CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Öncelikle böyle bir programı Mail için yapmayı düşündüm ve daha birçok türünü çıkarttım. Sınırsız mail yollayacak 2milyondan fazla DNS üzerinden ve mail serverlar üzerinden atabilecek. Filitrelemesine imkan vermeyecek şekilde random mail gönderme sistemi olacak iş arkadaşına veya eski sevgilisine yada arkadaşına şaka yapmak isteyenler için yapıcağım. Biraz eşşek şakası olucak ama olsun. Kötü amaçlı kullanım cezalandırılacak sitemde şikayet kutusu olabilecek. o kişiyi programı kullanmaktan men edebilieceğim. Nasıl manage ediceksin bunları dersenizde kullanıcı sistemi olucak. Ne düşünürsünüz kullanırmıydınız ? Projede olan Bu yapıda diğer programlar: *Web Site Frezeer *Web site Contact Joker *Telefon Çağrı Flood Joke *Telefon SMS Flood Joke *Telefonda Arkadaşını Başkasına Bağlama(aratma) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 anana o kadar mail gönderseler hoşuna gider miydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 anana o kadar mail gönderseler hoşuna gider miydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 babana o kadar mail gönderseler hoşuna gider miydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 @1 rahat siz misiniz? arkadasim. ne hastalikli bi dusunce bu boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 ayrica bu konudan en az 2 yorunge disi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Yapacam dedim yaptım hemde kötü ellere geçmesin diye de güzel şifreledim merak etmeyin ananıza babanıza yapılırsa Şikayet ediosunuz iptal ediyoruz yapanı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 reyou said: ayrica bu konudan en az 2 yorunge disi bekliyorum. evet hemen BIG TROLLER lar geldi küfür eder gibi Cümleler Kullanıp Trollediler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 boyle bi program yok bro. eger iyi feedback gelirse yapmaya calisirsin anca. birbirimizi kandirmayalim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 CryMeARiverfix said: Yapacam dedim yaptım hemde kötü ellere geçmesin diye de güzel şifreledim merak etmeyin ananıza babanıza yapılırsa Şikayet ediosunuz iptal ediyoruz yapanı... ya bir mailboxı sonuna kadar doldurmanın nesı iyi niyetli olabilir ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 CryMeARiverfix said: Ne düşünürsünüz kullanırmıydınız ? Projede olan Bu yapıda diğer programlar: 10 yaşımda olsam kullanırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 herşey bir yana, mail serverların hepsi aptal bi sen akıllısın di mi? lan kıçıkırık mirc kanallarında bile flood kontrol var 10 senedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 adam liseli bile değil net ortaokul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 CryMeARiverfix said: Öncelikle böyle bir programı Mail için yapmayı düşündüm ve daha birçok türünü çıkarttım. Sınırsız mail yollayacak 2milyondan fazla DNS üzerinden ve mail serverlar üzerinden atabilecek. Filitrelemesine imkan vermeyecek şekilde random mail gönderme sistemi olacak iş arkadaşına veya eski sevgilisine yada arkadaşına şaka yapmak isteyenler için yapıcağım. Biraz eşşek şakası olucak ama olsun. Kötü amaçlı kullanım cezalandırılacak sitemde şikayet kutusu olabilecek. o kişiyi programı kullanmaktan men edebilieceğim. Nasıl manage ediceksin bunları dersenizde kullanıcı sistemi olucak. "Bu isten anlamiyorum"un farkli sekilde ifadesi olmus resmen bold kisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 yalnız spamcıların kendileri bile bunun komik bir yanı olduğunu düşünmüyordur, bu herif düşünmüş ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 büyük hayvanlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 adam önce adasına insanları toplıcak, sonra hepsine bi mail adresi vericek, sonra da floodlucak! OMG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Dünya barışı hell yeah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 yapmazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 forgiver said: anana o kadar mail gönderseler hoşuna gider miydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Mail Programım Hazır Sadece son kullanıcı için uygun halde değil... Random DNS leri Bulup Anlık Realtime mailler yolalyabiliyor Bazıları noname olabiliyor bazıları Random mailler verebiliyoruz Birde Çoğu SMTP serverları şifre istemeden gönderim yapıyor Bunları bulmak yetiyor... ki program kendisi buluyor yani bi serverda ben buluyorum o txt ten alıyor program mail serverları ve DNS leri... Temiz iş :) Diğer programlarda Çok eğlenceli özellikle Çağrı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 o şekilde manage edemezsin, baştan uyarayım da sonra üzülme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Abi lamerlik unleashed ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 O kadar cs dersi aldim ama bu arkadasin kafasi ne kafasi cozebilecek seviyede degilim. Tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 benim adresime yollarsan seni mahkemeye veririm, arkadaşım olsan da ıslak odunla döverdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar