Eskizci Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Baya bir süredir vodafone'dan bu cihazı almaya çalışıyordum. Sürekli yok diyorlar, gelmedi daha diyorlar falan. Geçen gün öğrendim ki yalan söylüyorlarmış. Cihaz sınırlı sayıda geldiği için bayiler eşlerine dostlarına akrabalarına çakıyolarmış cihazları. Arkadaşları gelip isim yazdırıyormuş, cihazlar daha Türkiye'ye gelmeden sahiplerini buluyormuş. Bu cihazları vodafonedan yarı fiyatından düşüğe almak mümkün dolayısıyla vodafone bayisi olan kişiler(böcekler) üçkağıt yapıyor. Cihazı almak istiyorsanız bayiye gidip ŞİKAYET ETMEKLE tehdit edin. Ben de internetten öğrendim durumu, bir vodafone merkezine gidip telefonu sordum yok dediler. Şikayet edeceğimi söyleyince sihirli bir şekilde cihaz çıktı ve aldım. Şu insanların haline bak, üç kuruş için onurlarını satıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Türkiye topraklarına hoş geldin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 vodafone'un zaten müşteri yetkilileri ile bayileri arasındaki kopukluk efsanedir, sanki 2 farklı firma gibi davranıyorlar hep. ama o dediğini yapmayan bayilerde var, benim gittiğim bayi mesela var mı diye sorduğumda bol bol olduğunu söyledi ve her gelene de hiç sorunsuz, anında veriyordu telefonu. hepsi aynı değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 turkcell iphone için aynı şey geçerliydi bu 1 sene önce falan, hala böle mi bilmiyom. bi tanıdık olucak da yazıcak seni önlere anca veya başka bir ilden falan getirticek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 ben gittim karşıyakadakine en güzel hatuna yaklaşıp istedim hemen getiriyim erkeğim dedi, aldım. beyaz aldım bi de kimsede yok zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 biz de sorduk hiçbir bayide yoktu lan sdfs bundan demek. iyi de adamı durduk yere neyle tehdit edicen ki, yok ayağı yapar üste çıkar olsa bile? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Ne ki bunu vodafonedaki satış kampanyası ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Ekranının resistive veya capacitive olduğu hakkında bilgi yok. resistive ise alınmaz ki. http://www.htc.com/tr/product/wildfires/specification.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Htc'nin rezistif ekranlı modeli yok diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Sitesinde belirtilmemiş. Genelde yazıyolardı diye hatırlıyorum. capacitive ekranmış http://www.phonearena.com/phones/HTC-Wildfire-S_id5211 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eskizci Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 goldbären said: biz de sorduk hiçbir bayide yoktu lan sdfs bundan demek. iyi de adamı durduk yere neyle tehdit edicen ki, yok ayağı yapar üste çıkar olsa bile? Ben telefonda "vodafone'da çalışan akrabam size geldiğini söyledi, sizde varmış ama yok diyorsunuz, sizi vodafone'a şikayet edeceğim" dedim. Sonuçta vodafone devlet kurumu olmadığı için kimseye kayırma yapmaz. Çünkü böyle politikalar şirketin satışlarına zarar verir. Eğer bundan haberleri olursa, çat diye bayiliği ellerinden alabilirler. O yüzden tırsıyorlar haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 asdasd ters teperse gülerim ama :D şans bu ya biz yaparsak cidden elinde olmayan bayiyi bulup tehdit etmiş oluruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 -Crawler- said: Sitesinde belirtilmemiş. Genelde yazıyolardı diye hatırlıyorum. capacitive ekranmış http://www.phonearena.com/phones/HTC-Wildfire-S_id5211 2si arasındaki fark nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Biri dokunmatik biri basmatik. Biri vw passat biri doğan sl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Ben adanada vodafone bayine kapora olarak 50 tl bıraktım,gelince saolsun beyazından ayırmıs,arife gunu hanıma aldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 türksel virali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Onu bilmem de geçen cumartesi kesin gelen telefon dün aradığımda hala yoktu. Bir de pişkinliğe yatıyorlar, ayırın madem bekliyorum dediğinde. Höyt senin gelmişini diye başlayınca uysallaşıyorlar tabi, aklınızda olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 olay doğru, bende arıyodum pedere söyledim vodafonedaki tanıdığını aradı, ertesi gün gün dizdiler önüme hepsini desire s aldık 2 tane bi pedere bi bana. telefonda vodafonedan yetkililerle konuştum elinizde olduğunu söylediler falan diyin açarlar size de hepsini. ben ankara gordiondaki vodafonedan aldım bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 sabonis said: turkcell iphone için aynı şey geçerliydi bu 1 sene önce falan, hala böle mi bilmiyom. bi tanıdık olucak da yazıcak seni önlere anca veya başka bir ilden falan getirticek... aynen oldu bu arkadaşa bu şekilde ayarladık hatta eheh tanıdık bayiiden direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 ben hergün taciz ettim adamlar nasıl bıkmışlarsa 3 rengindende ayırmışlar bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 vodafone şunun üzerine bana da bir hatice gönderir diyordum da said: daha önceki şikayetimle konuyu aktarmıştım [T2011082100FDS010Z3063404]? ama bir çözüme ulaşamadım ve adil olmayan bir uygulama yaptığınız düşüncesindeyim fatura kesim tarihinde tarife değiştirmeyen bir aboneniz için her 2 tarife fiyatını kullanarak işlem yapıyorsunuz size şöyle bir algoritma önereyim 150dk 15 TL lik bir tarifeniz var, bu tarifeyi kullandıktan 10 gün sora 600 dk 45 TL olan tarifenize geçiş yapcam diyelim şöyle bir fiyatlandırma yapmanızı umardım 10 gün kullandığım için 15 TL yi 3'e bölerim; 5 TL, 150 dk yıda 3 e bölüyorum 50 dk, eğer bu süreyi aşmadıysam faturamın ilk kısmı 5 TL geriye 20 gün kalıyor, bu da bir ayın 2/3, yine aynı işlemleri yaparsam 30 TL'ye; 400 dk konuşma hakkım oluyor, bu süreyi aşmadığımı varsayarak işlem yaparsak 5 + 30 TL 35 TL lik bir fatura ödemem yeterli olacaktır. ama sizin mevcut uygulamanız 15+45=60 TL ödetmek şeklinde benim önerdiğim ya da varsa daha uygun bir fiyatlandırmayla mevcut durumu düzeltmenizi, fazladan ödediğim fatura tutarımın geri ödenmesini talep ediyorum ayrıca yazın köyde(xxx) olduğum ve başka bir operatör çekmediği için vodafone kullanıyorum, telsim zamanında yapılan bir yatırım ama internetiniz akmıyor kısaca seneye görüşürüz sadece fatura ücretini iade edeceklermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 O normal, vodafone'da tarifeler arası geçiş yapacaksanız ve her iki tarifenin ücretini ödeyemeyecek kadar parasızsanız (bunu dalga geçmek adına söylemiyorum) yapmanız gereken şey bu ayın hesap kesim tarihinden itibaren başlatılmak üzere diye ibare koyun. Yeni faturanız yeni tarifenizden kesilir. Aklınızda bulunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 o değilde kadıköy civarlarında bu cihazdan bulan varmı vodafone bayilerinde, şu babasının akrabasının vodafoneda tanıdığı olan arkadaşlar da yardımcı olursa seviniriz, 1 haftadır ara ara bulamadık cihazı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Bugün aldım bende vodafonun fakir kampanyasindan. 2 yıldır smartphone niyetine kullandığım 5320 nin iskeletini elime almıştim artık. Tuş takımınin altındaki devreleri cımbizla mınciklayarak yazabiliyodum en son . 5 5320 den sonra ekran kocaman gibi geliyor. Gayet yeterli bette dolaşmak için. Bi tek dikey konumda yazması zor yan yatırmak lazim. Donanım olarakta zaten hd film ve oyum açamadigi için yeterli oluyor. Bide paticigi elleyebiliyom artık çok zevkli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Valla htc sensation kullanıyorum. Browser açısından inanılmaz mutluyum. IPhone gibi sağda solda lego görmüyorum Hehehe. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar