Red Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Desu said: youtube yorumu "That maid is so sexy, I'd kill myself to fuck her ghost then resurrect myself to fuck her soul. Then I'd fuck everyone else." ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Güzelmiş dizi. Ama uzamasın bence. Bir sezon ancak olur, hadi sezonları kısa yaparlarsa iki. Hounted House diyince yine de tek bir isim var benim aklımda: House of Leaves. Onun kadar rüyalara girecek kadar korkunç bir perili ev yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 insidious'un dizi versiyonu olmuş, müzikler falan başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 yeni bölüm imbaydı. bu sezon şimdiye dek gördüğüm en iyi dizi bölümüydü. efsaneydi. kaçırmayın diziyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 dizi iyi baya hatta 2. bölümde dizi bitince üzüldüm lan.ohoo daha izliyorduk niye bitirdiniz trbine girdim sardı baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 ohş son bölüm de çok çok iyiydi. Lan Moira'ya üzüldüm resmen. içim parçalandı ağlarken. Birkaç sezonluk hikaye var ya rahat rahat. zorlamalarına bile gerek yok. Yeni eklenen karakterler de süper. Hep böyle devam etsin. Hem merak salıyorlar hem her bölüm birtakım şeylerin cevabını alıyoruz güzel güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 baya iyi dizi ya. çok akıcı gidiyor. 3. bölüm sonunda o metresini gömerken, bizim hizmetçi kadın ağlıyordu, dieri de "now you are stuck here forever" dedi. Neden? Kadın neden oraya stuck , bunu öğrendik de ben mi kaçırdım yoksa ilerde mi sölicekler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 o çukurda hizmetçinin cesedi. herhalde doğru düzgün gömülmediğinden dolayı kurtalamıyor evden. şimdi üzerine beton dökülüp çardak yapıldı. Ben'in haberi bile yok tabi orda başka bir ceset olduğundan. Moira(hizmetçi), Ben o çukuru kazsında cesedin farkına varsın diye kahvesine ilaç koydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 dizi baya iyi hakkaten. izleyiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 ilk başta iyi atıp tutmuşsunuz ama, bu arada dizi daha önce izleyen oldumu bilmiyorumda fear it self'e benziyor, ama bende bayaa beğendim açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 hakkaten iyiymiş dizi, kısa zamanda popüler olur. zaten prodüksiyon kalite kokuyor, senaryo da böyleyse harika olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 dizi basarili (tu) 3. bolum tam bu kiz olsun artik dedim yedi kuregi kafasina bende huzura erdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Şu "American ..." diye başlayan film ve dizi adlarına kıl oluyorum. Bakalım hele başlasın da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aynalitahir Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Şimdi bitirdim, dizinin 3 iyi sahnesi var şu ana kadar. Hizmetçinin kendine vurdugu sexist yorum. Kafa şişiren nutjob hatunun suratına inen kürek. Hizmetçinin genç halini içeren her sahne. Hnnng. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 hizmetçi seviyorsun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Gerge, House of leaves'in dizi yada filmi yok degilmi? senin bahsettigin kitap heralde? GERGE said: Güzelmiş dizi. Ama uzamasın bence. Bir sezon ancak olur, hadi sezonları kısa yaparlarsa iki. Hounted House diyince yine de tek bir isim var benim aklımda: House of Leaves. Onun kadar rüyalara girecek kadar korkunç bir perili ev yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Kitap. İngilizce bilen herkes okumalı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 ep4 de ilk üç bölüm gibi süperdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Mortis said: baya iyi dizi ya. çok akıcı gidiyor. 3. bölüm sonunda o metresini gömerken, bizim hizmetçi kadın ağlıyordu, dieri de "now you are stuck here forever" dedi. Neden? Kadın neden oraya stuck , bunu öğrendik de ben mi kaçırdım yoksa ilerde mi sölicekler? yeni bölümden anladığım kadarıyla ilk sahip doktorun yaptığı birşeyden ötürü? o evdeki cesetler ya da orada ölenler sonsuza kadar orda kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 ilk bölümü izledim sarmadı,devam edeyim mi acılıyor mu sonradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Longshanks said: Mortis said: baya iyi dizi ya. çok akıcı gidiyor. 3. bölüm sonunda o metresini gömerken, bizim hizmetçi kadın ağlıyordu, dieri de "now you are stuck here forever" dedi. Neden? Kadın neden oraya stuck , bunu öğrendik de ben mi kaçırdım yoksa ilerde mi sölicekler? yeni bölümden anladığım kadarıyla ilk sahip doktorun yaptığı birşeyden ötürü? o evdeki cesetler ya da orada ölenler sonsuza kadar orda kalıyor. dsf cesedi gomerken buldugu ceset o kadinin, onun ustune gomup birde beton dokunce sanirim takildi kaldi, cesedin bulunmasi gerekiyor herhalde serbest kalabilmesi icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 kanuni +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 "nutella yerim" said: ilk bölümü izledim sarmadı,devam edeyim mi acılıyor mu sonradan ilk bölüm mindfuck zaten, sonra açılma olmuyor da çeşitli şeylere açıklama geliyor. hem konsepte de alışıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 4. bölümü yeni izledim. çok iyiydi ya. ratingleri de artıyormuş her hafta. gideri var birkaç sezon rahat rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 karanlık atmosfere sahip dizi özlemimi giderdi oh be.İzleyin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar