Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 ya bu vidyolarda veya ses kayıtlarında falan kendi sesini tanımama olayı sadece benim mi başıma geliyo ? bi dinliyorum kendimi bu ne lan boru gibi falan diyorum, gerçekten de öyle mi konuşuyorum falan diyorum. nedir bu olay ? sadece insanın kendini dinlerken mi başına gelir yani başkalarının kulağında farklı mı gelir nedir bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 farklı gelir. normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 you are the one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 o kadar da fena diilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Ekran kartının sokete tam oturup oturmadığını kontrol et.Fanlarının tozunu al.Gereksiz program çalışıyorsa kapat.Bozuk dosya veya programları düzelt veya sil.Bütün bunları yaptıktan sonra tekrar dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 bilgisayarın fişini takmayı unutma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 modeminizin ışığı yanıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 farkli gelir tabiki. benim de evrim geciriyor ses resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Caps lock'u kapa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 -Deno- said: farkli gelir tabiki. benim de evrim geciriyor ses resmen.senin sesin adeta bir baytarın bir ineğe doğum yaparken rahatlatıcı kelimeler fısıldayan sesi gibi güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 LCD kafasıyla yazdım üstteki cümleyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 yalancının ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 benim sesim de sanki polis telsizinden konuşuyomuşum gibi çıkıyo kayıtlarda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 ben de merak ediyordum onu. sanırım herkes de varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 sprite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 niye kimse sebebini soylememis peki? benim bildigim ic kulaktan duydugumuz icin konusurken... kayitlarda ise dis kulaktan duyuyoz.. dogrumudur bilemiyorum tabe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 sevgili artariel kardeşim, çocukken evdeki boş kasetlerden birinin üzerine kendi radyo programını yapıp ondan sonra dinlemedin mi hiç? saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 kendi sesini dış kaynaktan duymaya alışkın olmadığın için farklı gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 bana da kendi sesim çok acayip geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Eğer ventrilo, TS gibi programlardan duyuyorsan sesini normaldir çok alakasız gelmesi, herkesin ses ayarları farklı oluyor. Geçen gün kendi sesimi 2 ayrı kişinin bilgisayarından duydum TS üzerinden de ikisi de bambaşka insanlardı. Tabii sesin normalde de senin duyduğun gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Artariel said: ya bu vidyolarda veya ses kayıtlarında falan kendi sesini tanımama olayı sadece benim mi başıma geliyo ? bi dinliyorum kendimi bu ne lan boru gibi falan diyorum, gerçekten de öyle mi konuşuyorum falan diyorum. nedir bu olay ? sadece insanın kendini dinlerken mi başına gelir yani başkalarının kulağında farklı mı gelir nedir bu evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 dış mihraklar diyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 kuzguna yavruz kartal görükürmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 bunu kac yasinda kesfettin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 reyou said: bunu kac yasinda kesfettin? yok ya hep biliyodum, sadece geçen gün guitar heroda arkadaşlarla toplanıp mikrofon kullandığımda tekrar hatırladım başlığını açtım direk. çok kötü bi his lan aslında sesin çok kötü ama senin kulağına güzel geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar