Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 sevindin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 dasaaa said: reenkarnasyon olacağına doğrudan cehenneme atsınlar diyeceğim ben öbür tarafta en korktuğum şey lan! Abi herkesin gideceği yer aynı değil mi,ne bu kadar endişe bu korku...Huzur ve dinginlikle beklemek varken ebedi sonu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Norak said: 2 tane kocaman ve bıyıklı ve tesbihli meleğin yanına yaklaşıp "şimdii genç, bunlar günahlar bunlar sevaplar.. hadi bakalım.." demesinden iyidir. http://ragecomics.memebase.com/wp-content/themes/vip/cheezcommon2/ragecomic/packs/scared/images/Horror.png abi reenkarnasyondan her bişi iyidir be. lan bi daha çekilmez ki dünya. SAOOLUUUUNNN!! der çeync mep falan derim console açıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 ben isterim reenkarnasyon, ama şu anki yaşam kalitemden düşük bişey olursa bulduğum gibi bırakırım kafama sıkar giderim ama yoktur lan reenkarnasyon falan çok saçma bişey, okumadım topici gerçekten inanan varsa kıllığına söylemiyorum yani, düşüncem öyle sadece gerçi cennet cehennem filan da çok mantıklı "aa evet hakkaten" denilecek bi sistem değil ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 hayvanlar cennete gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 reenkarnasyon yerine kedilerle falan cennette otururum abi ben. tekerlek içinde dönen hamster gibi olmak en feci şey lan. sonuç odaklı bi adamım ben. loop'a sokarsan hoş olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 bizde hayvanız reenkarnasyon var ise bile muhtemelen bilemicez :) ama hedefim donald trump vb. nin oğlu mevki sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 torununun torunu anca olur abi. ruhlarda recycle çok kötü bi düşünce ya!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Öbür tarafta mühendislere işletme, işletmecilere de endüstri meslek lisesi okutuyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 abi biz onun torunu olarakj geliriz trump toweların nesli tükenmiş olur kesin o yuzden direk oğul mevki iyidir sdfds bu zengin amcalar ztn güzel yerden yer ayırtmışlardır bi dahaki hayat içn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Cennet Times İŞLETMECİLER GENE ZORLANDI Sınıf geçme oranı %42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Sınav haftasından 1 gün önce fotokopi alıp sınav hazırlığı yapan gençler uygulamalı sınavda mengene başında zor anlat yaşadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 ulan bi reenkarnasyon hayalimiz vardı siz fakir muhendisler içine ettiniz sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Olm bende makine okuyorum ama senin resmen içinde bir makineci var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Ooo makineciyim diyen de tatava işte makineciyim diyo ama ruh yokmuş olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Abi glikozu fazla kaçırdım ben bugün sanırım ya şeker sarhoşu oldum of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Akhlaur said: Olm bende makine okuyorum ama senin resmen içinde bir makineci var. ya siz okumuşsunuz ama anlamamışsınız. not ortalamam iyi diyeniniz de tatava. anca anadolu üniversitelerindeki saçma derslerden yüksek not almıştır, ya da özel ünide not satın almıştır. bi gidip deney yapmamış, makinanın hasına bulaşmamış, elleri yağlamamış kaynak yapmamıştır mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 en önemlisi gres ve rulman diğerleri olmasa da olur ama bi rulmana eli değmemiş bi grese bulaşmamışsa sıkıntı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 emin değilim, o nedenle ölmemek üzerine odaklanıyorum şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Öldükten sonra kızlar teklif ediyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Halay çeken insanlar görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 sesu said: Öldükten sonra kızlar teklif ediyormuş. Forever alone'un dini kitabı, açılış sayfası.. ilk cümle. dayanın çocuklar! dayanın... öldükten sonra kızlar teklif ediyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Açın okuyun kitabı,nasıl hissediyorsanız öyle devam edin hayatınıza öldükten sonra konuşuruz.Umarim birşeyler vardır yoksa bu dünyada çektiğimiz eziyete yazık yeterince benciliz.Geberip gitsek gram üzülmem soyumuzun kuruduğuna.Bundan 100 yıl sonra bakalım ne olacak ama ben size söyleyim kurulan consume sistemi yıkılmazsa birbirimizi yer biteriz. Fizik,Psikoloji ve daha nice dallarda bizlere bırakılacak kadar kolay değil bundan vesile hala bir çok şey belirsiz ve keşifsiz.Herşeyi bilen arkadaşlarda oturup birşeyler keşif etsin görelim zaten herşeyi biliyor yada gerekeni biliyor zor olan nedir ? Fizik kuralları içerisinde kurulan evren yapmışınız yukarıda yoksa evreni yaratan fiziğide yaratmış olmasın herşey dengede dursun diye yada en basitinden söyleyim herşey dengeden ibaret bu hayatta uzaydan doğaya yerde gözyüzüne kadar.Denge bozulursa biz çekeriz bu yazılıdır gerek li bir kaç surede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 cennet burda haberiniz yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 HEMEN DURDURUN OYLAMAYI! KOMIKLI SIK YOK ANKETTE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar