Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 4. bölümü izlemeyeceğim ben. Part I diyor. Part II gelsin, haftaya izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 acik ara sezonun surpriz bombasi bu dizi kendi adima. 4. bolum kisim bir , nefis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Konu olarak piyasada pek olmayan bir konu o yüzden ilgi iyi durumda bence, birde senaryo ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 abi baya baya korku dizisi mi? tam anlamadım ben olayı. izlicem sanırım ama baya merak ettim bu kadar olumlu yorumdan sora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Mortis said: baya iyi dizi ya. çok akıcı gidiyor. 3. bölüm sonunda o metresini gömerken, bizim hizmetçi kadın ağlıyordu, dieri de "now you are stuck here forever" dedi. Neden? Kadın neden oraya stuck , bunu öğrendik de ben mi kaçırdım yoksa ilerde mi sölicekler? hacı orda buldukları ceset taş olan hizmetcinin cesediydi,üzerine çimento doktuler bi de sedir yaptılar ya artık kimse bulamicak onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 çıktığından beri indiriyorum ama ilk defa dün izleme fırsatı buldum. ilk bölümü wtflarla izledim. baya güzel bir dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 bende paso indirip kenara koyuyorum bi ara tüm bölümlere toplu dalarım diye ama, şimdi siz böyle övünce bu diziyi mi araya sıkıstırsam bilemedim simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 merak ettiriyor en azından devamını, pek benzeri yapılmadı bir de. sıçarsa fena sıçar ama dizi. bir dediğiniz gibi 10-15 bölümde bitmezse bayım bayım bayar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 bence konu ve oyuncular degişmeli.misal şu ev hikayesi 1. sezon bitsin mesela sonra bşaka bi şehir başka bi ev aile ile gider dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 ilk bölümü izledim gideri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 5. bölümde güzeldi.iyice rahatsıza bağladı dizi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Red said: 5. bölümde güzeldi.iyice rahatsıza bağladı dizi sdf şunu yazmak için girmiştim :D ilk bölümler izlicek dizi yokken arada gider tarzı izliyodum ama 5'ten sonra yeni bölüm ne zaman çıkcak moduna bağladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 yok ya ben direk ilk bölümden bağlandım bugün 5 bölümüde seyrettim. tam kıvamında gidiyor ya bide bu konuyu bu sezon halledipte 2. sezon yeni bi konuya başlarlarsa müthiş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 2 bölüm izledim de baya değişik geldi izlediğim ergen dizilerinden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 6. bölümde iyiydi dizide gerçekten bir tane sağlam karakter yok galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 i like it deep EPIC izledigim en iyi repliklere girdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 ya bu kızıl bomba neden erkeklere genç gözüküp kadınlara yaşlı gözüküyor ? mesela tate neden herkese aynı gözüküyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 moira Moira bahçeye gömülü cesedini oradan çıkartmak istiyor. O yüzden bir taraftan erkekleri genç haliyle ayartıp, baştan çıkartıp manipüle etme peşinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Daha da izleyeceğimi sanmıyorum. Hiç ilginç değil. Ailenin evi satmayı basarıp basarmamaı umrumda değil. Bosanmaları umrumda değil. Hiçbir karakter sempatik değil. Bir tane protagonist yok. Senaryo bok gibi. Korkunc değil. İyi değil. Elveda AHS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 çok üzüldük xun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 sol gozumden agladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Siz nereden peydah oldunuz betalar? Carebucket taşmış, ilerleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 biz de onu dedik iste sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 aquila said: sol gozumden agladim. ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 aquila said: sol gozumden agladim. Lost the game. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar