TeddyLop Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 %100 organik beslenmediği sürece doğru yolu bulmuş diyemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 O nasıl bir mantık ya. Bu aslında kendini kandırma metodu. EEE AABE ZATENH TOVOKLARDA HORMONLO O ZAMAN ÇAK PROTOYON TOZONO gibi bişi bu. 100% organik nasıl beslenebilir şehirde yaşayan bir insan. Hadi beslendi diyelim o ilerde meyveler toplanmayak dalından kendi düşen meyveyi yiyene kadar organik değile kadar gider. Şu vücut geliştirme olayını takviye kullanmadan yapan adam doğallıktan ziyade akıllı adamdır. Bu işten para kazanırsın profesyonelsindir o zaman hormon takviyeside alırsın normal besin takviyeside. Ama vücudum şekle girsin veya kaslı olayım diye bu takviyelere boşuna para bayan adamlar hem toksin alıyor vücuduna birsürü hem gereksiz yere ceplerinden para gidiyor. Gıda takviyesi endüstrisinin tuzağına düşüyorlar resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Param var,faydasını görüyorsam kullanırım. OTORLONMO HOMON KOFOR PRONSO. Ayrıca isteyen sırf aynada kendine bakmak için 6lı 6lı supplement stackleri kullanır sanada OTORLONMOK düşer :) Sağlık içinde body yapılmaz zaten. Ha birde para kazanmadığın sürece takviye alınmaz dediğin şey akıllılık değil fakirlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 creatine i bırakıyorum bir süre. DHT yi arttırıyor, kendi kendime bunun saç dökeceği kanısına vardım adam gibi bir araştırma olmamasına rağmen. saçlarım dökülüyor bir süredir ve ilginç bir şekilde creatine e başladığım zamana denk geliyor. aynı zamanda 6 yıllık kız arkadaşımdan ayrılmama ve çok fazla içki sigara tüketmeye başlamama da denk geliyor. sebep 3ünden biri veya hepsi belki de mevsimsel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Boku creatine atmanda feci olmuş sensei:) Bir yaştan sonra başlıyo dökülme. Stres, mevsimlik ve genetik etkiler var. Ahh ahh belime kadardı saçlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 tiLi said: creatine i bırakıyorum bir süre. DHT yi arttırıyor, kendi kendime bunun saç dökeceği kanısına vardım adam gibi bir araştırma olmamasına rağmen. saçlarım dökülüyor bir süredir ve ilginç bir şekilde creatine e başladığım zamana denk geliyor. aynı zamanda 6 yıllık kız arkadaşımdan ayrılmama ve çok fazla içki sigara tüketmeye başlamama da denk geliyor. sebep 3ünden biri veya hepsi belki de mevsimsel Hahahaha belki de mevsimsele güldüm hocam,stres ve mevsim çok büyük etken saç dökülmesinde,creatine sebep olmuş olsun hiç sanmıyorum,saç dökülmesi için gerekli şeyleri saymışsın zaten üzüntü stres alkol sigara mevsimsel.. Birde yaş ilerledikçe genetiğinde varsa elbet dökülüyor istediğin şampuanı kullan istediğini yap :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Strestir birde genetik. Kel kalcan kel ve kasli. Kk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 seyrelirse 3 e vur saçı, monk sakalı bırak. profit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Adamda bel yok...saçta gidiyo... Would not bang. 2/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Black_Hand said: seyrelirse 3 ü vur saçı, monk sakalı bırak. profit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Benim de saclar gitti iyice ya. 3'e vuruyorum uzun zamandir baska yolu yok. Dede kel baba kel kacinilmaz son. Iyice gitsin basicam testoyu :) Onumuzdeki iki hafta adaptasyon icin -500 veya -700kcal deficit, arkasindan 8, yerse 10 cycle ud2.0 yapiyor olacagim. 8kg atarsam %9 bf seviyesine inebilirim. Bana sans dileyin. Bu arada 107kg %16bf 195cm boy gibi bir durumdayim. Kol 43cm, bacak 70cm, belin ince yeri 88cm kalin yeri 99cm (hafif simit). Burda dursun statlarim bakalim ocakta ne halde olacagim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 o boy bende olsa baska ne isterim. 185 de yeterdi gerçi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Black_Hand said: o boy bende olsa baska ne isterim. 185 de yeterdi gerçi... Kac ki senin boy? Bu sporda orantili olmak adina 180 ideal bence. Kanatlar gogusler cok zor doluyor bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 boy önemli cidden. 1.78le kas yapmak kolay bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 söylemeyin böyle üzülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 180 im. Mıhıhuhuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 176-178 arası bişeydim bende epey önce, heralde aynıdır. 180 altı olanlar boylarını yazmasınlar zaten. 14 cm çükü olup da övünmeye benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Black_Hand said: 14 cm çükü olup da övünmeye benziyor nie ki la?, adam belki japon.öyleyse o övünmesinde kim övünsün.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 82yim ya 85 çok istiyodum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Benim boy da 194 kilo en son 108 filandı. 4 aydır ağırlık çalışamıyorum çok moralim bozuk ya. Yağ oranı 18% filandı en son. Geçen sene 100 araştırdıysam 30 çalıştım. Bu sene hiç uğraşmıycam bu araştırmayla ıvırla zıvırla gidip adam gibi çalışcam adam gibi beslenecem gerisi hikaye. Zaten öğreneceğimizi öğrendik güncel şeyleri takip ederim yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 protein tozunu salonda mı shakera koyuyosunuz koyup mu gidiyosunuz enzim ölmesi ot bok diye bieşy duydum da discuss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Kendi kutusunda aylarca duruyor bişey olmuyor. 1-1.5 saat shakerde dursa nolur? ben o şekilde götürüyorum, salonda suyu ekleyip işi bitiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 kendi kutusu acildimi oyle aylarca durmasina ragmen etkisi dusuyor ama shakera kuru koyup goturmek daha mantikli spor salonuna o kadar da degil yani bisey olmaz 2-3 saatte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 suyun içine atıp götürüyorum yalnız sonra eklemek neyse de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 götür olm işte shaker içine koyup. Neyin proteini kaçıyomuş nereye kaçıyomuş mübarek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar