barbu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 ne zaman çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 yaz sanirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 @kanuni asdasdasd üst üste farklı bir noktaya gitmiş ikisi. neyi zorladım? butthurt kremini vereyim mi? anlamında yazmıştım yoksa birlikte değiller yani asdasd sori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 yok belli degilmis daha bir sey No pre-order or release date until elder game is fully tested Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 ya beyler saçmaladınız, gidin özelden halledin sorunuz neyse lise terk tripleri resmen, bütün konularda devam ettirmek zorunda mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 al iste hoca geldi, kac! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 business model. satin aliyorsunuz sonrasi eve online gibi.. ister aylik ode ister oyun icinden gold ile satin al kabaca.. http://www.wildstar-online.com/en/the-game/business-model/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Kanuni said: serjuhan said: Hadi bakalım ya inşallah bu sefer patlamaz. Buradaki oyun patlatan arkadaşlardan ricam lütfen patlatmasınlar. abicim oyunu kendin patlat buralara neden bakiyorsun gir open betalarina en kotu sen karar ver. herkesin keyfi kendine. clone isen bilemem tabii :D Ya abi zaten elbet beta meta oynayacaz filan da hevesimi söndürmesinler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Kanuni said: business model. satin aliyorsunuz sonrasi eve online gibi.. ister aylik ode ister oyun icinden gold ile satin al kabaca.. http://www.wildstar-online.com/en/the-game/business-model/ Evet fakat bunu Rift de yapıyor ve ne yazık ki tutmuyor. Çünkü, Eve'de dört bilemedin beş saat farm yaparak bir iki aylık GTC'yi satın alabilirsin. ama böyle grinding oyunlarında pek mümkün olmuyor bu. ha Çinli gibi kasarsın da kasarsın günde 15 saat ayda 25 gün belki olur. Ama zaten zamansızlıktan yakınan casual oyuncu için bu mümkün değil. Kısacası, yaz tatiline girmiş öğrenci değilseniz, subslar için pamuk eller cebe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 en kotu 3-4 ayda biriktirir alir ihtiyaci olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 şu başlıkta belli bir argoritma ile sürekli key istiyorum hala yok lan elimde key. her türlü conteste katıldım zibilyon maille üye oldum hala yok arkadaş hala yok. acısa da biri bana key atsa : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 keyimi verin yoksa kendimi keserim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Beyler şöyle bir fikir geldi aklıma. Şimdi bu adamlar başka dillerdeki fan sitelerine özel giveawayler yapıyorlar.Aha Yunanistan bile var. Türkiye yok. Açsak ya bi Türkçe Fan sitesi, mail atsak adamlara. Beleşten keylere de çömeriz. Var mı girişecek şu işe benle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 goster patiyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 lol o kadar da değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 ben de üşendim lan zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 ama kanuni doğru söylüyor. göster burayı salla bir mail. daha önce albion online da işe yaramıştı. 50 kişilik profösyenel tester işsiz var elimde de, maaş istemezler sevabına bakarlar de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 haftasonu, stress test varmis herkese inv atmislar sanirim cunku kime sorsam geldi diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 bana gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Sana sormadı çünkü zaaaaaaaa xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Bugün kapalı oluyordu değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Bana da gelmedi... Şansıma tüküreyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 pazartesi günleri feedback günü, kapalı oluyor. türkiye saatiyle pzt akşamı açılıyor sanırım birazdan denerim. - kapalı hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 settingsde tab targetting , targete locklama, targete auto yaklasma, targete auto donme, vs gordum. bunlar bildigimiz klasik mmo seviyesine cekiyormu pve de olayi ? evet de plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 ne demek istediğini tam olarak anlayamadım. klassik mmo olarak örnek ver, mesela wow gibi mi diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar