Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vodafone'dan HTC Wildfire S almaya çalışanlar, dikkat!

Eskizci

Öne çıkan mesajlar

Baya bir süredir vodafone'dan bu cihazı almaya çalışıyordum. Sürekli yok diyorlar, gelmedi daha diyorlar falan. Geçen gün öğrendim ki yalan söylüyorlarmış. Cihaz sınırlı sayıda geldiği için bayiler eşlerine dostlarına akrabalarına çakıyolarmış cihazları. Arkadaşları gelip isim yazdırıyormuş, cihazlar daha Türkiye'ye gelmeden sahiplerini buluyormuş. Bu cihazları vodafonedan yarı fiyatından düşüğe almak mümkün dolayısıyla vodafone bayisi olan kişiler(böcekler) üçkağıt yapıyor. Cihazı almak istiyorsanız bayiye gidip ŞİKAYET ETMEKLE tehdit edin. Ben de internetten öğrendim durumu, bir vodafone merkezine gidip telefonu sordum yok dediler. Şikayet edeceğimi söyleyince sihirli bir şekilde cihaz çıktı ve aldım. Şu insanların haline bak, üç kuruş için onurlarını satıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

vodafone'un zaten müşteri yetkilileri ile bayileri arasındaki kopukluk efsanedir, sanki 2 farklı firma gibi davranıyorlar hep. ama o dediğini yapmayan bayilerde var, benim gittiğim bayi mesela var mı diye sorduğumda bol bol olduğunu söyledi ve her gelene de hiç sorunsuz, anında veriyordu telefonu. hepsi aynı değil yani.
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

biz de sorduk hiçbir bayide yoktu lan sdfs

bundan demek. iyi de adamı durduk yere neyle tehdit edicen ki, yok ayağı yapar üste çıkar olsa bile?

Ben telefonda "vodafone'da çalışan akrabam size geldiğini söyledi, sizde varmış ama yok diyorsunuz, sizi vodafone'a şikayet edeceğim" dedim. Sonuçta vodafone devlet kurumu olmadığı için kimseye kayırma yapmaz. Çünkü böyle politikalar şirketin satışlarına zarar verir. Eğer bundan haberleri olursa, çat diye bayiliği ellerinden alabilirler. O yüzden tırsıyorlar haliyle.
Sosyal ağlarda paylaş

olay doğru, bende arıyodum pedere söyledim vodafonedaki tanıdığını aradı, ertesi gün gün dizdiler önüme hepsini desire s aldık 2 tane bi pedere bi bana.

telefonda vodafonedan yetkililerle konuştum elinizde olduğunu söylediler falan diyin açarlar size de hepsini.

ben ankara gordiondaki vodafonedan aldım bu arada.
Sosyal ağlarda paylaş

vodafone şunun üzerine bana da bir hatice gönderir diyordum da
said:
daha önceki şikayetimle konuyu aktarmıştım
[T2011082100FDS010Z3063404]?
ama bir çözüme ulaşamadım ve adil olmayan bir uygulama yaptığınız düşüncesindeyim

fatura kesim tarihinde tarife değiştirmeyen bir aboneniz için her 2 tarife fiyatını kullanarak işlem yapıyorsunuz

size şöyle bir algoritma önereyim

150dk 15 TL lik bir tarifeniz var, bu tarifeyi kullandıktan 10 gün sora 600 dk 45 TL olan tarifenize geçiş yapcam diyelim
şöyle bir fiyatlandırma yapmanızı umardım

10 gün kullandığım için 15 TL yi 3'e bölerim; 5 TL, 150 dk yıda 3 e bölüyorum 50 dk, eğer bu süreyi aşmadıysam faturamın ilk kısmı 5 TL

geriye 20 gün kalıyor, bu da bir ayın 2/3, yine aynı işlemleri yaparsam 30 TL'ye; 400 dk konuşma hakkım oluyor, bu süreyi aşmadığımı varsayarak işlem yaparsak

5 + 30 TL 35 TL lik bir fatura ödemem yeterli olacaktır.

ama sizin mevcut uygulamanız 15+45=60 TL ödetmek şeklinde
benim önerdiğim ya da varsa daha uygun bir fiyatlandırmayla mevcut durumu düzeltmenizi, fazladan ödediğim fatura tutarımın geri ödenmesini talep ediyorum

ayrıca yazın köyde(xxx) olduğum ve başka bir operatör çekmediği için vodafone kullanıyorum, telsim zamanında yapılan bir yatırım ama internetiniz akmıyor

kısaca seneye görüşürüz

sadece fatura ücretini iade edeceklermiş
Sosyal ağlarda paylaş

O normal, vodafone'da tarifeler arası geçiş yapacaksanız ve her iki tarifenin ücretini ödeyemeyecek kadar parasızsanız (bunu dalga geçmek adına söylemiyorum) yapmanız gereken şey bu ayın hesap kesim tarihinden itibaren başlatılmak üzere diye ibare koyun. Yeni faturanız yeni tarifenizden kesilir. Aklınızda bulunsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün aldım bende vodafonun fakir kampanyasindan. 2 yıldır smartphone niyetine kullandığım 5320 nin iskeletini elime almıştim artık. Tuş takımınin altındaki devreleri cımbizla mınciklayarak yazabiliyodum en son .

5 5320 den sonra ekran kocaman gibi geliyor. Gayet yeterli bette dolaşmak için. Bi tek dikey konumda yazması zor yan yatırmak lazim.

Donanım olarakta zaten hd film ve oyum açamadigi için yeterli oluyor.

Bide paticigi elleyebiliyom artık çok zevkli :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...