mono Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Oyunda Co-Op baya eglenceli olsa gerek, drop in/out tadinda mevcutmus..borderlandsi yapan ekip, 2ci filmin canon lore olarak devami, atmosfer tirs tirs falan filan iyi gozukuyor kagit ustunde...neyse az daha bekliyim.
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 chrome said: abi senin avatarda neden pedo bear var? vardır
mono Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 "pedo alien" diye google'ladim...sonuc tatmin edici.
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 OsManiaC said: Ayfon said: Alien-Zerg Human-Marine Protos-Predator hmm Oha aliens serisine yapılmış en büyük saygısızlık : adam işin içine predator'u soktuğu için aliens serisinden çıkar o hocam. gayet kabul edilebilir bir önerme. hatta AvP olayının starcrafttan çıkmış olma olasılığı yüksek.
OsManiaC Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Xenocide said: hatta AvP olayının starcrafttan çıkmış olma olasılığı yüksek. iyi diyorsunuz da ... nasıl oluyor da ilkkez 90larda karşılaşan alien ve predcikler, herşeyini warhammer40k evrenine borçlu olan 98-99 yıllarında çıkmış olan starcraft tan çıkıyor onu anlamadım.
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 ilk kez 90'larda mı karşılaşıyo? vallahi benim bi bilgi eksikliğim varsa affola ama ben AvP olayının: AvP şununla başladığını düşünüyodum ki wikiyi karıştırırken 93 tarihli bi avp gördüm. ondan hiç haberim yok vallahi o zaman adam haklı beyler.
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 avpnın odan önce cizgiromanı olması lazım. ki tarihin en piyasa konsepti avp, hiç ısınamamısımdır
Sam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 predator 2'deki trophy room sahnesinden başlıyor olay benim bildiğim ki tarihi 1990, sonrasında çizgiroman filan çıkıyor 91'de. http://img.photobucket.com/albums/v94/avpgalaxy/avpg/forum/image441.jpg
tomkat Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 abv lan soyliycek kelime bulamiyorum cod in space picler ya bu seriyi de mahvettiler
tomkat Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 avp oyununda diger askerlerle kapisiyoruz hayvan herifler ya npclerin ustunde isim tagi var, onu bunu takip ediyoruz ayni cod gibi skicek bu seri kalmisti aferin iyi bok yediniz serefsizler
mono Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 onu bunu bilmem, bundan isterim ben. yetmezse piyasa genis soyle bisiler var
Sam Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 abi hadi terminator de tamam da batman ile superman ne alaka ehuh cidden bazen oturup 9 yaşında düşündüğümüz şekilde düşünüyorlar yeni seri uydururken. (:P)
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 terminatörlüyü biliyodum da alttaki monokrom kafası gerçekten, süpermen alır zaten hepsini, gerçi predatörler de kriptonlazeratar tech falan vardır. yarasa panpayı nasıl da almışlar öyle gariban gibi ahahah
mono Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 4gun once dusmus nete soyle birsey..single playeri baya gosteriyor..sonlara dogru multiye de bakiyor. Atmosfer/aydinlatma baya guzel gozukuyor, grafikler cok iyi gozukmesede..Co-Op iyi olur gibi 2-4 kisi skype chatli + hard mode heheh, ha birde muzikleri yapan adam filmdenmis. Multi isini bilemedim..azicik daha ucuz olsaydi keske :/
mono Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 kac yil oldu halen su alyenlerin fizigini tam yapamiyorlar..yavas yavas geziniyor ortada yuruyor falan..yapsinlar soyle sincap gibi akici olsun:/
mono Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 ilk reviewlar bugun cikiyor..dedikodulara* gore 10 uzerinden 4-7 arasi orta halli/generic bughunt/rezaletmis, izleyelim gorelim. *Games TM review yayinlamis, fakat publisherin review ambargosu olarak koydugu tarihden once yayinladigi icin geri cekmis, soyle alintilar var: "Many of Colonial Marines' flaws could have been excusable back in the early days of the Xbox 360 and PlayStation 3, but now, when every title is polished to excruciating level of quality, it just doesn't cut it Graphically, it's one of the worst we've seen grace consoles in years. It certainly may have been acceptable in 2006, when the game was first conceived, but now it just looks embarrasing up against other titles coming out in the Q1 release window. Colonial Marines does at time play with expanding the lore in a meaningful way but skirts over it almost immediately. Even some returning voice actors voicing their digital characters can't save the train wreck of a narrative, and it certainly doesn't help to immerse you in the world when the lip-sincing doesn't even match up. Without Cameron's guiding hand, the story never amounts to anything more than a vehicle to drive players from one disappointing corridor to the next."
Livered Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 ben begendim oynanış videolarını konu da oldukça iyi.ripleyler ayrıldıkta sonra Hep o saloco gemisine ne oldugunu merak etmişimdir. ama ilk önce bir yan ürünü indirip oradan bakıcam tufaya gelmeyelim. begenirsel steamden alırım.
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 gece tuvalete kalkmis, rahatsiz etmeyin.
OsManiaC Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 gene gitti boşyere paralar pre-ordera pfff
mono Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 xD Neyse multisi, single dan(6saat) daha eglenceliymis galiba..
Öne çıkan mesajlar