Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wildstar

Khiran

Öne çıkan mesajlar

classlarin birbiri arasında bir farkla silah seçimlerinin alakası yok ki.

warrior şu an greatsword kullanıyor, yanına greataxe - greatmace ekleyecekler. yine aynı abilityleri kullanacak belki kozmetik olarak etkileri değişecek veya becerebilirlerse skillerin kendi içinde özelliklerinin silah seçimiyle değişmesini sağlayabilirler.

warrior kendi içinde derinleşir başka bir değişim olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Exile Human Spellslinger Explorer ve Cassian Esper Scientist oynadım 10 lvl'a kadar.

Combat sistemi hoşuma gitti; hareketli olanı, doğaçlama yapabileni ödüllendiriyor. Ability seti olayı ile birleşince "best dps rotation" 1-2-3-4-5 spamlama olayını engellemiş. Bazı abilityler hareket halinde atılıyor bazıları atılamıyor. Charge spelli hoşuma gitti, charge bitene kadar tutarsan daha çok vuruyor.

Spellslingerin dps'i 10 lvlda Esper'în abartısız yarısı kadar. Arada bu kadar fark olmamalıydı diye düşünüyorum. (arada chatte söylediklerine göre engineer spellslingerdan da kötüymüş)

Explorer çok eğlenceli, scientist bayık. Tabi zevkler farklı farklı ama exploreri eğlenceli yapmayı becermişler. Hidden pathlar, hazine avları, cartography falan baya oyalıyor adamı.

Dominion questlerini daha çok beğendim, en azından bir amacın var gibi duruyor; Exile'da Domlardan nefret ediyoz biz diyorlar başka birşey yok. Kovboy havası biraz zorlama olmuş.

Hikaye grafik falan herkesin kendi zevkidir onlara yorum yapmayayım ama sub ödeyeceğim bir oyun olmamış.
Sosyal ağlarda paylaş

yok baya baya alıyorlar. legit gold buying olunca, her türlü talep oluyor. tersine ilk aylarda kimsede para olmadığı için, creedlerin değeri normalden düşük olur bence. gold siteleriyle orantılı gider zaten en yakın zamanda ffxiv oynadığım için kıyaslayabilirim. ilk hafta 100k 10$'dı mesela, ilk ay sonunda 300k 10$ oldu
Sosyal ağlarda paylaş

evedeki gibi olacak işte ya. hardcore adamlar plex satarak para kazanıyor orada. paticikte de var bir sürü plex satan oyuncu tl karşılığı. atıyorum 12 dolar dediler aylık subs fee, onun yerine gidip playerdan 10 tl'e alıyorsun gibi. oyun içi para harcamak istemeyenler için güzel bir alternatif.

ben hala release ve aylık konusunda meraklardayım. umarım 60 dolar, 15 dolar demezler.

ps. tabii in-game alınan şeyin tradable olacağını varsaydım eve'deki gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

dolar ama dolar olsa bile yüksek.

40 dolar release, 10 dolar monthly olsa iyiydi.

production şu an çok iyi gidiyor, böyle devam ederlerse ben büyük ihtimal alıcam. ilk başlarda sıkılıyordum questler bayıyordu falan şimdi 3. karakter 20 olmak üzere. baya mutluyum character progression ve kombattan. questleri dert etmekten ziyade her kombat bir challenge olduğu için sıkılmadan, vaktin nasıl geçtiğini anlamadan kasıyorum karakterleri.

bugün adventure'a girdim healer olarak. son yıllarda yaşadığım en iyi healer deneyimiydi. şuursuzca ve sürekli hareket eden bir partiyi target alarak heallemek gerçekten zorlayan ve emek/skill isteyen bir konsept. mobların kamyon gibi vuruyor olması ve çoğunlukla millet avoid edemiyor/etmiyor olması cabası. vanilla/bc wow zamanındaki healinge yakın bir deneyim ama target olduğu için daha çok participation gerektiriyor healer tarafında sadece party interface'e bakarak heallemiyorsun. kombo build/unleash, telegraph avoiding ve targeting var sonuçta. tierlı skiller ayrıca keyif katıyor.

pve böyle devam ederse kesinlikle satın alıcam. 2 hafta önceye kadar alıp almama arasında gidiyordum. mart başında yeni beta build geliyor. UI'yi çok merak ediyorum, o da genel olarak hissiyatı çok değiştirecek diye düşünüyorum.

herşey pozitif ilerliyor benim gözümden şu anda.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...