akıl fikir...
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Supplement loglari
Bi rich piana etmez.
o adam da çok itici ya.
geçen videosuna denk geldim, dünyanın en ağır dumbell'i ile çalışcaz diye.
bilmem kaç kiloymuş, neyse oturdu bi adam çalışmaya başladı ama ne form düzgün ne full motion yapiyor, saçma sapan bişiler yaptı biceps curl diye, sonra kaşık kaşık whey yedi.
ee peki diyip kapattım.
geçen videosuna denk geldim, dünyanın en ağır dumbell'i ile çalışcaz diye.
bilmem kaç kiloymuş, neyse oturdu bi adam çalışmaya başladı ama ne form düzgün ne full motion yapiyor, saçma sapan bişiler yaptı biceps curl diye, sonra kaşık kaşık whey yedi.
ee peki diyip kapattım.
butun badicilerin gelmek istedigi noktaya gelmis iste adam.
limp dick
gogusleri var
limp dick
gogusleri var
şu kahvaltıda yediklerini bir dökülsenize ne yiyorsunuz falan.
ben yulaf, yumurta, fıstık ezmesi takılmaya çalışıyorum ama yumurtayı unutuyorum yulafı bitiremiyorum yarı aç yarı tok yola çıkıyorum.
Daha pratik sabah yiyeceğim uykumdan feragat ettirmeyecek ne önerebilirsiniz?
ben yulaf, yumurta, fıstık ezmesi takılmaya çalışıyorum ama yumurtayı unutuyorum yulafı bitiremiyorum yarı aç yarı tok yola çıkıyorum.
Daha pratik sabah yiyeceğim uykumdan feragat ettirmeyecek ne önerebilirsiniz?
Yulafı un yap yumurta ile omlet yap üzerine fıstık ezmesi sürüp ye.
olm o yulaf yenmiyor ki zaten
bi kez denedim, ağzımda büyüdükçe büyüdü, yutsan yutulmuyor tüm tükürüğü emdi ağzımdaki ve daha da büyüdü.
çiğnemeya çalıştıkça mücadele ettikçe o da benle mücadele ediyordu...
bi kez denedim, ağzımda büyüdükçe büyüdü, yutsan yutulmuyor tüm tükürüğü emdi ağzımdaki ve daha da büyüdü.
çiğnemeya çalıştıkça mücadele ettikçe o da benle mücadele ediyordu...
haslak su dokup 3dakka kapatiyorsunuz di mi? sonra ustune sut?
Ben eti lifalif alıyorum, 50 gr falan yulaf + çok az bal + tepeleme bir tatlı kaşığı fıstık ezmesi + bir bütün muz + yeterince soğuk süt döküp iyice karıştırıyorum. Sonra da afiyetle yiyorum. Yulafın pişmemiş hali daha çok hoşuma gidiyor. Hazırlaması da 30sn sürüyor en fazla.
Yalnız benim kilo fazlam olduğundan ve sabahları bu kadar fazla şeker almayı da saçma bulduğumdan artık yemiyorum. Onun yerine protein shake içip işe geliyorum; işte de kantine domates + marul + peynirli küçük bir sandviç yaptırıyorum o yetiyor.
Yalnız benim kilo fazlam olduğundan ve sabahları bu kadar fazla şeker almayı da saçma bulduğumdan artık yemiyorum. Onun yerine protein shake içip işe geliyorum; işte de kantine domates + marul + peynirli küçük bir sandviç yaptırıyorum o yetiyor.
Öne çıkan mesajlar