Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wildstar

Khiran

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dip not olarak da ekleyim, başından beri tekrar ediyoruz : wildstar'ı farklı bir şey beklentisiyle indirenler boşuna indirmesin. klassik bir themepark. çoğu noktası vanilla wow dönemini andırıyor. onun dışında 2-3 tane değişik sistemi var ama themepark yani - yenilikci bir şey değil.
Mesaj tarihi:
yenilik aradığım için değil başkaları yeni bir şey umuduyla indirip/denedikleri için yazdım. yazık günah 15 gb download.

ben aşağı yukarı hangi oyunda ne yenilik var takip ediyorum.
Mesaj tarihi:
Oyun renkli. Animasyonlar guzel ortam guzel geyiklernguzel interface i vs cok guzel yani tam bitmis oyun gibi fakat questingi o kadar bayik ki girip oynayasim gelmio. Zorluorumm kendimi. Bi sorun var yani. Oyun bu sabrederek oynanmamali.
Mesaj tarihi:
vanilla wow zamanı gibi işte. (doğrusu şimdi ki wow'da farklı değil)

bende inanılmaz bayıyorum quest yapma olayından artık.

hub'dan hub'a git questleri al, öldür/topla/tıkla bir sonraki hub'a geç. kus geliyor.

2 gündür gw2 oynuyorum, karakter gelişimi resmen AKIYOR. level kasmıyorsun, oyunu oynuyorsun ve karakter sürekli gelişiyor gibi. wildstar'ın takip ettiği eski themeparklarda sanki questing/leveling end-game için çekilmesi gereken bir çileymiş gibi.

bunu nasıl fark edemiyorlar diye forumlara baktım ve gördüm ki insanlar klassik themepark questing/leveling'i seviyorlar. kimse benim gibi ağlamamış. herhalde değişen jenerasyonla ilgili. zamanında bizde seviyorduk, artık mide kaldırmıyor. garip yani.
Mesaj tarihi:
reampage said:

Valla ben karakterleri görmek için indiricem biraz bakarım b2play dimi bu support classlar güzelse kasarım belki ama zor, capleyemeden levelı bayabilme ihtimalim çok

eve'in business plan'ı takip ediyorlar
Mesaj tarihi:
vanilla wow gibiyse tarih yaziyor demektir oyun, mortisin dedigine bakarsak wow ile alakasi yok demektir.

anlamadim ne is.

vanilla wow da hangimiz baydi abi questingden.
Mesaj tarihi:
bingildak said:

vanilla wow zamanı gibi işte. (doğrusu şimdi ki wow'da farklı değil)

bende inanılmaz bayıyorum quest yapma olayından artık.

hub'dan hub'a git questleri al, öldür/topla/tıkla bir sonraki hub'a geç. kus geliyor.

2 gündür gw2 oynuyorum, karakter gelişimi resmen AKIYOR. level kasmıyorsun, oyunu oynuyorsun ve karakter sürekli gelişiyor gibi. wildstar'ın takip ettiği eski themeparklarda sanki questing/leveling end-game için çekilmesi gereken bir çileymiş gibi.

bunu nasıl fark edemiyorlar diye forumlara baktım ve gördüm ki insanlar klassik themepark questing/leveling'i seviyorlar. kimse benim gibi ağlamamış. herhalde değişen jenerasyonla ilgili. zamanında bizde seviyorduk, artık mide kaldırmıyor. garip yani.

arkada kaldı
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...