tiLi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 karaciğere zararı var mıdır böbreklere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 o vitamin ne D3? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 soru kendi icinde mi celiskili ben mi anlamadim. solgar d vitamini o. sistemin disaridan alinan d vitaminini d3 formatinda olunca isleyebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 sarcasmı off konumuna getirirsek whey vitamin D creatine çinko magnezyum kahve işe yarayabilen bi tek balık yağı eksik. balık hiç tüketemiyorum bu aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 hmmm d3 bilmiyordum bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 multivitamin için mega men iyi ya. d si b si her bi zımbırtısı yeterli gibi. kreatin ve whey de vazgeçilmez ikili sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 tiLi said: sarcasmı off konumuna getirirsek whey vitamin D creatine çinko magnezyum kahve işe yarayabilen bi tek balık yağı eksik. balık hiç tüketemiyorum bu aralar olm sarcasm yok ya. yuksek unite omega 3-6 ile birlikte d3 aliyorum ben. checkup sonrasi doktor tavsiyesi. her ne kadar multivit aliyor olsam dahi , peynir, yogurt, yulaf vs her gun tuketiyor olsam da, ara ara ciger yiyor olsam da d dusuk cikiyor bi suredir. kemikler de ayni sekilde minimal bir dususte idi. 1ay kullan, 1.5ay kullanma seklinde d3 ekledik. omega 3-6 ile birlikte alinmasini soylediler. gunduz vit vs alip aksam ustu gibi bu ikisini birlikte aliyorum. faydasi oluyor mu? 8-9ay sonra gorecegim bakalim ne kadar ise yaramis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 abi o postta sarcasm yok ben tavsiye ederim bunları eksikliğiniz varsa. ondan öncekiler ağır sarcasmdı ama anlaşılmamıştır aptal bu adam denmiştir muhtemelen, mesela sen demişsin işte sdfs whey gerek yok iyi yiyebiliyosan vitamin D kışın her türlü lazım. hiç güneş görmeyen benim gibiler için 6000 IU diyolar. 6 tane hap günde. güneşe çıkacam artık 3e düşürürüm. creatine kas çalışanlara iyi gider, beslenerek alamazsın bu miktarda çinko, magnezyum sadece eksikse işe yarar. spor yapanlarda eksik olma ihtimali daha yüksek. kahve spor öncesi PREWORKOUT EXPLOSINO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 ginseng maca tribulus gibi dht arttıran takviyeler de çok önemli bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 d vitamini için devit verdi doktor ayda 1 kere 1 ampül 3 ay boyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 mm yazin haftada 1- 1 ampulu ekmege kirip da icebilirsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Jaegerjaquez said: ginseng maca tribulus gibi dht arttıran takviyeler de çok önemli bence saçlar dökülmesin diye dht blocker bile kullanmayı düşünüyom ben. Elvada pipi diyecem sonra :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 abi çükün kalkmadıktan sonra saçın olsa nolur olmasa nolur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 saç çok sikko bi feature ya niye bu kadar önemsiyor insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 çünkü çirkin adam kelken çok daha çirkin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 sakal bırak saçlar olmasın gayet güzel bence kafaya dövme yapılabilir belki saç yerine sdgdfsgdsgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Jaegerjaquez said: sakal bırak saçlar olmasın gayet güzel bence kafaya dövme yapılabilir belki saç yerine sdgdfsgdsgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 ya arkadaş adam insan vücuduna sızmış bot gibi. bir mesaj okuyup related random görselleri post etmeye başlıyor :( @jag : hayaller viking ragnar seksmakinesi, gerçekler muhasebeci şahmet bey. ondan kellik kötü genelde :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 şahmet nası bi isimdir ya ldıfjgsfdghşoshlkshgfs dediğim şey ekstrem tabi de saç ektirmek falan varken dht blocklamak, baş ağrısı için kafayı kesmek gibi bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 benim de baya açılıyo saçlar bu arada açıldı hatta da umrumda değil kazıtıp geçerim sakal var zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 foto koy bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 kellenin fotosnu tabi. arada triceps gozukmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 keller her gotu eller oylesine soylenmis bir soz degil, dht blocker alirsaniz o da kalmaz yazik olur. birakin dokulsun, ektirirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 http://img.memecdn.com/he-has-3-biceps_fb_182398.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar