DoruK Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Silphatos said: bu elemanın bana komisyon vermesi lazım ya asdfadam gittigidiyorda 40'a satıyor, sen adamdan 30'a alıp burda 35'e satsan, 40 adet satıldı desek 200 kağıt profitin olurdu, temiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 35 lira fifa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 anindada yolladi keyleri valla kutur kutur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 BF3'ün valveden satılma durumu varmış , eğer bu gerçekleşirse bizim rus keyleri sıkıntı çıkarırmı beyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 DoruK said: Silphatos said: bu elemanın bana komisyon vermesi lazım ya asdfadam gittigidiyorda 40'a satıyor, sen adamdan 30'a alıp burda 35'e satsan, 40 adet satıldı desek 200 kağıt profitin olurdu, temiz. pati kankalarım için pahalıya alıp ucuza satarım abi ben! (lies) steam olayı da, gelse bile ne olacak söyleyeyim, steam libraryden girince origin client ve battlelog açılacak yine, yani bf3 için origin zaten zorunlu bir şey onun için bizi alakadar etmez steamde satması. hatta steamden alınması zaten çok gereksiz bu oyunun yukarıdaki sebepten dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Aklı selim bir firma olsa EA. oyunu Steam'e ekler, Battlog'u steam içerisinden açtırır, oyun açılırken kapatır battlelog'u falan veya hatta shift + tab ile battlelog bilgileri getirtebilir direk. Ama işte aptal EA aklına kalırsak böyle sürünüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Sizin key'lere birşey olmaz. Steam key'i değil onlar zaten. Origin'de aktive edeceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 kankulotlar benim içime sinmedi bu rusçu, o kadar oynayıp elimde patlasın istemedim ve gittim vatandan hazır ucuzken preorder ettim. bana gelecek keyi 25TL'ye satıyorum, 30TL'ye almıştım... almak isteyen olursa vericem rusçu keyini... gelince tabi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 valla eadan beklenir herşey ama fifa 12 rusçudan alıp oynayanlar problem yok diyor hani bf3 ile beraber kıllık yaparlarsa bilemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 kendi niye bu kadar pahalıya satıyor ya? alayım siteden dedim, 125 lira yazdı vazcaydım. Rus sitelerinden de alıp, elimde patlasın istemem. Bu durumda, sağlam alternatif vatan mı oluyor? neyse.. son sayfadan geriye doğru biraz daha okuyayım. Almak için çıkmasını beklemekle hatamı etmiş olurum. Ön sipariş deneyimim daha önce olmadı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 şu an limited edition satıyorlar, o yüzden 125 pahalı gelmiştir sana. mağazalarda normal versiyonu satılır herhalde, limited editionlar sadece preorderla geliyordur vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 vatanda limited satıyor.o limited hikaye ztn illa stoklarda olucak onlar oyun cıktıktan sonrada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Hayır, Origin fiyatı 50 Euro, fiyat değişmez. Retail versiyonda Limited satılır zaten. Vatan'dan alın direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BARZO Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 rusçu niye elde patlasın? bilmediğimden denemediğimden soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 adam haklı, elde niye patlasın ,öyle bir ihtimal mi var? sonuçta kendileri generate etmiyor dimi keyleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 bu keylerin bir güvenilirliği var mı? okulda arkadaşlar çok gaza getirdiler. Geröi 30 lira birşey değil, can yakmaz:D limit var mı bir de acaba? kalmadı gibi bir durum olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 g2play'in mail'inde 27 euro'ydu fiyati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 originde bir şey olmaz, steam'de çoğu rus key rus ip'si olmadan aktive edilemiyor falan onun için steam hesabım için girmem böyle şeylere ama ea şeker firma abi, supportları kafalayıp eklenmeyen oyunları falan ekletebiliyorsunuz, bf1942nin veteran bonusunu ekleyecem diye hesabızında olan olmayan tüm bfleri falan ekliyorlar, normal retail key veriyosun collector's editionını falan aktive ediyolar. iyi firma ea aadfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 halimize bak, ea iyi firma der olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 dimi ya diğer topicde gifler konuyordu , burda şeker çocuk ea oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 rusçudan fifa12 ve bf3limited aldım fifa12 yi ekledim yükeldim sorunsuz öbürüde 27sinde gelcekmiş. iyi bir insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 ne varsa rusta var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spankyah Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Rusçu olmak istiorum! Rus istiorum! Ama karar veremedim bi türlü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 ilk rus deneyimin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spankyah Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 eet ilk defa rus alıcam ! Tecrübelerinizden faydalanmak isterim ! Bazı sorularım olucak. 1.Legal mi ? Sonra kapımıza dayanmasınlar,banlamasınlar rezil olmayalim. 2.Sağlıklımı ? Sonra düzeltek için 30 tl yerine 130 vermeyelim. 3.Bağımlılık yaparmı ? Sonra devamlı "ben rus istiorm" diye dolaşırmıyım ? Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar