deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Bir bilsem. Adama soru sordum salı günü mail attım daha cevap vermedi mailime. Hocam mail attı dün, ona da cevap geldiyse bile benim haberim yok. Herhalde ya bayramda ya bayramdan sonraki hafta çözülecek. Kıl tüy sıkıntılar hep. Eğer şu saçma sapan belgeleri yollamayan adam olmasaydı bugün her işim bitmiş uçak biletimi almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Bol şans. İşin ehli olmayan insanların harcadığı boş mesailer yüzünden senin gibi adamların geleceği yanıyor. Lisansı Marmara'dan almıştım. Oradaki memurların kafayı az çok biliyorum. Sabah 9, akşam 5... Akdeniz Üni'yi Erasmus konusunda tavsiye ederim. Çok iyi bir ekibi var, zaten çalışanların arasında yabancı uyruklu arkadaşlar da var. Tam olması gerektiği gibi. Ders seçimi konusunda da şöyle birşey yapabilirsin; Orada hangi fakülteye gidiyorsan, o fakültenin öğrencileri başka hangi fakültelerden ders alabiliyor öğren. Ara öğrencilere sor hatta, ya da daha önce gidenlere. Bunları öğrendikten sonra koordinatörleri ara ve ikisine ne istediğini ve nasıl mümkün olduğunu izah et. İşe yarayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Abi almanyadaki adam cevap verse zaten sıkıntı yaşamayacağım da, adam mail atmıyor işte bir haftadır. Kaldı ki ilk ders seçtiğimde de 4-5 kişiye mail atmak zorunda kalmıştım, herkes konuyla başkasının ilgilendiğini söylüyordu. Marmara tamam bir yere kadar da, gidip adamlarla konuşup edince bir şekilde hallediyorum sorunlarımı; Almanya'daki okul çok fena esas. Herhalde p.tesi günü de cevap alamazsam direk üniversiteye telefon açacağım niye cevap vermiyorsunuz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Sabah attığım bilmem kaçıncı mail sonunda işlerin hallolduğu ve gelebileceğim cevabını aldım. Tabii dorm offer patladığından onu da istedim tekrardan, şansıma birisi rezervasyonunu iptal etmiş özel yurtlardan birisine orayı bana ayarlayacaklarını söylediler. Tabii özelde kaç öro girecek çok merak ediyorum. Neyse buna da şükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 hayırlı olsun üzülmüştüm ilk okuduğumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 hadi hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Hallolduğuna sevindim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 avusturya nın gözünü seveyim ben ya ne yahşi memleket. Ne vizeyle uğraştım doğru düzgün ne okulla. Herşey tertemiz sorunsuz ilerledi bi problem çıkmadı. Bugün gidiyorum umarım karşılaşmam bi problemle =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Herkese ty, abi ben Almanya vizesini 22 saatte mi ne aldım, vize sıkıntı olmadı da gerizekalı okullar arası iletişimsizlik ve kimsenin kimseyi sallaması olayları bu hale getirdi. Neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 dasaaa said: Dünyanın en şanssız adamının başına gelen son epic olay.. başıma böyle bi olay gelmedi. tamamen kandırmaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Ya aslında gitmem de başka bir şanssızlık oldu ama ötekisi nasip kısmet işiydi zaten asdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Şunu up'lıyım. Yeni bir erasmus macerasıyla karşınızdayım ASFGHDSAGHJDGh Abi artık üzülemiyorum. Lanet olsun... Göttingen'den döndüm, 3 ay sonra araştırma görevlisi olarak akademik kariyerime başladım; hiç bir ek puanım olmadan erasmus staff training mobility'e başvurdum, yedek olarak hak kazandım University of Leon için. Ve olaylar başladı: İlk olarak 10 aralıkta duyuru yapıldı, asillerden biri gitmediği için hak bana geçmiş. Sevindim vs. Deadline daha belli değildi. Herhalde gevurların yeni yıl tatilini göz önünde bulundurup ona göre deadline belirlerler evrak işleri için dedim. Çok şey beklemişim :> , letter of invitation'ı 10 ocağa kadar vercen panpa dediler. Gerçi o da dert değil NŞA'da çünkü karşı üniversitenin online letter of invitation hazırlaması 30sn süren bir iş aslında. Tabii işin içine Semih faktörü girince işler değişiyor: Aşağıda göreceğiniz mailleri yazan arkadaş Ekonomi fakültesi dekan yardımcısı ve fakültenin erasmus koordinatörü. Not: Staff "Training" Mobility için başvurduğumu her mailimde yazdım. 12.12.2013 said: Dear Semih Karacan, Can you send us your CV and the proposal for the session so we can evaluate it? (We are having a lot of proposals this year) Kind regards 26.12.2013 said: Dear Semih, I am the Vicedean of International Relations. I am sorry but we are working on the different proposals and we will come to you in January with it. Is it ok with you? Kind regards (İlk mail'den sonra 10 gün cevap alamayınca, üniversitede ne kadar erasmus koordinatörü varsa hepsine mail attım, onlar ulaştı kadına) 26.12.2013 said: Dear Semi, Please send to me the kind of invitation letter you may need and I will send it to you I send you one attached in case this is enough for you Please let me know if you need something else Kind regards 27.12.2013 said: Dear Semih, In this case this should be decided in the Managerial Board at the Faculty and the Faculty is closed till the 8th of January. I am sorry for the misunderstanding because for the Training movility we have to find one person from your are of expertise willing to train you. And this requires normally more time to apply and decide. For the training the dates should also be 5-9th of May, is it ok with you? We need to know to apply which courses do you want to attend and your contribution so I can present your application. Is it ok? I will try to do my best but this year we are having a lot of lectures, indeed for training we have had already two people. Kind regards 28.12.2013 said: Dear Semiah, I should go to the economic department with an specific proposal, can you prepare a small syllabus about the operations research speciality? Kind regards Adımı en azından bir kez doğru yazdı, ona şükrediyorum en azından. Neyse bu sefer maymunun gözü açık, gittim koordinatörlükten özel izin aldım başka üniversiteye de başvurabilmek için, deadline'ın ötelenmesi için de başvuru yaptım, önümüzdeki hafta düzeltilecek o da. 26.12.2013 said: Dear Semih, Please check this planning as our internacional week is from the 5 till the 9 of May The sessions should be practical, not theoretical Could you please redo the planning and send it back to be evaluated? This year we are having a lot of Professors from Turkey so the selection is very difficult. Maybe some have to be postpone till 2015 What do you think about this idea? Kind regards Ha bir de bu var, bu çok eğlenceli, diyor ki 2015'te gel istersen. Oldu paşam, sen yorulma ben 2023'te gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 işte bunlar hep ingilizce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 semi semiah 2015 i bir daha düşün sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 2011 de gormemisim konuyu, guncel haline gelene kadar rage actim resmen. basima agri girdi. Isin cozulmus olmasina ragmen yetersizliklerinden oturu dekanlik, rektorluk neresi varsa siringayla kan aldirmaya calisirdim erasmus koordinatorlugunden. Hadi almanca bilmiyorlar, buna tamam, ulan ingilizce bilmeyen yurt disi iletisim burosu mu olur? son yazismalarda her seyin sonuna "taaam mi" yazmalari da pek guzel olmus. sen de her maddenin sonuna "taam deel" yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Harbi çok hazinmiş. harbiden işte bunlar hep ingilizce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Ahahaha abi ben olsam çıldırırdım amk SEMİH LAN SEMİH diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 http://image1.hoerzu.de/files/imagecache/raw/images/magazin/alarmstaffel18-gross.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 deadwoll said: come to Göttingen konunun özeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 KHaRoN said: http://image1.hoerzu.de/files/imagecache/raw/images/magazin/alarmstaffel18-gross.jpg Bi çırpıda yazınca öyle oldu ya yoksa :(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 abi olay o degildi ztn.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Bir ara 'DEAR SEMIIEEEEAAAH!!!!' falan olarak devam edecek sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 götingen strasse olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 haketmissindir sans diye bisey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 ahahaha. abi sabır diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar