sandalye Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 AB Ofisi ve Vapurdan sonra bugünde Akp ilçe binası işgal edilmiş. Her seferinde çıta yükseliyor. Konuşulmuyor edilmiyor. Paticik haberdar olsun istedim. AKP ilçe binası işgali: http://www.odatv.com/n.php?n=isci-partililer-akp-binasini-isgal-etti-2508111200 AB Ofisi işgali: http://www.odatv.com/n.php?n=isci-partililer-ab-ortakoy-temsilciligini-isgal-etti-2308111200 Vapur İşgali: http://www.haber34.com/kadikoy-vapurunu-isgal-ettiler-29201-haberi.html başlıkda ip yazıyordu değiştirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 "internet protocol" diye okudum İP'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 ip man in charge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 amaç ne bilmiyorum bilmek de istemiyorum zira araç son derece gerizekalıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 İşçi Parti'li gençler garip bir kavram bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Sonra devlet şöyle devlet böyle polis şöyle polis böyle diye ağlayacak o basanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 İşçi partisi ne abi ya işçi partisi genci ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Hayır hepsi de tatava, ara sokakta bi tornacıya girmemiştir mesela, bilindik fabrikalara gitmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 işçisin sen işçi kal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 bilim icin ordalar http://i56.tinypic.com/f0dx7d.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Bilimadamları da işçi statüsüne giriyor mu ki? Şeker çuvalı açıp "bu laboratuvarda grev var" diyenini görmedim ben sfsdgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 abi şaşırdığım bir şey var zeka oranı kültürü yüksek olması gereken bir yer bu forum en azından ben öyle biliyordum ama oldukça cahil boş yorumlar yazılmış. sıcaktan herhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 bilimadamida olsa emekci emekcidir http://russiatrek.org/blog/wp-content/uploads/2011/04/soviet-space-program-propaganda-poster-10.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Canonical said: Sonra devlet şöyle devlet böyle polis şöyle polis böyle diye ağlayacak o basanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 lan akapeliler sağı solu basmaya başlarsa hepimiz ayvayı yeriz adamlar ip'nin 500 katı kalabalıklar + polis asker falan hepsi emrinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 ayrıca ileri demokrasi ile beslenen özgür ruhları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 ombakkombak said: lan akapeliler sağı solu basmaya başlarsa hepimiz ayvayı yeriz adamlar ip'nin 500 katı kalabalıklar + polis asker falan hepsi emrinde abi basılması gereken bi yer yok ki,her yer adamların zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 ombakkombak said: lan akapeliler sağı solu basmaya başlarsa hepimiz ayvayı yeriz adamlar ip'nin 500 katı kalabalıklar + polis asker falan hepsi emrinde Basmaya başlasınlar bizde meşru savunma hakkımızı kullanırız. Ama zannetmiyorum akpli gençlerin çoğu forumdaki viktor karakterindeki adamlar. Forumlarda resim postlarlar sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Oh he sure is mad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 if only hiç fena değil; TİP ve Aybar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 türk siyaseti tarihinde akp iktidarından başka iktidarı bizzat görmemiş olmanın oluşturduğu sonuçların sürrealist olanlarından bazıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 sandalye said: ombakkombak said: lan akapeliler sağı solu basmaya başlarsa hepimiz ayvayı yeriz adamlar ip'nin 500 katı kalabalıklar + polis asker falan hepsi emrinde Basmaya başlasınlar bizde meşru savunma hakkımızı kullanırız. Ama zannetmiyorum akpli gençlerin çoğu forumdaki viktor karakterindeki adamlar. Forumlarda resim postlarlar sürekli. AKP ci Viktor. Bu arada Perincek dendi mi gormedimde, http://img.blogcu.com/uploads/denizolunmaliogul_perincek-apo-0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 pkk kampi 19 mayis calismalari sirasidna cekilmis sanirim bu foto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar