Odeon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 evet 2008-2011 oynamadıysam cok sey kacıracagım oyunlar arıyorum. bu zaman aralıgındaki oyunları degıl oynamayı traılıne bıle bakmadım, crysis1 bile oynamadım yanı :d biraz acisini cikaricam yeni pc ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Prince of Persia - The Forgotten Sands hatta ilk oyundan basla geçmişe dön azıcık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 cod mw 1-2 darksiders prince of persia serisi gta iv crysis 2(makine iyiyse) tom clancy's splinter cell wanted weapons of fate farcry 2 resident evil 5 amnesia dark descent şimdilik bunlar geliyo aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 mafia 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 assassin's creed 2 assassin's creed brotherhood fallout new vegas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 braid limbo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 başlığı görünce "good night sweet prince" diye geçirdim içimden lol. portal fallout 3 fallout: new vegas mass effect dragon age mount & blade: warband left for dead 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 fallout new vegas ve gta4 son zamanlarin en iyi oyunlarindan ilk onlari oyna bide batman arkham asylum saheser gibi bisi aradan cikarilmali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 wow vurmayın lan! hangi itolu attı onu?!!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Herkesin zevki ayrı. Bunlara bak bence: Braid King Arthur Civilization 5 Risen Elven Legacy Trine Star Ruler Crysis gibi, Cod gibi oyunlar beni açmıyor. New Vegas oynamadım daha, GOTY bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 1) Borderlands GOTY 2) Amnesia 3) Fear 2 ve diğerleri 4) Spore 5) Shogun ve TotalWar serileri ! 6) Civ 5 7) Fallout serisi 8) Left4Dead 2 9) Call of Duty MW serisi ! 10) Dragon Age 1&2 ! 11) Assassin's Creed serisi ! 12) Splinter Cell serisi ! 13) Resident Evil 5 14) Darksiders 15) Prince of Persia serisi 16) Risen 17) Brink 18) Portal 2 ! 19) Warhammer serisi ! 20) Minecraft 21) Torchligt 22) The Witcher serisi ! 23) Dead Space serisi 24) Batman 25) Braid 26) Killing floor 27) Trine 28) Fable 3 29) RUSE ! 30) Crysis 2 Bunları bul indirmen zaten günlerini alır sonra oynamanda aylarını. Ocakta görüşmek dileğiyle. * Serisi diye dile getirdiklerim oynamadıkların hangisi ise onlar. * "!" işareti koyduklarım kesinlikle denenmesi gerekenleri işaret ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 tesekkurler tavsiyeler icin. herkesin zevki ayri olmasi daha guzel cunku herkes ayri turlerde begendigi iyi oyunlari yaziyor boylece her turden iyi oyun tavsiyesi almis oluyorum .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 mount & blade: warband Empire Total War (shogun 2 bişeye benzemiyor, verdiğim 50 dolara hala yanıyorum) Dragon Age Metro 2033 Mafia II Arma 1-2 Starcraft 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 empire ı çok beğendim ben napelon nasıldır onu bilemem ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 napolyon TW, ETW'den daha iyi daha gelişmiş oyun dinamikleri var ama konu olarak harita devletler olarak ETW daha zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Portal 1 ve 2 denmemiş ? *denmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar