Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kuzey Güney (2011) - Kanal D

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Akşam kardeşim izliyordu. Kıvanç bu sefer psikopat kaslı rolünde galiba. Dizi iyi mi kötü mü bilmiyorum ama tutar kesin.

Yayın saati: Çarşamba 20:00
Sitesi
http://www.youtube.com/watch?v=YvlFub6SHzs
http://www.youtube.com/watch?v=Ko-12bqliI0
Mesaj tarihi:
Kıvanç behlülden daha ıyı bir role denk gelmiş. O yüzden sırıtmıyorda senaryo cok orjinal degil sıradan bir senaryo oyle bütün türkiye televızyonda ona kitlendik olmazsa bundan dolayı olmaz.
Mesaj tarihi:
Güzel olmuş bence çekimler falan çok kaliteli sahneler çok iyi seçilmiş flashbackler yerinde ve zamanında uygulanıyor. Gerçi geçmişlerini ilk bölümde anlattı biraz daha yaysaydı daha şaşırtsaydı daha iyi olurdu.

Kıvanç gerçekten oyuncu olmuş. Babasından dayak yediği sahnede ergen çocuğu mükemmel şekilde oynamış. Dizide eski kız arkadaşımıda gördüm bu arada çok şaşırtıcıydı 3 yıl sonra =)
Mesaj tarihi:
hea dün 20 dk kadar baktım,tv de izleyebilecek hiçbir şey yoktu.idare eder bana göre dizi,ama kaçıncı bölüm onu bile bilmediğim için bişey demek saçma olur.
Mesaj tarihi:
kıvanç iyi oynuyor lan hayret.ezelde bile biraz sırıtmıştı ama bunda rolünü beğendim.ezelde büyük oyunculardan dersini iyi almış anlaşılan :P
Mesaj tarihi:
şimdi seyrettim,beğendim gerçekten. Kıvanç tatlıtuğ çok yakışmış burada rolüne,ama senaryo çok sıradan geldi,belki ilerde ilginçleştirirler ama klasik

spo

intikam-kardeş kavgası-kız meselesi.

Mesaj tarihi:
Ya her şey çok güzeldi, çekimler, oyunculuklar, sahnelerin akışı...Ama kardeşim şu senaryo ille de böyle mi olmak zorunda. Hep 40 sene önceki filmleri eleştiriyoruz da kardeşim 40 sene önceki filmler o zamanın koşullarında, o zamanın toplumu için yapılmış. Yahu bu anasını sattığımın memleketinde kız mı kalmadı da aynı anadan, aynı babadan iki erkek kardeş tutup da aynı kıza aşık oluyor? Neden bu senaryoları hep böyle doğudaki-güneydoğudaki ya da ülkenin herhangi yerindeki kırolara (edit: buradaki kıro ırkçı bir ifade değil, kıroları kastediyorum,zontaları,öküzleri)hitap edecek şekilde yapıyorlar ama bir taraftan da Amerikan-İsviçre standardında yaşamı ekranlardan oturma odalarımıza sokuyorlar? Neden ya?!?! Ondan sonra Behzat Ç. 10 numara dizi dediğimde "niye abü öle diyon yeaa" diyen arkadaşlar çıkıyor. Bu ne biçim senaryo kardeşim?!?!
Mesaj tarihi:
zaten o ayrı konu, aynı kıza aşık olmaları,üstleik ikisi de açık açık yazarken bunu bilmiyormuş,hiçç farketmemişler gibi davranması ikisinin de, ve tabi başroldeki kızın bu olay karşısındaki tavrı...
Mesaj tarihi:
Yalnız kabul etmek gereken bir şey var, bu Kıvanç Tatlıtuğ adam gibi bir menajerle kesinlikle Halivut'un yıldızları arasına girer. Bred Pit'ten eksiği yok, fazlası var kardeşim. Yakışıklı çocuk maşallah.
Mesaj tarihi:
cetintas said:

Yalnız kabul etmek gereken bir şey var, bu Kıvanç Tatlıtuğ adam gibi bir menajerle kesinlikle Halivut'un yıldızları arasına girer. Bred Pit'ten eksiği yok, fazlası var kardeşim. Yakışıklı çocuk maşallah.

ben bu adamı son izlediğimde bir kutu mısır gevreği kadar rol yapabiliyordu.
  • Yeni Oluştur...