deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Konu dışındaki saçma sapan vize konularını falan takip ettiyseniz, önümüzdeki yıl Erasmus programıyla Almanya'ya gelip tezimi yazacağımı falan biliyor olmanız muhtemeldir, orada hoca ayarladım, yurt ayarladım, koca yazı tatili geçtim evimin önündeki havuza giremeden geçirdim, bir yandan da oturdum Kalkınma Ekonomisi falan çalıştım tezimi onun üzerine yazmak istediğim için. Her neyse, geçen ayın 19'unda anasını sevdiğim Marmara Üniversitesi'nin Erasmus ofisine belgelerimi verdim, hesapta 1 haftada çıkacaktı vize yazım vs. , bir sürü yanlışlık, adamların salaklığı vs. derken 1 aydır vize yazım çıkamadı. Derken sonunda bu hafta çıkacağı kesinleşti yazının, 1 aydır Bahçeşehir - Göztepe arasında mekik dokuyan bir yandan da vize belgelerini hazırlayan ben rahat bir nefes aldım. Tabii iyi bir şey neden başıma gelir? Hemen yazayım; daha kötü bir şey olsun, işler iyice boka sarsın diye... Bugün lan acaba ofisten belgelerim çıktı mı diye mailime bir baktım; said: Dear Mr Bahtsız Bedevi, you wanted to come to Göttingen for the next academic year 2011-12 as an Erasmus student and I regret to inform you that we no longer can continue our cooperation with your university due to some problems we have with the faculty of economy of Marmara University. As it was not possible to solve these problems the University of Göttingen has decided not to continue with the exchange of Erasmus students with the facutly of economy of Marmara University. I really regret not being able to give you any other positive answer. I hope that you will not be too sad that we can not accept you as an Erasmus student. GG NO RMK demiş adam özetle. Koordinatörü aradım, adamın haberi yok, erasmus ofisini aradım, bu işlerle koordinatörler ilgileniyor dediler, bunu koordinatörüme söyleyince bir de azarladı. Ulan 24 yaşında adam olmamı geçtim, hem mağdurum hem de azar işitiyorum neden telefon açtın gitsene koordinatörlüğe diye. Adam bilmiyor tabii evimden Göztepeye 3 vasıtayla 2 saatte gidildiğini. Aklımı kaçırıcam, ulan bir senedir belli gidileceği kalmış 1 ay dönemin başlamasına olana bak, nevrim döndü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 offf çok geçmiş olsun çok talihsiz olmuş, peki başka universiteye falan ayarlayamiolar mı almanyada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 o koordinatöre çok farklı fantaziler uygulamak istedim ben bile sırf okumakla.geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 abi ben kordinatöre dalardım bu kadar şeyden sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Marmara mı? Marmara önce iletişim kurmayı, kendisine atılan maile cevap vermeyi bilen memur koysun ofislerine. Düşünüyorum ne yapabilirim diye ama belki işte diğer 2 üniversiteden birisine gitmeyen olursa oralara gidebilirim ama zaten kalmış 1 ay, ne vizem yetişir ne vize yazısı yetişir. İşin komiği okuldan hibe almaya hak kazanan tek adam da bendim. Bir de bugün alışveriş yaparken Almanya'da ne yerim diye düşünüyordum, cevabını tez elden yetiştirdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 almanyada master zormuş ya. vize vs bakımından. düz ingilizce program da pek yok sanırım makinayla ilgili. yoksa okullar ucuz. konu dışında oldu ama söyleyesim geldi. btw abv öyle koordinatörün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 7thBreath said: abi ben kordinatöre dalardım bu kadar şeyden sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 türkiye üniversitelerine hoş geldin. en az %90ınını falan kapatmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 orasi oyle fakat adamin bahtsiz bedevi olmasinin nedeni zaten Göttingen universitesinin de tr universitesi rpsi yapmis olmasi. zaten iki okul arasinda bi anlasmazlik varsa toptan basvurulari kaparsin olay cozulene kadar ki olay uluslararasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Ardeth said: türkiye üniversitelerine hoş geldin. en az %90ınını falan kapatmak lazım. çogzel demiş sina.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Marmara'nın ne bok olduğu belli zaten de, Almanya'daki lavuklar şunu 1-2 ay önce söyleseler başımın çaresine bakardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Frantic said: orasi oyle fakat adamin bahtsiz bedevi olmasinin nedeni zaten Göttingen universitesinin de tr universitesi rpsi yapmis olmasi. zaten iki okul arasinda bi anlasmazlik varsa toptan basvurulari kaparsin olay cozulene kadar ki olay uluslararasi. olaylar başvuru sürecinde olmamıştır muhtemelen sonra gelişmiştir. yani erasmus olayının yürüyebilmesi için iki üniversitenin de kordinasyon içersinde olması gerekir. muhtemelen marmara üniversite başta kordinasyon içersindeyken zamanla olayı sallamama aşamasına gelmiştir. bu durumda göttingen üniversitenin de yapabileceği bir şey olacağını sanmıyorum. türkiyenin imajını zedelemekten başka bir şey değil yani. yine de verilen hak da geri alınmaz hani ayıp yapmışlar o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Dava ac, kazan, magduriyetini karsilasinlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 almanyada açarsan belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 geçmiş olsun başıma gelmişçesine/gelecekmişçesine hissettim valla okurken :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 buarada ordaki hocayla anlaştıysan bir ona danış belki en kötü ihtimalle bi dahaki yaza yazokuluna staja falan gidersin orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Aaaaagh nasil sinirlendim ya cok gecmis olsun. Bence de dava falan aciliyorsa boyle durumlarda ac. Bu nasil bir vurdumduymazlik ne bicim universite orasi? Sen yandin baskalari da yanmasin basvur yasal yollara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 abi bu gibi durumlar icin ozlu bi soz vardir; benim tepkim moderatore. "RTE" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 off ben fan oldum ya remen moral bozuklugu. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 DynamicK said: Dava ac, kazan, magduriyetini karsilasinlar. Nasıl açacağımı, kime açacağımı falan bir kestirebilsem düşünmüyor değilim aslında. İşin komik tarafı o okula gidecek bir arkadaşım daha vardı, ona gelen giden bir mail yok, hatta daha dün mailleştik böyle bir şeyden bahsetmedi falan dedi bana. Yok böyle bir şey, şu olay Dünya'da ilk kez benim başıma geldi herhalde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Geçmiş olsun ya. Ama bir sene önceden kazandığun için bir maduriyeti falan olması lazım bunun. Okulun yetkilileri başka bir okulla anlaşması seni oraya yollaması falan lazım. Ama kimle iletişime geçmen gerekiyor bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 şu saatten sonra geçse geçse kapı kolu ile iletişime geçer, o da yarasına merhem olur mu bilemiycem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 marmara üniversitesi klasiği ,marmarayı okuyunca heh tamam dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 bari hak ettiğin hibe'yi koysalar cebine teselli armağını8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Biraz daha kurcala bu işi, sonuçta adamlar seni kabul etti ve sen hazırlanarak zaman ve para harcadın. Kazanılmış hak falan var ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar