Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 klasik nabiz yoklama haberleri bence. baya para lazim galiba, delik buyuk. teget gece gece bosaldi kasa. hassas nokta sinirina kadar yasi kucultme gayretindeler galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 1987 dahil olsun koşa koşa katılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 o haberde sanirim sirf ilk paragraf yeni. gerisi eski haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 vay arkadaş ya. kapı gibi 2013'e kadar olan tecili gittim bozdurdum aralık'ta askere gidiyorum. üzerine ibneler bedelli tutturdu. 28-30 yaş duyunca koy götüne dedim yaş tutmaz. sonra 25-26 diyorlar şimdi. 19.03.1986 doğumluyum ne yapacağımı şaşırdım. Kasım sonuna kadar en azından yaş netleşse de rapor mapor alıp öbürsü celbe sarktırma şansım var hala. Sıkıntı bastı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 yas siniri olmayacakmis red hadi istedigin oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 İş güç evlilik püsür gibi bütün hayatınızı aralıktaki askerlik üzerine kurmadıysanız, bence bi şansınızı deneyin. Bakarsınız bedelli piyangosu size de vurur, ömrünüzün 5 ayı hapishanede geçmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 BU bedelliden üniversite mezunları mı yararlanabiliyor, yoksa herkes mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Bedellide yaş sınırı olmazsa okulu dondurabilirim. Hayat planlarımı alt üst ediyor itler yaa. Kafama göre bi planım var kardeşim. Akıllı olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 dondurmaya ne gerek var. 3 hafta gidip gelcen. telafi edilir dersler. gdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Bugün bazı şeylerin netleşmesi bekleniyor sanırım. Lan 28-30'a çıkar diye hiç heveslenmediydim ama 25-26'lar da telaffuz edilimeye başlayınca bayağı heyecan geldi. Eğer kolpaysa gerçekten ağır hayalkırıklığı olacak. Hadi bismillah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 fixmen said: 1987 dahil olsun koşa koşa katılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 çok para değil mi nasıl veriyorsunuz? bakkaldan sakız almıyorsunuz ki 10k € çekiyor adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Yemişim bedellisini ohhh geldim kıbrısa 3 sene kalıcam hemde para kazanıcam sonra 28 gün yapıcam askerliği :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 86ya gelsin la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Abi bankalar sırf bu iş için kredi çıkarıyo diye biliyorum. Zaten onun dışında da taksitlendirebiliyosun ücreti. En olmadı ihtiyaç kredisi diye çeker yatırırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 LucifeL said: Yemişim bedellisini ohhh geldim kıbrısa 3 sene kalıcam hemde para kazanıcam sonra 28 gün yapıcam askerliği :) Kıbrıs yurtdışı sayılıyor mu askerlikte? Gerçekten bilmediğim için soruyorum yanlış anlamayın. Askerde de Kıbrıs'a düşebiliyorsun ya o yüzden yurtdışı sayılmayabilir diye düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 NolaxThensbane said: çok para değil mi nasıl veriyorsunuz? bakkaldan sakız almıyorsunuz ki 10k € çekiyor adamlar. Abi 10k dediğin bugün 25bin TL sen bi işte çalışmasan bile üzerine bi kredi kartı varsa sana koşulsuz 7.5k ihtiyaç kredisi çıkarıyorlar zaten. 36binlik bir evin var ise direk kredin çıkıyor zaten 25binlik :P Bir de kıbrısta resmi olarak durmasakta orası sayılmaz sanırım askerliği kısaltmak için. O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 10k dediğin bişi değil ya yeterki alsınlar beni bedelliye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Seni almazlar sen 12 ay yapacaksın konuştum ben askeriyeyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Rewendor said: LucifeL said: Yemişim bedellisini ohhh geldim kıbrısa 3 sene kalıcam hemde para kazanıcam sonra 28 gün yapıcam askerliği :) Kıbrıs yurtdışı sayılıyor mu askerlikte? Gerçekten bilmediğim için soruyorum yanlış anlamayın. Askerde de Kıbrıs'a düşebiliyorsun ya o yüzden yurtdışı sayılmayabilir diye düşündüm. zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 wastyrx said: Seni almazlar sen 12 ay yapacaksın konuştum ben askeriyeyle olm senin tanıdık vardır kesin ya:D söyle bi kıyak geçsinler bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Rewendor said: LucifeL said: Yemişim bedellisini ohhh geldim kıbrısa 3 sene kalıcam hemde para kazanıcam sonra 28 gün yapıcam askerliği :) Kıbrıs yurtdışı sayılıyor mu askerlikte? Gerçekten bilmediğim için soruyorum yanlış anlamayın. Askerde de Kıbrıs'a düşebiliyorsun ya o yüzden yurtdışı sayılmayabilir diye düşündüm.K.K.T.C 1095 gün çalışma izinli ve sgk primlerin ödenir şekilde çalıştığın zaman 28 gün askerlik. Zaten Kıbrıs asker kaçaklarının mekanı asker kaçağı olsan bile çalışma izni almak çok kolay... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 liberal said: Rewendor said: LucifeL said: Yemişim bedellisini ohhh geldim kıbrısa 3 sene kalıcam hemde para kazanıcam sonra 28 gün yapıcam askerliği :) Kıbrıs yurtdışı sayılıyor mu askerlikte? Gerçekten bilmediğim için soruyorum yanlış anlamayın. Askerde de Kıbrıs'a düşebiliyorsun ya o yüzden yurtdışı sayılmayabilir diye düşündüm. zor.yoo gayet kolay şuanda gazimağusa'dayım ve gayet rahatm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Darqainu said: Ilkokuldan sonra anadolu lisesi sinavina da son giren bizdik , bi de bedelli gelirse orama burama 86 diye dovme yaptiririm of şunun tam tersi de 87 için geçerli yani. herşeyi kılpayı kaçırmaya mahkumuz galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Sorunlu jenerasyon diye tarihe geçtik zaten. 87liler, hep ucundan kaçıranlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar