reampage Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Geldi ama sadece stress test öteki open closed betalara girilmiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Yeter be ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 sadece haftasonu için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciSerdar Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Ahanda closed beta key. :D şu anda download ediyorum ayıptır söylemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 sadece haftasonu için stress key'i olabilir ona göre indir / indirin. oyun ufak değil, eso zaten delik bıraktı AKK'lerde 2 gün stress testi için 20 küsür gb indiriceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 akk :) kac gb ki download indiriyorum ama belirsiz bir sekilde geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 hd de kurulu hali 18 gb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 dip not olarak da ekleyim, başından beri tekrar ediyoruz : wildstar'ı farklı bir şey beklentisiyle indirenler boşuna indirmesin. klassik bir themepark. çoğu noktası vanilla wow dönemini andırıyor. onun dışında 2-3 tane değişik sistemi var ama themepark yani - yenilikci bir şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 miss abi iste. bosver yenilige takildin kaldin. themepark olsun , candir can :P sandbox kahir isi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 yenilik aradığım için değil başkaları yeni bir şey umuduyla indirip/denedikleri için yazdım. yazık günah 15 gb download. ben aşağı yukarı hangi oyunda ne yenilik var takip ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Valla ben karakterleri görmek için indiricem biraz bakarım b2play dimi bu support classlar güzelse kasarım belki ama zor, capleyemeden levelı bayabilme ihtimalim çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 bana neden hiçbirşeyin betası gelmiyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Abi bu beta köylü betası zaten boşver en işe yaramaz adamlara gönderiyorlar girip kalabalık yapsınlar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 eso bitince, atmaları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Oyun renkli. Animasyonlar guzel ortam guzel geyiklernguzel interface i vs cok guzel yani tam bitmis oyun gibi fakat questingi o kadar bayik ki girip oynayasim gelmio. Zorluorumm kendimi. Bi sorun var yani. Oyun bu sabrederek oynanmamali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 vanilla wow zamanı gibi işte. (doğrusu şimdi ki wow'da farklı değil) bende inanılmaz bayıyorum quest yapma olayından artık. hub'dan hub'a git questleri al, öldür/topla/tıkla bir sonraki hub'a geç. kus geliyor. 2 gündür gw2 oynuyorum, karakter gelişimi resmen AKIYOR. level kasmıyorsun, oyunu oynuyorsun ve karakter sürekli gelişiyor gibi. wildstar'ın takip ettiği eski themeparklarda sanki questing/leveling end-game için çekilmesi gereken bir çileymiş gibi. bunu nasıl fark edemiyorlar diye forumlara baktım ve gördüm ki insanlar klassik themepark questing/leveling'i seviyorlar. kimse benim gibi ağlamamış. herhalde değişen jenerasyonla ilgili. zamanında bizde seviyorduk, artık mide kaldırmıyor. garip yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 reampage said: Valla ben karakterleri görmek için indiricem biraz bakarım b2play dimi bu support classlar güzelse kasarım belki ama zor, capleyemeden levelı bayabilme ihtimalim çok eve'in business plan'ı takip ediyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 abi direk level 40 filan başlayıp bari az bişi kastırsalar neden o eziyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 sorun oyunda değil bizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 open world pvp var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 vanilla wow gibiyse tarih yaziyor demektir oyun, mortisin dedigine bakarsak wow ile alakasi yok demektir. anlamadim ne is. vanilla wow da hangimiz baydi abi questingden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Senlerce öncesinde severek yaptığımız şeyleri tekrar ettirmek istiyorlar ama işte köprünün altından çok sular aktı, olmaz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 reampage said: b2play dimi Değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 bingildak said: vanilla wow zamanı gibi işte. (doğrusu şimdi ki wow'da farklı değil) bende inanılmaz bayıyorum quest yapma olayından artık. hub'dan hub'a git questleri al, öldür/topla/tıkla bir sonraki hub'a geç. kus geliyor. 2 gündür gw2 oynuyorum, karakter gelişimi resmen AKIYOR. level kasmıyorsun, oyunu oynuyorsun ve karakter sürekli gelişiyor gibi. wildstar'ın takip ettiği eski themeparklarda sanki questing/leveling end-game için çekilmesi gereken bir çileymiş gibi. bunu nasıl fark edemiyorlar diye forumlara baktım ve gördüm ki insanlar klassik themepark questing/leveling'i seviyorlar. kimse benim gibi ağlamamış. herhalde değişen jenerasyonla ilgili. zamanında bizde seviyorduk, artık mide kaldırmıyor. garip yani. arkada kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 pahali abi oyun :( yen uzerinden neden satmiyorlar ki anlamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar