Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çok fena bi soru

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya bu vidyolarda veya ses kayıtlarında falan kendi sesini tanımama olayı sadece benim mi başıma geliyo ? bi dinliyorum kendimi bu ne lan boru gibi falan diyorum, gerçekten de öyle mi konuşuyorum falan diyorum. nedir bu olay ? sadece insanın kendini dinlerken mi başına gelir yani başkalarının kulağında farklı mı gelir nedir bu
Mesaj tarihi:
Ekran kartının sokete tam oturup oturmadığını kontrol et.Fanlarının tozunu al.Gereksiz program çalışıyorsa kapat.Bozuk dosya veya programları düzelt veya sil.Bütün bunları yaptıktan sonra tekrar dene.
Mesaj tarihi:
-Deno- said:

farkli gelir tabiki. benim de evrim geciriyor ses resmen.
senin sesin adeta bir baytarın bir ineğe doğum yaparken rahatlatıcı kelimeler fısıldayan sesi gibi güzel.
Mesaj tarihi:
Eğer ventrilo, TS gibi programlardan duyuyorsan sesini normaldir çok alakasız gelmesi, herkesin ses ayarları farklı oluyor. Geçen gün kendi sesimi 2 ayrı kişinin bilgisayarından duydum TS üzerinden de ikisi de bambaşka insanlardı.

Tabii sesin normalde de senin duyduğun gibi değil.
Mesaj tarihi:
Artariel said:

ya bu vidyolarda veya ses kayıtlarında falan kendi sesini tanımama olayı sadece benim mi başıma geliyo ? bi dinliyorum kendimi bu ne lan boru gibi falan diyorum, gerçekten de öyle mi konuşuyorum falan diyorum. nedir bu olay ? sadece insanın kendini dinlerken mi başına gelir yani başkalarının kulağında farklı mı gelir nedir bu

evet
Mesaj tarihi:
reyou said:

bunu kac yasinda kesfettin?

yok ya hep biliyodum, sadece geçen gün guitar heroda arkadaşlarla toplanıp mikrofon kullandığımda tekrar hatırladım başlığını açtım direk.

çok kötü bi his lan aslında sesin çok kötü ama senin kulağına güzel geliyor.
  • Yeni Oluştur...