DoruK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 o ön direk bugı fm 2010'da da vardı. bi sezonu servet 15 diğerini gökhan zan 14 golle mi ne bitirmişti o sayede, son patchle oynamama rağmen dfsfs. 2011'de de arka direk bugı vardı benzer şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 lugano 19 golle gol kralıydı,2.niang 12 gol mü neydi. ön direk yüzünden 11 den soğuyup kapadıydım. 12 de böyleyse ktnxbye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 necip bayağı kötü yanlız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Program falan var mı potansiyelleri gösterecek? Önceki yıllarda böyle gelecek vaad eden oyunculara random potansiyel vermişlerdi, kimi açtığımda Balotelli, Santon hatta Batuhan efsane olurdu, kimi zaman dandik ötesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 mascio said: dediğim gibi skilleri yeterli düzeyde ama çok iyi oynamıyor. geçen sene daha iyiydi oyunda mesela yani Aggression:16 en saçma istatistik bu olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 DoruK said: o ön direk bugı fm 2010'da da vardı. bi sezonu servet 15 diğerini gökhan zan 14 golle mi ne bitirmişti o sayede, son patchle oynamama rağmen dfsfs. 2011'de de arka direk bugı vardı benzer şekilde. 2010'un ilk patchsiz versiyonunda challenge keeper/ön direk kombosu yaparak servete 42 gol attırmıştım ben. ama tüm taktik onun üstüne kuruluydu, rekor denemesiydi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 bana da sanki daha fazla gol atmış gibi geliyordu da tam hatırlamadığım için normal sayılır bi sayı yazdım ayıp olmasın diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 aggression'ı zamanla düşürebiliyorsunuz oyuncularınızda. kırmızı kart fln alırsa konuşma yaparak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 oyun güzel ama bildiğimiz FM işte. görünüşü ne kadar değiştirirlerse değiştirsinler bir yerden sonra döngüye giriyor oyun. bu arada öyle büyük bir sakatlık problemi var ki her hafta ligde oynanan maçları takip ediyorum canlı olarak kendi maçlarımda, maşallahj her maç ikişer üçer adam gidiyor her takımdan. son olarak quaresma, simao, bebe, fernandes, almeida, necip, muhammed, pektemek ve ismail 4-5 ay sakatlandılar meeaaaah diyip bıraktım oynamayı. gerçi ilk patchle düzelecektir hatta review code geldiğinde düzaelmiş bile olabilir ama bu haliyle oynanmaz işte. preview zaten fazla bir şey beklememek gerek. yani vakit öldüreceği olarak adlandırdığım bir oyun. hayatınızdan aylarınızın yok olmasını istiyorsanız alın manyak gibi oynayın. yok istemem diyen elleşmesin işte FM yani kısacası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 o sakatlık hikayesi her sene aynı özellikle yapıyorlar ki beta'da olsa millet alıp oynamasın patch lazım olsun oyun korsana düşmesin diye heralde ama kabak tadı verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 abi yinede korsan oynanabiliyor asfgasdf.bildiğin başta beceremiyorlar işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 http://haberoyun.net/?p=718 oyun steamworks desteği ile geliyor. Korsan adına güzel bir gelişme, her zaman ki gibi steam'den alıp oynayacağım bende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 oyun ilerledikçe ülke ekleme-çıkarma olayı çok iyi olmuş. avrupa kralı olucam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 sonunda onu düşünmüşler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 fm 2012'de şunu merak ediyorum. Her maç öncesi,sonrası yorum yapma işi kalktımı ? Kalkmadıysa biraz daha soru,cevap çeşitliliği eklendimi oyuna ? robot gibi cevap vermek işkenceden başka birşey degildi asıl sorunsa bu konuşmaların maçı direk etkilemesi bari etkisini kaldırsınlar önemsiz maçlar hariç ben paso asistana yönlendiriyorum valla bıkkınlık geldi artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Valla haklısın o konuda,her maçta 10 tane soru cevaplamaktan gına geldi,derbilerde samp ligi maclarında falan olsa bari basın toplantısı muhabbeti..asistanı yollayınca da adam tuhaf seyler söylüyor topçuların moralini bozuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamamama Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 ben o steam denen iğrenç şeyi bilgisayarıma kurmam lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 steam abarttiginiz gibi kotu bisi degil arkadaslar, eger hala 5 yil once half life 2 ile gelen hali saniyorsaniz yaniliyorsunuz. neyse, oyunda az degisiklik var ama ben simdiye dek begendim. Zaten daha iyi alternatif halen yok piyasada maalesef rekabeti kizistiracak. ben interviewlarimin hepsini ciktigindan beri ass manime veriyorum, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamamama Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 benim şu oyundan 2 beklentim var ya, steam'siz ve cd'siz oynayabilmek. 3 yıldır da bunu karşılamıyorlar maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Masticore said: fm 2012'de şunu merak ediyorum. Her maç öncesi,sonrası yorum yapma işi kalktımı ? Kalkmadıysa biraz daha soru,cevap çeşitliliği eklendimi oyuna ? robot gibi cevap vermek işkenceden başka birşey degildi asıl sorunsa bu konuşmaların maçı direk etkilemesi bari etkisini kaldırsınlar önemsiz maçlar hariç ben paso asistana yönlendiriyorum valla bıkkınlık geldi artık özellikle kupa gelen bir maçın sonunda pek duygularını sormuyorlar, ya da bariz tartışmalı bir pozisyonla kritik bir maçı kaybetmişsen pozisyon hakkında fikrini sormuyorlar. gitmiş rakip oyuncuyu nasıl buldun diye soruyor. asistanı gönderiyorum paso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 "SI Games her yıl az da olsa grafikleri geliştiriyor ve bu hızla giderlerse 20 yıl kadar sonra inanılmaz grafiklere sahip olabilirler diye düşünüyorum." önincelemeden sdjhk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 :D:D güzel yorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Abi ne grafigi ne diyorsunuz ben no commanteryde geçiyorum maçları 2d bile çok saçma gelmişti bana. Düzgün sakatlık seviyesi olsun benim haricimde herkes gidip en duyulmamış adamları almasın adam akıllı sistem çalışsın grafik eeeeeen son dert. Her maç 5 adam eksik çıkmak ıstemıyorum ben sadece o kadar hadi 1-2 olur ama ligte 30 maçta as 11 ile çıkamadıgım dönemleri bilirim peç çıkmamışken geçen sene. Bir ara ardaya 40-50 milyon teklif gelirdi sonra bir ara 5m derdin gelmezdi teklif falan yani sistem onemlı olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 demo çıkmış http://store.steampowered.com/app/901784/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 cidden şimdi gördüm demo'yu çekeyim bakayım nasıldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar