Mortis Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 samaella said: Mirai Nikki ve Guilty Crown sardı beni. Sanırım aradığım kanı buldum ama Mirai Nikkideki baş karakter çok deadman wonderlanddeki çığırtkan çocuğa benzemiş. Zaten ondada böyle abuk bi karı vardı bundada var :D aynen abi!! ve o yüzden dead man wonderlandı tam olarak sevememiştim aynı hissi verdi bu da herşeyi ile, aynı stüdyo mu yapio bilmiorum ama çok benziolar atmosfer olarak ve çocuk da yani resmen illallah getirio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Mirai Nikki nin ana karakteri bayağı ezik ve bayıcı ama yan karakterler iyi. O yüzden abuk karıları kapsam dışı tutsak daha iyi bence. DW de Shiro tam Elfen Lied deki Lucynin çakmasıydı. Dengesiz halleri filan çok aptalcaydı, tırt bi karakterdi genel olarak. Yuno nun dengesiz halleri ise süper, bayağı başarılı olmuş bence. Ama genel olarak bayağı güzel. Guilty Crown da güzel ama hikayesi vasat geldi. Animasyon kalitesi, aksiyon filan mükemmel o yüzden seviyorum da biraz hikaye kassalarmış çok daha güzel olucakmış. Ama bu sezonki favorilerim Fate Zero ve Boku wa Tomodachi ga Sukunai. Fate Zero konusunda bişey demeye gerek yok zaten(İskender reis!!!), Boku Tomo da çok eğlenceli, muhabbetler filan süper (gerçi bu sezon eğlenceli başka bişey bulamadım zaten) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 samaella said: Zaten ondada böyle abuk bi karı vardı bundada var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Kaede said: guilty crown 04 ohş dat müzik dat animasyon dat kanahana moan dat singularity dat bir elde hatunun bir elde silahın, günü kurtar sahnesi cg şöyle olsa sesimi çıkarmadan izlerdim yeminlen http://www.youtube.com/watch?v=Lzfy0to_yW0&feature=related bu izlenirmiş ya, bakayım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 oha nasıl trolllendi lan çocuk yazık be valla inori rebuild rei çekmezse silkerler böyle işi ayaseye geçerim ben. ayrı bi tatlıydı zaten son bölümde şıfrıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Hahahahah guilty crown çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 GC Fena değil de protag o kadar betaki bazen fenalık geliyor. Protag dışında geri kalan herşeyi ortalamanın üstünde, kendini seyrettirmeye yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Abi adam bildigin sınıfın ezigi ya. Alpha'lardan nefret ediyor falan. Allahtan o goku saçlı herif ayarı verdi, don't be hatin bro'yu gömdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 abı gundam cıkmıs yenı haber vermıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 feci kötü abide ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 ilk bölümü izledim bende döverki 00'yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Gai'yi niye sevdigimi buldum, direk Liquid Snake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 working s2e7 HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 carnival phantasm 08 HAUSDHASUDHAUSDHAUSD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Kaede said: working s2e7 HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH gjdfgjsdfhg baya güldüm izlein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 carnival phantasm'ı kaçırmayın cidden fate'ciler heh. 7-8 çok iyiydi lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 carnival phantasm ın 1. bölümünü izledim bayağı eğlenceliydi de f/sn haricindeki hiçbir animeyi bilmediğimden takip etmedim neler var şimdi orda, bi de sırf carnival phantasm izlemek için hepsini izlemeye değer mi? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 işte tsukihime anime'i var 12 bölümlük, vasattı biraz ama onu da izleyince kadronun büyük kısmını tanıyorsun. ben de bilmiyorum herkesi ama bildiklerim üzerinden yeterli oluyor. hep type/moon kadrosundan tiplemeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 working 8 yamada benim imoutom olsun <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Last Exile çıktı bence bu sezon en iyi. Tam tarzım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 working 08 ahahahah ne iyi sezon bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 ama yamada'yı çok az gösteriyolar : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 o zaman http://www.youtube.com/watch?v=-Km-yfase3k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 bd extralarındaki 10 saniyeyi looplamak zorunda kalmicam sayende +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar