Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 fiyat artışının müslümanlıkla alakası yok ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 ya idealde öyle de uygulamada çok çok nadir tipler dışında herkes parasını faize yatırıyor memlekette. bu finans kurumları da farklı değil zaten pek. hani bazıları der ya benim çapkınlığım dilde, icraatte bişi yok diye. o din elden gidiyor hede hödö diye bağıran yobazların çoğu dilde müslüman. fırsat buldu mu en büyük puştlukları yapıyor, 15 yaşında kıza da sulanıyor vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Aluriel said: fiyat artışının müslümanlıkla alakası yok ama yok tabii kan emicilikle, leş yiyicilikle alakası var. bi de ekonomik kriz geliyor. daha da artsın fiyatlar da önümüzdeki aylarda. teğet bile geçmesin de hele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 saturn said: Ramazan gelince neden müslüman kardeşlerimiz yiyecek malzemelerine zam koyarlar. Özellikjle ramazan gelince tüketimi artan malzemelerin fiyatı ucuzlayacağına aksine artar welcome to the islam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 ahmedinejad said: o değil de tüm esnafların dini bütün müslüman olduğunu nerden çıkardınız onu çok merak ettim. işinize gelince memleketin %10 u müslüman, işinize gelince %99'u. ben senin yerine utandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 sylvanas said: saturn said: Ramazan gelince neden müslüman kardeşlerimiz yiyecek malzemelerine zam koyarlar. Özellikjle ramazan gelince tüketimi artan malzemelerin fiyatı ucuzlayacağına aksine artar welcome to the islam. Tüketimi artan mala rağbet olduğundan fiyatının artması lazım. Öyle değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 ahmedinejad said: o değil de tüm esnafların dini bütün müslüman olduğunu nerden çıkardınız onu çok merak ettim. işinize gelince memleketin %10 u müslüman, işinize gelince %99'u. Kardeş BİM de mi müslüman değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 ahmedinejad said: evet fırsatçılık bunun adı da abartılmadığı sürece serbest piyasa içinde sorun yok. normalde kahvede 50 kuruş olan çayın maç günleri 5 lira olması gibi bişey. maç işi zevk işi. zevk işi ile bir müslümanın mecbur olduğu işler aynı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Abi herkes ciddi ekonomist gibi cevap vermiş. Olay burada %99'u Müslüman olan ülkede (Islam fuck yeah!) böyle bir uygulama olması. İkiyüzlülük falan yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Benim bildiğim ticarette bir malı fazla alıyorsan fiyat düşer atıyorum tanesi 1 lira ise 110 tane alırsam 100 lira gibi. Ramazan ayında tüketimi artan malzeme de bırakın indirimi zam bile yapılmasa önceki aylardan daha çok kar yapılacağı bir gerçek. hem sürüm hem de müslüman kardeşlere bir katkı niyetine fiyat gene aynı kalsa olmaz mı? Bakın mal eskisinden daha ucuz olsun demiyorum. zam olmasın ve yapacağın zamı kutsal ay ramazandan sonra yap. Asıl vurgun neden ramazandadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Onu anlatmışlar o kadar ekonomik olarak, nesini anlamadın ki? İslamcılar'ın İslamı yalan, tek Allahları para da o yüzden öyle oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 amacım soru sorup cevap almak değil birşeyleri farkettirmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Mighty_THoR said: ahmedinejad said: o değil de tüm esnafların dini bütün müslüman olduğunu nerden çıkardınız onu çok merak ettim. işinize gelince memleketin %10 u müslüman, işinize gelince %99'u. ben senin yerine utandım. abi ben de senin yerine utanmıştım zamanında ödeşmiş olduk boşver. @saturn bi ara bimdeki fiyatların ramazandan önceki ve sonraki fiyatlarını koyarsan konusuruz. adamlar %50-100 zam yaptıysa tamam bu serefsizliktir, ama karı artırmak için az miktarda yapıldıysa bu her zaman her yerde yapılan bir şey. bu memlekette domates fiyatları artsın diye kamyon kamyon domates çöpe döküldü zamanında. bu arada islamın ilk döneminde medine'de böyle şeylere kesinlikle izin verilmezdi. hatta ayıplı mal satanlar pazardan dışlanırdı. bunun dinle alakası yok, yavşaklıkla alakası var, ama tabi illa her şeyi dine yamamak lazım ki rahatlayalım forumca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Dine bakarsan olmaması lazım zaten, dine değil "dinci"lere, dindar görünüp halkı ayakta öpenlere laf ediyorum şahsen ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Talep çoksa arz desteklediği sürece fiyat artar işte. Bunun dinle ne alakası var ? Kafanıza kuş pislese şerefsiz güvercin kesin müslümandır diyeceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 yok aslında şu, kapitalizm islama hiç yakışmıyor. çok serbest piyasa bozuyor insanları. özgürlükler konusunda ne kadar liberal düşünüyorsam bu ekonomik mevzularda vahşi kapitalizmden o kadar tiksiniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 SİZ BUGÜN DIŞARDA PETROLÜN VARİLİ ALTININ ONSU KAÇ PARA BİLİYO MUSUNUZ GILOBAL KRİZ VAR KRİZ, BAŞIMIZDA MEMET ŞİMŞEK TAYİP ERDOAĞN OLMNASAYDI GÖRÜRDÜNÜZ SİZ ASIL PİYASAYI... NİMET BİLİN BİRAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 sevgililer gününde de fiyatlar düşsün sevgililer rahat rahat hediye alabilsin birbirine :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 olm sevgililer gününde alıyorsan zaten kız arkadaşın ayvayı yemiş demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Ben fiyatların artmasını garip bulmuyorum. Aksine ramazanda tüketimin artmasını garip buluyorum. Normalde tükettiğinden fazla tüketince oruç tutmuş mu oluyorsun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 belli başlı ürünler için demiş sanırım arkadaş, tüm ürünler için değil de hani iftarların sahurların vazgeçilmezleri falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 dasaaa said: olm sevgililer gününde alıyorsan zaten kız arkadaşın ayvayı yemiş demektir. he yok benlik bi durum yok hehe http://trollface.us/Content/images/forever_alone_face.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 acımız büyük kardeşim. gel sen bana, ben ona, o sana alsın diyeceğim de haber oluruz gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 böylece ortaya haber niteliği taşıyan bişey çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 sylvanas said: saturn said: Ramazan gelince neden müslüman kardeşlerimiz yiyecek malzemelerine zam koyarlar. Özellikjle ramazan gelince tüketimi artan malzemelerin fiyatı ucuzlayacağına aksine artar welcome to the islam.bunun islamla alakası yok kapitalizm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar