RedallHoor Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Oyun kendini sürekli olarak geliştiriyor. Özellikle Arena modu oyunun oldukça keyifli, denemek isteyen arkadaşlar varsa halen elimde key yollama imkanı var. Ö.m atabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Playbook Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 oyunun arena modu inanılmaz zevkli. beta sürecinde olmasına ragmen 30 dolar bayıldım heroları almak icin. en azından girip bir arena moduna göz atın derim. balanced/zergsüz wow 5v5 tadında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 key i olan varsa alırım hiç acımam oynamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Playbook Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 ben direk sitesinden kayıt oldum oynuyorum key fln almadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 ha tamam o zaman sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodfortune Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 30 level olupta solo takılan varsa pm atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 yeni basladim gibi bisey whoewer nick v li almis biri bende w ile aliyim bari dedim :( level 9 um gencecigim seksiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 bende şu aralar buna döndüm.dotanın win streak,lose streak,win streak... şeklindeki dengesinden sıkıldım. level 9'um nick:Agustos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 key varsa beyler banada attırıverin gari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Nick: Serhat Level 10um fenrir akıyorum. Ekleyin premade akalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 bu oyun niye ilgi görmemiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 neden görsün ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 tırt ya indirdim 2.5 gb yazık etmişim beklediğime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodfortune Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Lig sistemi geldiginden beri kendine epey bir bagladı her gecen gün daha da iyi oluyor tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 bi dk şimdi lig sistemi derken starcraftta ki gibi bi sistem mi? yani bu 3. sınıf boktan oyunda bile lig sistemi var iyi kötü mm var ama dotada yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodfortune Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 3. sınıfmı? ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Flassh said: bi dk şimdi lig sistemi derken starcraftta ki gibi bi sistem mi? yani bu 3. sınıf boktan oyunda bile lig sistemi var iyi kötü mm var ama dotada yok 1 haftadır girmiyordum ama iyi ki girip de görmüşüm bu mesajı. 3. sınıf nedir ya asdf şaka mısınız abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sunwalker Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Var mı oynayan? Yeni başladım, itinayla friend liste nick eklenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 çok sarmadı bu beni ya. ekle istersen nick: Negrodite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodfortune Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 klan kuran oldumu forumdan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 kerim kuran oldu. muhammed uğraştıydı o işlerle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 hi-rez studyolarından bir boktan oyun daha mı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 du tanıdım, zaa, ya adamların beta testerı oldum bi ara, ne oyun çıkarsalar closed betaya çağırıyorlardı, o kadar kötü ki adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Vingthor said: kerim kuran oldu. muhammed uğraştıydı o işlerle bizim müslüm vardı onu da analım, az uğraşmadıydı o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodfortune Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Vingthor said: kerim kuran oldu. muhammed uğraştıydı o işlerle Sende böyle boktan işlerle kendini tatmin ediyorsun boktan adam boktan post. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar