Llama Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 dün onun gibib işey dedi federasyonda cezalar hangi ligten başlamasını ön görüyorsa ordan başlarlar dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 trabzon medyasi costu. http://twitpic.com/6axy83 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 hahaha varya acaip olay çıkacak ilk ts fb maçında eğer aynı lügde kalırlarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Feneri düşürmesinler her maç tribünler makara yapsın daha güzel bnece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Absolut said: hahaha varya acaip olay çıkacak ilk ts fb maçında eğer aynı lügde kalırlarsa. Ilk maci birak yillar boyu her deplasman maci olayli olur. Hani sadece ceza alip kurtulsa neyse de, rakip takim seyircilerine uzun süreli malzeme cikti artik.. FB maddi ve manevi her türlü bitti artik, toparlanabilir mi bilmem de cok uzun sürer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Fb manevi olarak falan bitmedi aksine kenetlendi. kendi dünyanızda yaşıyorsunuz siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Fenerin kenetlendiği falan yok. Heryerde 25 milyonuz diyor Fener ama 2 aydır başkanları içeride toplam 2 protesto oldu birine güya 2000 araç katıldı ki Antu bile 200 araç yazdı diğerine ise anca beyoğlunun bir ara sokağı kadar insan katıldı. Yani kenetlendiler sanıyorlar ama o 25milyonun!! belki 100.000i anca birbirinden haberdar geri kalanın umrunda değil açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 akinci said: Absolut said: hahaha varya acaip olay çıkacak ilk ts fb maçında eğer aynı lügde kalırlarsa. Ilk maci birak yillar boyu her deplasman maci olayli olur. Hani sadece ceza alip kurtulsa neyse de, rakip takim seyircilerine uzun süreli malzeme cikti artik.. FB maddi ve manevi her türlü bitti artik, toparlanabilir mi bilmem de cok uzun sürer. Mahalle takimindan bahseder gibi konusman cok epic olmus. Bu olaylar hakkinda pek bilgim olmasa da FB'nin bitmeyecegini ben bile biliyorum yani. Tum taraftarlar iyice kenetlenmis. Maddi olarak da cok zarar gorse de toparlar Fb. Hatta turkiye'de bu durumdan toparlasa toparlasa FB toparlar. En cok lisansli urun satan, en saglam sekilde tesislesen kulup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Türk taraftarini tanimiyor gibi konusmayin. FB'nin kenetlenmesinden vs bahsetmiyorum. Zira sizin taraftarin kenetlenmesi pek de rakip seyirci icin tin degil. Herneyse ligler baslasin da görelim, umarim dediginiz gibi ben yanlis düsünüyorumdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Ben Fener toparlanmaz veya bitti gitti gibi birşey demiyorum sadece kenetlendik lafının şu an için yanlış olduğunu belirttim. İleride kenetlenirmisiniz bilemem ama şu an böyle birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kkk Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Absolut said: Fenerin kenetlendiği falan yok. Heryerde 25 milyonuz diyor Fener ama 2 aydır başkanları içeride toplam 2 protesto oldu birine güya 2000 araç katıldı ki Antu bile 200 araç yazdı diğerine ise anca beyoğlunun bir ara sokağı kadar insan katıldı. Yani kenetlendiler sanıyorlar ama o 25milyonun!! belki 100.000i anca birbirinden haberdar geri kalanın umrunda değil açıkcası. yuh be abi bole yalan hayatımda gormedim. http://www.reuters.com/resources/r/?m=02&d=20110710&t=2&i=456137458&w=&fh=&fw=&ll=&pl=&r=2011-07-10T191253Z_01_OSM01_RTRIDSP_0_SOCCER-TURKEY-FENERBAHCE http://www.reuters.com/resources/r/?m=02&d=20110710&t=2&i=456154590&w=&fh=&fw=&ll=&pl=&r=2011-07-10T195853Z_01_OSM02_RTRIDSP_0_SOCCER-TURKEY-FENERBAHCE http://i1107.hizliresim.com/2011/7/11/5556.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Beyoğlunun fotlarını koysana bi merak ettim o resimdekiler nerde beyoplunda ara sokak dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Absolut said: Fenerin kenetlendiği falan yok. Heryerde 25 milyonuz diyor Fener ama 2 aydır başkanları içeride toplam 2 protesto oldu birine güya 2000 araç katıldı ki Antu bile 200 araç yazdı diğerine ise anca beyoğlunun bir ara sokağı kadar insan katıldı. Yani kenetlendiler sanıyorlar ama o 25milyonun!! belki 100.000i anca birbirinden haberdar geri kalanın umrunda değil açıkcası. Burda insanlar bütün fenerlilere antucu gibi davransa da gerçekte o insnaların sayısı çok az. Hiçbirimiz kalkıp da eziiz başgaan falan diye eğleme gitmeyiz. Desteğimizi takıma başka şekillerde veririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 rıdvan dilmen,yorumculuğu bırakıyormuş tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kkk Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Absolut said: Beyoğlunun fotlarını koysana bi merak ettim o resimdekiler nerde beyoplunda ara sokak dışında. beyoğlunda ki toplanma ztn iptal edilmişti valilikten yuruyus izni alınamadığı için. ondan haberin yok sanırım. o gidenler tamamen kendi kendilerine gitmiş insanlar. hatta surekli netten gruplara ve insanlara "gitmeyin beyoğluna resmi toplanma yok. izin alınmadığı için polis mudahalesi gelebilir" diye çağrı yapılıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Helal köprüyü trafiğe kapamışınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Ligden çekilirler ise en alt ligden başlarlar.Blöf atıyolar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Absolut said: Beyoğlunun fotlarını koysana bi merak ettim o resimdekiler nerde beyoplunda ara sokak dışında. o gün oradaydım, BAYAĞI adam vardı sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 TFF oldu Team Fortress Federasyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 abi medyadaki haberlerden yola çıkılarak verilmiş karar. yarın beşiktaş trabzon suçlu bulunursa Türkiye blabla ceza yine gelicek. inanılmaz derece eyyamcı bi karar. haksızlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Evet UEFA baş müfettişini gönderdi, adam savcı ile görüştü. Savcıda buna gazeteleri oku dedi herhalde, buda hmm tamam o zaman diyip internetten gazetelere bakıp geri döndü fenere ceza verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Tamamda burda Fener diğer takımlara göre daha ön planda olduğu daha fazla haberi çıkıyor. Yarın öbürgün TS aynı şekilde suçlu çıkıcak medyadaki haberlerin doğru olduğunu varsayıyorum madem. Yine aynı cezayı alıcaz farkedicek bişey yok yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 LOL ayrıca topiğe baktım. fener akıllanacak gibi durmuyor. seneye de klübü kapattırırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Yerine başka biri katılıyor mu? Yoksa belli miydi çoktan kimin katılacağı filan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar