Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

American Horror Story (2011) - FX

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mortis said:

baya iyi dizi ya. çok akıcı gidiyor.

3. bölüm

sonunda o metresini gömerken, bizim hizmetçi kadın ağlıyordu, dieri de "now you are stuck here forever" dedi. Neden? Kadın neden oraya stuck , bunu öğrendik de ben mi kaçırdım yoksa ilerde mi sölicekler?

hacı orda buldukları ceset taş olan hizmetcinin cesediydi,üzerine çimento doktuler bi de sedir yaptılar ya artık kimse bulamicak onu

Mesaj tarihi:
bende paso indirip kenara koyuyorum bi ara tüm bölümlere toplu dalarım diye ama, şimdi siz böyle övünce bu diziyi mi araya sıkıstırsam bilemedim simdi.
Mesaj tarihi:
bence konu ve oyuncular degişmeli.misal şu ev hikayesi 1. sezon bitsin mesela

sonra bşaka bi şehir başka bi ev aile ile gider dizi
Mesaj tarihi:
Red said:

5. bölümde güzeldi.iyice rahatsıza bağladı dizi sdf

şunu yazmak için girmiştim :D
ilk bölümler izlicek dizi yokken arada gider tarzı izliyodum ama 5'ten sonra yeni bölüm ne zaman çıkcak moduna bağladım.
Mesaj tarihi:
yok ya ben direk ilk bölümden bağlandım bugün 5 bölümüde seyrettim. tam kıvamında gidiyor ya bide bu konuyu bu sezon halledipte 2. sezon yeni bi konuya başlarlarsa müthiş olur.
Mesaj tarihi:

moira

Moira bahçeye gömülü cesedini oradan çıkartmak istiyor. O yüzden bir taraftan erkekleri genç haliyle ayartıp, baştan çıkartıp manipüle etme peşinde.

Mesaj tarihi:
Daha da izleyeceğimi sanmıyorum.

Hiç ilginç değil.

Ailenin evi satmayı basarıp basarmamaı umrumda değil. Bosanmaları umrumda değil. Hiçbir karakter sempatik değil. Bir tane protagonist yok. Senaryo bok gibi. Korkunc değil.

İyi değil. Elveda AHS.
  • Yeni Oluştur...