüne,ama senaryo çok sıradan geldi,belki ilerde ilginçleştirirler ama klasik spo intikam-kardeş kavgası-kız meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 ilk bölüm flashbackten döndük colorı ve wobwob dabbe sesli iki yer dışında tamamen iyiydi. kıvançın kasları da arasında yağ gezdirilicek kıvamdaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 evet ya ne kas yapmış o öyle, bayağı besili gıdıklı göbekliydi ,helal,azimli çocuk. respect. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Ya her şey çok güzeldi, çekimler, oyunculuklar, sahnelerin akışı...Ama kardeşim şu senaryo ille de böyle mi olmak zorunda. Hep 40 sene önceki filmleri eleştiriyoruz da kardeşim 40 sene önceki filmler o zamanın koşullarında, o zamanın toplumu için yapılmış. Yahu bu anasını sattığımın memleketinde kız mı kalmadı da aynı anadan, aynı babadan iki erkek kardeş tutup da aynı kıza aşık oluyor? Neden bu senaryoları hep böyle doğudaki-güneydoğudaki ya da ülkenin herhangi yerindeki kırolara (edit: buradaki kıro ırkçı bir ifade değil, kıroları kastediyorum,zontaları,öküzleri)hitap edecek şekilde yapıyorlar ama bir taraftan da Amerikan-İsviçre standardında yaşamı ekranlardan oturma odalarımıza sokuyorlar? Neden ya?!?! Ondan sonra Behzat Ç. 10 numara dizi dediğimde "niye abü öle diyon yeaa" diyen arkadaşlar çıkıyor. Bu ne biçim senaryo kardeşim?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 zaten o ayrı konu, aynı kıza aşık olmaları,üstleik ikisi de açık açık yazarken bunu bilmiyormuş,hiçç farketmemişler gibi davranması ikisinin de, ve tabi başroldeki kızın bu olay karşısındaki tavrı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 önemli olan klişe bi mevzuyu ilginç hale sokmaları. zaten aslında çok da orijinal fikirler yok artık, her şey basit tragedyaların varyasyonu aslen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 dizi tamamen wow çakması ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 tek duyduğum adam kas yapmış, adonislerinde sorf yaparım fln. kızlar coşmuş yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Yalnız kabul etmek gereken bir şey var, bu Kıvanç Tatlıtuğ adam gibi bir menajerle kesinlikle Halivut'un yıldızları arasına girer. Bred Pit'ten eksiği yok, fazlası var kardeşim. Yakışıklı çocuk maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 vay cetintas gözüne kestirdin sanırım behlolu. bu arada 40 fırın ekmek yese yine kıyaslayamazsın ikisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 cetintas said: Yalnız kabul etmek gereken bir şey var, bu Kıvanç Tatlıtuğ adam gibi bir menajerle kesinlikle Halivut'un yıldızları arasına girer. Bred Pit'ten eksiği yok, fazlası var kardeşim. Yakışıklı çocuk maşallah. ben bu adamı son izlediğimde bir kutu mısır gevreği kadar rol yapabiliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 onu becerebilse gene iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar