Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 aboo o zaman ben de dikkat edeyim bundan sonra sek bişi içmemeye, fazla kola içmekten mide yavaş yavaş pörtlemek üzere zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Ramazan'da içmemeye özen gösteriyorum ama içilecek ortam, davet varsa içerim np. Öyle çay içer gibi içmem yani. Bunun dışında bira candır. Vodka, cin, viski iyidir güzelini bulursan şarapta güzel gider. Rakı leştir hayatımda içmedim bi kere tattıktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 polyuşka ÖM kutun dolu diye cevabı buraya yapıştırıyorum bir sene önce 16 tl idi, ghetto, balans gibi yerlerde. bardak ağzına kadar buz, sonra bazuka, sonra limon. on tane falan alman lazım sarhoş olmak için allahsız herifler tam tokat düzeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 aynen öyle. hep dandik şeyler de beni buldu zaten, ilk içtiğim viski de black velvet idi. viski bu muymuş lan derdim. meyve suyu gibiydi bildiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 dostlarla fırsat buldukça toplanıp, 3-5 bir şey atıyoruz muhabbetin yanına, hoş oluyor. aquila said: bira mesrubat ya. bira da hakikatten meşrubat gibi, ama kötü değil kesinlikle bu. ne kadar içersen iç her daim kıvamında kalıcağının rahatlığıyla takılabiliyorsun. o nedenle şu havalarda bir arjantin bardakta gelen birayı başka alkole değişmem muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 İçkiyi anca muhabbet olursa ya da canım çok isterse alıp içerim. Muhabbet ortamında yeşil efe/tekel tekirdağ fix. Yanlızken canım isterse, o da varsa heineken ya da miller. Türk birası sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 gençler öğle namazı kaç rekat ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 4+4+2 10 raket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 allah kabul etsin, alın bu arkadaşları içeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 icmemek icin bi nedenim yok ama cok sik ictigim soylenemez birayida severim buz gibi bira guzeldir herzaman.icmedigim tek icki cin sevmiyorum tadini kokusunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 MİLLER KIZ BİRASI HHFMSHMS EVET MİLLER BÜYÜK İ HARFİ O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmreVeryMuch Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 senko said: her gece yatmadan yarim saat once martini rosso iciyorum, et yemegi fln yiyeceksem yaninda sarap iciyorum, tercihim ithal merlot'lardan yana oluyor. disarda mekandaysam buzsuz scotch tercih ediyorum. izmirde elitizmin yikilmayan kalesiyim. saygilar. Kayıp kardeşim. İçine buz atıp güzelim scotchları mahvediyorsunuz. Yapmayın evladım, için adam gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 throine said: MİLLER KIZ BİRASI HHFMSHMS EVET MİLLER BÜYÜK İ HARFİ O Aslına bakarsan ilk miller'ımı bir hatunun evinde içmiştim... O günden beri kazınmış aklıma hoş çağrışım... Kız mız farketmez. Tadı için içiyorum. En azından ağzımdaki o bozuk para tadını geçirmişti... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 ramazanda içmemenin sebebi şu.. aslında hiç içmemek lazım 1 ay bu bahaneyle içmiym bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 EmreVeryMuch said: senko said: her gece yatmadan yarim saat once martini rosso iciyorum, et yemegi fln yiyeceksem yaninda sarap iciyorum, tercihim ithal merlot'lardan yana oluyor. disarda mekandaysam buzsuz scotch tercih ediyorum. izmirde elitizmin yikilmayan kalesiyim. saygilar. Kayıp kardeşim. İçine buz atıp güzelim scotchları mahvediyorsunuz. Yapmayın evladım, için adam gibi. adam buzsuz demiş zaten abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Ayyaslar sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 istediğim zaman içerim, müslüman değilim. müslüman olsam da istediğim zaman içerdim. dinin bu kadar hayata karışmasına gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 rakı > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 PrudenT said: EmreVeryMuch said: senko said: her gece yatmadan yarim saat once martini rosso iciyorum, et yemegi fln yiyeceksem yaninda sarap iciyorum, tercihim ithal merlot'lardan yana oluyor. disarda mekandaysam buzsuz scotch tercih ediyorum. izmirde elitizmin yikilmayan kalesiyim. saygilar. Kayıp kardeşim. İçine buz atıp güzelim scotchları mahvediyorsunuz. Yapmayın evladım, için adam gibi. adam buzsuz demiş zaten abi adam güzel kafa ile okuduğu icin anlamıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 AHMET FAIL USTUNE FAIL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 ahmet anlamis da siz ahmetin ne dedigini anlamamissiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 ramazanda icmenin zevki baska oluyor, yilin diger aylaridna aramiyro insan icki filan 11 ayin sultani direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 valla paticiği tahmin ediyordum da ben antalyada bu kadar inanmayan olduğunu bilmiyordum.ramazan mamazan demiyorlar kaleiçinde biralar şelale gibi akıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 ben eskişehir, istanbul, antalya da ramazanın geldiğini anlamıyorum bile tv izlemeyen bir insan olaraktan. çevrene ve gittiğin semtlere bakıyor biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 ya ramazan geldiyse bana mı geldi. içerim ben arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar