Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 havlayanlar kafir köpeklerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 havlayan köpek var abi burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Bizim burda kopegi gectim mart gibi kediler ciyakliyor Ne kafir mahalleymis lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 bizim burda köpek yok kediler bol ama seks yapsalar göremeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 di'nin böyle bişeye inanacağını sanmıyorum ya inceden trollüyor bence bizi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Kadir gecesinin hangi gece olduğu kesin olarak bilinmemekle birlikte, Ramazan'ın yirmi yedinci gününün gecesinde olma ihtimali yüksektir. İslam peygamberi Muhammed Kadir gecesinin hangi gece olduğunu kesin şekilde belirtmemiş, ancak; "Siz Kadir gecesini Ramazan'ın son on günü içerisindeki tek rakamlı gecelerde arayınız" [2] demiştir. Wiki hangi gün olduğu belli değil ki.ha tabi hayvanlara bildirilmemişse o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Ya abi mucizeyi köpeklerin havlamasında arayan insan otursun ben ne yapıyorum diye düşünsün zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 bodrum gümbet/ havlamayi gectim uluyor (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 deadwoll said: Ya abi mucizeyi köpeklerin havlamasında arayan insan otursun ben ne yapıyorum diye düşünsün zaten. Abi senin yazdigini alintiliyorum ama bir cok kisiye cevap olacak su yazdigim. Cesitli varyasyonlari anlatilan bir hikaye vardir. Soyleki; Dervisin biri bir gun bilmedigi dag bayir bir yere gitmis. Bakmis bir coban, hoplayip zipliyor, debeleniyor, yuvarlaniyor. Dayanamamis yanasmis, "ne yapiyorsun?" diye sormus, karsiliginda "beni yaratana ibadet ediyorum" cevabini almis. Dervis once dogrusunu anlatsam mi diye dusunmus ama coban o kadar sacma hareketleri o kadar icten yapiyormuski, sesini cikaramamis. Dogrusunu yapiyorsun deyip yoluna devam etmis. Benim ailemdeki cevremdeki insanlar da bu sekilde. Kucuklukten dayatilmis dini ve Allah korkusunu silip atamamislar, atmak da istememisler. Gayet zararsiz sekilde inanclari dogrultusunda iman etmeye calisiyorlar. Yaslari olmus 40-50-60. Su dakkadan sonra yanlis yapiyorsun desen neeee demesen ne ? O yuzden bulasmiyorum ben hic, dinliyorum, ara sira takiliyorum "tabi canim kesin oyledir diye", baktim bozuluyorlar susuyorum "haklisin anne" diyorum. Sen sag ben selamet devam ediyoruz. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 goldbären said: di'nin böyle bişeye inanacağını sanmıyorum ya inceden trollüyor bence bizi :) Inanmak icin kanitlamak lazim once. Ufaktan deneyini yapmis olduk iste. Yalanmis demekki. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Utterable said: bodrum gümbet/ havlamayi gectim uluyor (= pis kafirler şu anda xbarda patlıyordur da ondan uluyodur o köpekler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 http://www.teknoscience.net/wp-content/uploads/lcd-tv1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 neyle neyi karıştırıyorsunuz olm siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Niye havlamasın hayvanlar, günah mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Hahahah ömrümde duyduğum en saçma şeylerden biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 fizban said: bizimki havlayip duruyo Sizinki gavurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 köpek diye kafirleri ima etmiş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 geç kaldım ama benim kedi dün gece miyavlamasına devam ediyordu (erkek kedi isteğinden dolayı asd) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 en son ilkokulda inanıyodum böyle sallamalara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 allah diye havlayan köpenk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 komşunun köpeği var sürekli uluyor böyle tarkan filmindeki kurt gibi, işte o eve sıçmış sahibi bir dövdü köpek eşek gibi anırdı kadir gecesi falan demedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar