Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bedelli gelmis kos paticik

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

saturn said:

iktisat doktorası ve 18 ay askerlk nasıl oluyor. 4 yıl üniversite bitiren bir kişi 6 veya 1 sene askerlik yapar

Yedek subaylık süresi 15 aydır(yeni gelecek düzenleme öncesinde) bu açıdan trolleme çaban üzücü olmuş, insanlık adına kara bir gün.

ps: Bu resim daha iyiymiş
Sosyal ağlarda paylaş

Flameoffear said:

yedek subaylık 12 aydır.

f) Yedek subayların hizmet süreleri onsekiz aydır. Bu sürenin altı ayı yedek subay yetiştirilmekle oniki ayı da subay olarak atandıkları kıt'a ve kurumlarda geçer. Yedek subay yetiştirme süresi Genelkurmay Başkanlığının göstereceği lüzum üzerine Bakanlar Kurulunca uzatılabilir ve kısaltılabilir.

kaynak: http://www.mevzuat.adalet.gov.tr/html/434.html

He acemilik askerliğe sayılmıyor aferim Alican

Forumda trollükten beslenen amma adam varmış harbi zamana yazık ediyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Pirvan said:

Git kurtulculara da şunu diyeceğim:
İnsanlar tam en verimli en bilgileri taze olduğu dönemde alınıp şınav mekik çektiriliyorsa, albay karısının fifisine mama veriyor ya da tuvalet temizletiliyorsa ve hala bunu dert edinemiyorsak bu ülkeden cacık olmaz.
Aslında bunla ilgili kitap yazmak da mümkün. Benim tanıdığım müzisyen olup, uluslararası yarışmalara katılan adamları alıp 18 ay enstrümana dokundurtmadıkları için hayatı biten çok insan var. Ya da iktisat doktorası yapıp ödül alıp sonra 18 ay şınav çekmekten beyni sulanan, bildiğini unutan, kafayı sıyıran...

Bilim adamı, sanatçı yerine PİYADE sayısını daha önemli bulan tipler yıl 2011 'de hala aramızda demek ki.

of çok liselisin lan tıtıtı.
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

6 Ay Kısa Dönem
12 Ay Yedek Subay
15 Ay Er Erbaş

18 ay eskidendi

Benim bahsettiğim kişinin askerliğini yeni yaptığını kim söyledi?

Şu yılda hala piyade kafası sayan adamın benim gözümde aborijinden bir farkı yoktur. Fikri olmayan aborjinler de genelde böyle sürüyle saldırırlar.

Sizi askere alalım ben de yatak yönüne doğru ilerleyim.
Sosyal ağlarda paylaş

Supradyn said:

Pirvan said:

Git kurtulculara da şunu diyeceğim:
İnsanlar tam en verimli en bilgileri taze olduğu dönemde alınıp şınav mekik çektiriliyorsa, albay karısının fifisine mama veriyor ya da tuvalet temizletiliyorsa ve hala bunu dert edinemiyorsak bu ülkeden cacık olmaz.
Aslında bunla ilgili kitap yazmak da mümkün. Benim tanıdığım müzisyen olup, uluslararası yarışmalara katılan adamları alıp 18 ay enstrümana dokundurtmadıkları için hayatı biten çok insan var. Ya da iktisat doktorası yapıp ödül alıp sonra 18 ay şınav çekmekten beyni sulanan, bildiğini unutan, kafayı sıyıran...

Bilim adamı, sanatçı yerine PİYADE sayısını daha önemli bulan tipler yıl 2011 'de hala aramızda demek ki.

of çok liselisin lan tıtıtı.

Sen de portakal terke benziyosun. (of ne bitch fight çıkar dadanın)
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi olayı ' lan sanki hepiniz aynştaynsınız' a getirmenin luzumu yok

kime göre neye göre verim bilemeyiz.sonuçta bir çok etken var.evlilik planın vardır ya da evlisindir.geride maddi durumu iyi ailen yoktur o sıkıntı olur.sevgilin varsa ayrı sıkıntı olur vs.

tam iş kovalıcagın hayatını düzene sokacagın dönem.o karasızlıklar içinde askere gidiosun kaç ay.az zaman değil

6-12 ay döndüğünde hiçbirşeyi yerinde bulamayabilme ihtimali için yeterli hatta fazla bir süre

zihin olarak en verimli an diyebiliriz bunun için.ama hop askerdesin
Sosyal ağlarda paylaş

Pirvan said:

Aluriel said:

6 Ay Kısa Dönem
12 Ay Yedek Subay
15 Ay Er Erbaş

18 ay eskidendi

Benim bahsettiğim kişinin askerliğini yeni yaptığını kim söyledi?

Şu yılda hala piyade kafası sayan adamın benim gözümde aborijinden bir farkı yoktur. Fikri olmayan aborjinler de genelde böyle sürüyle saldırırlar.

Sizi askere alalım ben de yatak yönüne doğru ilerleyim.

sincaplığın lüzumu yok.

- şu an kaç ay yedek subaylık?
+ 12 ay.

gerisi de tatava.

var bi problemin ama çözemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Pirvan said:

saturn said:

iktisat doktorası ve 18 ay askerlk nasıl oluyor. 4 yıl üniversite bitiren bir kişi 6 veya 1 sene askerlik yapar

Yedek subaylık süresi 15 aydır(yeni gelecek düzenleme öncesinde) bu açıdan trolleme çaban üzücü olmuş, insanlık adına kara bir gün.

ps: Bu resim daha iyiymiş

Pirvan said:

[İnsanlar tam en verimli en bilgileri taze olduğu dönemde alınıp şınav mekik çektiriliyorsa, albay karısının fifisine mama veriyor ya da tuvalet temizletiliyorsa ve hala bunu dert edinemiyorsak bu ülkeden cacık olmaz.

dostum geçmiş zamandan bahsetmişsin bende geçmiş zaman için konuşuyorum. yazdığın iki örnek te askerliklerini yapmış kişilerden örnekler

türkçe öğretmenin kim ?
Sosyal ağlarda paylaş

Pirvan said:

Flameoffear said:

yedek subaylık 12 aydır.

f) Yedek subayların hizmet süreleri onsekiz aydır. Bu sürenin altı ayı yedek subay yetiştirilmekle oniki ayı da subay olarak atandıkları kıt'a ve kurumlarda geçer. Yedek subay yetiştirme süresi Genelkurmay Başkanlığının göstereceği lüzum üzerine Bakanlar Kurulunca uzatılabilir ve kısaltılabilir.

kaynak: http://www.mevzuat.adalet.gov.tr/html/434.html

He acemilik askerliğe sayılmıyor aferim Alican

Forumda trollükten beslenen amma adam varmış harbi zamana yazık ediyoruz.

Adam sheldon gibi de yedek subaylık 12 ay gülüm. Ciğerlerine bir oksijen çek. Bir açıl gel sen.
Sosyal ağlarda paylaş

Aket-Atum said:

Askerlik tartışmasında ne kadar düzgün konuşuyor olursa olsun birinin ağzından "en verimli çağımız" lafı çıktığı an aha diyorum, kendini bir bok sanan gereksiz bir herif daha.

Ciddi ciddi yazmamak gerekiyor burada, sonuçta anlaşılan bu forum epey değişmiş, inci sözlüğün az küfürlüsüne dönüşmüş.

Ben olabildiğim şeyden memnunum, sen olamadıysan ya kendini ya da kaderi suçlayabilirsin.
Verimli çağ konusunu da tartışmaya gerek yok herhalde.

Herkese iyi trollemeler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...