Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

American Horror Story (2011) - FX

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Desu said:

youtube yorumu

"That maid is so sexy, I'd kill myself to fuck her ghost then resurrect myself to fuck her soul. Then I'd fuck everyone else."

ahahahahah
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Güzelmiş dizi. Ama uzamasın bence. Bir sezon ancak olur, hadi sezonları kısa yaparlarsa iki.

Hounted House diyince yine de tek bir isim var benim aklımda: House of Leaves. Onun kadar rüyalara girecek kadar korkunç bir perili ev yok.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
yeni bölüm imbaydı. bu sezon şimdiye dek gördüğüm en iyi dizi bölümüydü. efsaneydi.

kaçırmayın diziyi.
Mesaj tarihi:
ohş son bölüm de çok çok iyiydi.

Lan Moira'ya üzüldüm resmen. içim parçalandı ağlarken.

Birkaç sezonluk hikaye var ya rahat rahat. zorlamalarına bile gerek yok. Yeni eklenen karakterler de süper. Hep böyle devam etsin. Hem merak salıyorlar hem her bölüm birtakım şeylerin cevabını alıyoruz güzel güzel.

Mesaj tarihi:
baya iyi dizi ya. çok akıcı gidiyor.

3. bölüm

sonunda o metresini gömerken, bizim hizmetçi kadın ağlıyordu, dieri de "now you are stuck here forever" dedi. Neden? Kadın neden oraya stuck , bunu öğrendik de ben mi kaçırdım yoksa ilerde mi sölicekler?

Mesaj tarihi:

o çukurda hizmetçinin cesedi. herhalde doğru düzgün gömülmediğinden dolayı kurtalamıyor evden. şimdi üzerine beton dökülüp çardak yapıldı. Ben'in haberi bile yok tabi orda başka bir ceset olduğundan. Moira(hizmetçi), Ben o çukuru kazsında cesedin farkına varsın diye kahvesine ilaç koydu.

Mesaj tarihi:
Şimdi bitirdim, dizinin 3 iyi sahnesi var şu ana kadar.

Hizmetçinin kendine vurdugu sexist yorum.

Kafa şişiren nutjob hatunun suratına inen kürek.

Hizmetçinin genç halini içeren her sahne. Hnnng.
Mesaj tarihi:
Gerge,
House of leaves'in dizi yada filmi yok degilmi? senin bahsettigin kitap heralde?

GERGE said:

Güzelmiş dizi. Ama uzamasın bence. Bir sezon ancak olur, hadi sezonları kısa yaparlarsa iki.

Hounted House diyince yine de tek bir isim var benim aklımda: House of Leaves. Onun kadar rüyalara girecek kadar korkunç bir perili ev yok.
Mesaj tarihi:
Mortis said:

3. bölüm

sonunda o metresini gömerken, bizim hizmetçi kadın ağlıyordu, dieri de "now you are stuck here forever" dedi. Neden? Kadın neden oraya stuck , bunu öğrendik de ben mi kaçırdım yoksa ilerde mi sölicekler?

yeni bölümden anladığım kadarıyla

ilk sahip doktorun yaptığı birşeyden ötürü? o evdeki cesetler ya da orada ölenler sonsuza kadar orda kalıyor.

Mesaj tarihi:
Longshanks said:

Mortis said:

3. bölüm

yeni bölümden anladığım kadarıyla

ilk sahip doktorun yaptığı birşeyden ötürü? o evdeki cesetler ya da orada ölenler sonsuza kadar orda kalıyor.

dsf

cesedi gomerken buldugu ceset o kadinin, onun ustune gomup birde beton dokunce sanirim takildi kaldi, cesedin bulunmasi gerekiyor herhalde serbest kalabilmesi icin.

Mesaj tarihi:
"nutella yerim" said:

ilk bölümü izledim sarmadı,devam edeyim mi acılıyor mu sonradan

ilk bölüm mindfuck zaten, sonra açılma olmuyor da çeşitli şeylere açıklama geliyor. hem konsepte de alışıyorsun.
  • Yeni Oluştur...