xunn Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 http://i.imgur.com/DJ25z.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 resimdeki kim, survivor yarışmasından fırlama bir poz takınmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Sana mizah açıkladığım günleri mevlam göstermesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 öeh çokiyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Küçükken şemsiye versionunu yapıp uçmaya kasardık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 200 paraşütle atlama yaptıktan sonra eğitimine katılıp öğrenebiliyorsun da, 200 kere atlamayı nasıl yapıcaz :(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 ben de bir patron gibi konulari eklestirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 ya benim çook fena yükseklik korkum var ama hayatımda en cok yapmak ıstedıgım seylerden bırı su. napmak gerekio öncesinde, paraşut dersleri falan mı almak lazım nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 en başında balls of steel gerekiyor. o varsa bi şekilde yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 şöyle bişi buldum ama wingsuit kıyafeti ile atlamak amaç sadece düşmek değil ileriye doğru da gitmek. fai belgesi almak lazım ha diyince atlatmıyorlar. fai belgei için 25 skydiving atlayışı gerekli 800 lira yer eğitimine veriyorsun her atlayış için paraşüt kirası ile atlayış ücreti veriyorsun şuan için yani her atlayış(skydiving) 60-70 civarı. fai belgesini aldıktan sonra senden 100 atlayışdan fazla atlayış yapdığına dair belge istiyorlar. peki fai belgesi neye yarıyor? 25 den sonraki atlayışları ucuza 30 liraya yapıyorsun sadece. wingsuit atlayışları için yine bir yer eğitimi bununda maliyeti 500 pound civarı diyeceksiniz lan xyz lira diyordun şimdi niye pound. Eğitimini burada veren yok. bir 100 atlayşıda uçakla wingsuit kıyafeti ile yapıyorsun. en son seviye olarakda base jumping daha onu yapamadım ama işte 200 atlayışı yaptığını gösteriyorsun. eğitim alıyorsun falan filan bu atlayışlarda 5 kuruş ödemiyorsun artık endi ekipmanınla atladığın için. ölüm riski yüksek olduğundan hayat sigortası firmanızla irtibata geçin paket değişikliği gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 NolaxThensbane said: 1:47 direkt bu http://www.vaguebuttrue.com/images/1323151358-flyingsquirrel.jpg AHUAHUAHUHDUSAHDUASHUD çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 wastyrx said: şöyle bişi buldum ama wingsuit kıyafeti ile atlamak amaç sadece düşmek değil ileriye doğru da gitmek. fai belgesi almak lazım ha diyince atlatmıyorlar. fai belgei için 25 skydiving atlayışı gerekli 800 lira yer eğitimine veriyorsun her atlayış için paraşüt kirası ile atlayış ücreti veriyorsun şuan için yani her atlayış(skydiving) 60-70 civarı. fai belgesini aldıktan sonra senden 100 atlayışdan fazla atlayış yapdığına dair belge istiyorlar. peki fai belgesi neye yarıyor? 25 den sonraki atlayışları ucuza 30 liraya yapıyorsun sadece. wingsuit atlayışları için yine bir yer eğitimi bununda maliyeti 500 pound civarı diyeceksiniz lan xyz lira diyordun şimdi niye pound. Eğitimini burada veren yok. bir 100 atlayşıda uçakla wingsuit kıyafeti ile yapıyorsun. en son seviye olarakda base jumping daha onu yapamadım ama işte 200 atlayışı yaptığını gösteriyorsun. eğitim alıyorsun falan filan bu atlayışlarda 5 kuruş ödemiyorsun artık endi ekipmanınla atladığın için. ölüm riski yüksek olduğundan hayat sigortası firmanızla irtibata geçin paket değişikliği gerekiyor. eğitime ne gerek var yae kostumu bul atla tepeden olmassa paraşüt açarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 ya uçaktan wingsuitle atlsamda olur ama önce doktora bi sorucam kalp krizinden ölür müyüm die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 senko said: en başında balls of steel gerekiyor. o varsa bi şekilde yaparsın. Sen parayı ver, bende ikimize yetecek kadar taşak var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar