Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cocuk gibi aglayasim, Allah kitap sovesim var ...

di

Öne çıkan mesajlar

Annemi aradim az once ne var ne yok var mi bi yaramazlik diye sormak icin. Sali gunu kardesimin hastanelik oldugunu ogrendim.

Evin sokaginin kosesinde annemi beklerken epilepsi krizi tutmus, dengesini kaybedip kaldirimdan asagi kafa ustu cakilmis. Ambulans falan cagirmis gorenler ama o da gec gelmis, o zamana kadar baya baya kan golu icinde yatmis kalmis.

Epilepsi krizlerinin sebebi de -bazilariniz bilir- tumor sebebiyle 12 yasindayken gecirdigi beyin ameliyati. Resmen yarisini almislardi cocugun beyninin.

Abi kainatina kaderine kafam girsin, niye bu cocuk ya ? Ben dusup kirsaydim ya bi yerlerimi olmaz mi ?

Nasil bir lanet var ustumuzde bilmiyorum ama olmaz bu kadar.

Ofisteyim, gikimi cikaramiyorum ama oturup cocuk gibi aglayasim var boyle bi yandan bagirip cagirip soverekten.
Sosyal ağlarda paylaş

Evde yatiyomus simdi.

Ya yalniz birakmak degil, market alisverisi yapmislar annemle birlikte, birsey unutmuslar, annem geri donmus bir kac dakikaligina. Ve cocugun durdugu yeri, annemin gittigi yeri biliyorum gercekten bir kac dakikadan uzun olamaz.

Isyanlardayim resmen ya.

Niye o bir kac dakikaya denk geliyor abi o kriz ? Tum gun icinde niye o bir kac dakka ?

Niye taa 5 sene once ilk muayneye gidildiginde gozunu kulaginiz sktigimin doktoru farketmiyor bu cocugun sorununun fiziksel olmadigini sinirsel oldugunu ?

Niye bizden bi tane akilli cikmayip bu normal degil demiyor ?

Niye babam ucuza kacip, 20 lira az vericem diye denyo denyo adamlara goturuyor cocugu doktor niyetine ?

Ortalarda da yok itoglu it. Ah bi bulsam da sinirimi ondan cikarsam.
Sosyal ağlarda paylaş

Geçmiş olsun abi, Allah sabır versin.
Ameliyat sonrası samsuna uçakla gidecektik,
sabahın 6 sı, annemde boyunluk falan var. Havaştan inerken ben önden indim valizi almaya, kadın merdivende dengesini kaybetti kafalama çakıldı yere. Her yer kan. ki boyunun hareket etmemesi lazım falan o derece.
Sağlık görevlileri 20 dakkada ambulans 35 40 dakkada geldi. Allahın belası havalimanında kalbin tutsa öldün yani.

Geldimi geliyor abi, bide geldimi üstüste geliyor böle boklar.
Çok çok geçmiş lsun
Sosyal ağlarda paylaş

Sagolun.

Sinirim hafifledi ama dusuncelerim degismedi. Hala kafa sokuyorum boyle kadere -varsa tabi oyle bisey.

Izin alip cikamiyorum cunku bayram oncesi deadline'i gelen isler var. Isler bitmezse para gelmez, para gelmezse maaslar yattara olur. Daha da can sikici hale gelir hersey.

fenris said:

geçmiş olsun. kaç yaşında?

Ameliyat oldugunda 12 yasindaydi, simdi 17'sine yaklasti.
Sosyal ağlarda paylaş

Hayat - kader - kısmet ne demek istiyosanız, bazen poposuyla da gülüyo böyle. Ama hiç bi zaman geçmişe dönemiyosunuz, o hatalar "keşke" diye telafi edilemiyor. Ve geçmişi düşündükçe de geleceği boşa harcamış 2 kere kaybetmiş oluyoruz.

Ve karamsarlaşıyoruz, insanlara güven azalıp öfkemiz artıyo ve lanet ettiğimiz kader vs vs gibi şeyleri de bulamıyoruz ki bi dövelim öfkemizi alalım.

Bazılarımız da başka insanların maddiyata olan düşkünlükleri yüzünden yaptıkları hataların bedelini gelecekleriyle ödüyor.

Bende çok dedim, "Keşke üni'yi bırakmaz zorunda kalmasaydım" ama bu hiçbişey getirmediği gibi, kendisine "baba" sıfatını yakıştırabilen insanlara olan kinimi arttırdı, zaten olmayan güvenimi biraz daha kaybettirdi.

Geçmiş olsun kardeşine umarım çok önemli bişey yoktur ve çabuk iyileşir.

Kısacası herkesin hayatında olur bu tür şeyler ve tek çaresi de zaman ve geleceğe umutla bakmaktır, yoksa insan o düşüncelerin içinde boğulur gider.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...