ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Merhaba, Açıköğretim fakültesinin böyle bir uygulaması vardı; lisanstan mezun veya okumakta olan kişilere sınavsız açıköğretime kayıt hakkı tanıyordu; ( gerçi sınav olsa ne olacak onuda bilmiyorum ÖSS'te 2002'de girmiştim o zaman açıköğretim puansızdı ) Şimdi ben çalışıyorum aynı zamanda yüksek lisans tezi yazıyorum ama yakında bitecek; ufaktan sosyoloji okusam açıköğretimden diye bir fikir geldi. Acaba devam ediyor mu bilen var mı? Sitesine baktım 2010'daki başvuru tarihleri falan var update edilmemiş site yoksa uygulamayı kaldırdılar mı? Mail attım dönmediler; zaten tatil oldu. Bilen varsa teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 çok yardımcı olamayacağım ama geçen senenin başında benim arkadaşlar ellerinde belgelerle panpa açıköğretime kayıt oluyoz sen de gel dedilerdi :D demek ki devam ediyor hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 yok uygulama hala yürürlükte şahsen ben yaptım 2 üni birden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 sırf amcalar teyzeler etrafta bizim bilmemne oğlan/kız 2 üniversite bitirdi pek akıllı maşallah diye gezindiğinden bir de fazladan bir alanda daha 3-5 bişey okurum bahaneyle diyerekten kayıt olmayı düşünüyorum ben de :D Ua ilişkiler veya sosyoloji olur bakacağım bir vakti geldiğinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 devam ediyor, diplomayı götür alıyorlar direk. kasım ayında sanırım başvurular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 ediyor. yapıyom ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 lise diploması haliyle üniversitede. öğrenci belgesiyle gitsek (nereye gitcez bu arada) kayıt olabiliyo muyuz? harcı ne oluyo bi de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 anadolu üniversitesi bu aöf sayesinde topladığı harçlardan öyle bir servet yaptı ki hazine geçen yıl mı ne el koydu paraya bu kadar pasif tutamazsınız bu büyüklükte parayı diye -belli özel kanunlar varmış-.. Adamlar resmen ekonomiyi etkiledi yani o kadar para alıp hiç harcama yapmayınca :D 2.üni olayı kasımda falan oluyor bildiğim kadarıyla daha acele etmeyin çıkar duyuruları zaten ortalığa vakti gelince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 kimse diploma falan istemiyor yahu en fazla öğrenci belgesi istenir üniversiteden hatta onu bile verdiğimi hatırlamıyorum da verdim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 geçen sene kasımda olmuş herhalde bu sene de kasım olur o zaman sağolun eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 500-600 lira mı ne harç parası alıyorlardı bu piskopatlar.birilerinin cebi fena doluyor ofc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 250 250 2 taksit ödüyorsun ve 2 ay aralık vardı aralarında sanırım. Cidden çok deli para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 kardeş 2. kere lisans okumak askerliği ertelemez yalnız ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 ben kimi duyduysam askerliği erteletmek için açıköğretime gidiyordu kalktı mı o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 liseden sonra ve ya 2 yıllıktan sonra gidersin ama 4 yıllık okuduktan sonra ancak yükseklisans ile tecil ederler artık yükseklisanstan sonrada doktora, hep bir üst kademe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 açıköğretimde 4 yıllığa başlayınca askerlik tecil ediliyor ama ikinci üniversite adı altında tecil imkanı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 öğrenci belgesi ve nüfus cüzdanını al git aöf şubesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 DoruK said: ben kimi duyduysam askerliği erteletmek için açıköğretime gidiyordu kalktı mı o? askerliği tecil ettirmen için, şu ana kadar okuduklarının bir üst kademesinde okuman lazım. lisans bittiyse yüksek lisans. o da bitince doktora. o da bitti 2 yıllık tecil hakkı. sonra emret gomtanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 http://www.anadolu.edu.tr/ogrenci_isleri/sinavsiz_ikinci_universite.aspx başvurular başlamış galiba ben hobi niyetine sosyoloji okuyayım diyodum ama kaldırmışlar galiba sosyolojiyi nedense:S uluslararası ilişkiler okuyayım bari :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Hortlatalım. Biz eşimle sosyoloji okuyoruz şiddetle tavsiye ederiz. İki mühendis popcorn patlatıp canlı ders kayıtları falan izliyoruz böyle sözel sözel. GERÇEKTEN tavsiye ederim. kitaplar çok dolu, başarılı ve biz sayısalcılara çok katkısı oluyor. iki yıllık çok güzel bölümler de var. Yaşlı bakım var mesela geleceğin ikinci mesleği. Tam zamanlı işinden kalan zamanlarda yapılacak iş. Programlama var yiyecek içecek v.b. ile ilgili bişeyler var. Ucuz da. haydi gaza gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Ben web tasarım ve kodlama seçtim abi bölüm dersleri çerezde o iş hukuku estetik falan full ezber. Hani estetik, işin felsefesini anlatıyor okay ama iş hukuku falan bayıyor gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 programlama okumak bayağı aklıma yattı, faydasını görüyor musunuz cidden? veya bu şekilde iş bulmak kolay mı? gaza gelebilirim her an :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 kayitlar bitti bi sure evvel, ben de bi tarih patlattim maksat keyif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 ShadowFury said: programlama okumak bayağı aklıma yattı, faydasını görüyor musunuz cidden? veya bu şekilde iş bulmak kolay mı? gaza gelebilirim her an :p Benim meslek bu zaten maksat elimde ekstra bişiler olsun diye seçmiştim kitaplara göz attım giriş seviyesi için bile yetersiz bence kodlama kısmı. Canlı dersler fena değil hiç bilmeyen birisi için. Fakat örgün öğretimde bile (programlamadan bahs ediyorum) bir bok bilmeden mezun olan dünya insan var olay sende bitiyor kısaca. TR'de bu alanda diploma çok işe yaramıyor sadece kariyer gibi sitelerde IK süzgecine girmek için işe yarar elle tutulur proje(ler)/referans yoksa işin zor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 açık öğretim sosyoloji ne işe yarıyor. Psikoloji sınıfında öğrencilerin 3te1 biri filan açık öğretimden sosyoloji okuyor. Neden bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar