Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wildstar

Khiran

Öne çıkan mesajlar

paradoksalkedi said:

Vallahi Dedigim gibi hesabı kullanmıyorum keşke aktif etmeseydim keyi gaza geldim. Diğer battle net hesabı ile oynuyorum o yüzden gözüm kapalı verebilirim hesap bilgilerini. Vallahi kaç aydır takip ediyorum streamler dev speakler. Bir kısmet olmadı oynamak :( umarım keyi vereceğin diğer arkadaş Vaz geçer pcsi çöker.

valla çok şanslısın. arkadaş istedi keyi, oynayacam diye. tam verdim. mailine bakınca ona da geldiğini gördü.

boşaltıyorum özel mesaj kutumu. mesaj at. vereyim key i.
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

paradoksalkedi said:

Vallahi Dedigim gibi hesabı kullanmıyorum keşke aktif etmeseydim keyi gaza geldim. Diğer battle net hesabı ile oynuyorum o yüzden gözüm kapalı verebilirim hesap bilgilerini. Vallahi kaç aydır takip ediyorum streamler dev speakler. Bir kısmet olmadı oynamak :( umarım keyi vereceğin diğer arkadaş Vaz geçer pcsi çöker.

valla çok şanslısın. arkadaş istedi keyi, oynayacam diye. tam verdim. mailine bakınca ona da geldiğini gördü.

boşaltıyorum özel mesaj kutumu. mesaj at. vereyim key i.

Attım pm. Efsane boşluğum var şu 2 3 hafta temiz oldu

Herhangi bi taraf server falan var mı toplanilan?
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bakmayın bu yetersizlere.

Gayet iyi oyun. Axedice a sordum, neresi WoW a benziyor diye, cevabı mealen

"NPC lere gidiyorsun quest alıyorsun, üç tane şundan kes, beş tane bundan topla diye, aynı WoW" şeklindeydi.

Şimdi bu insanların MMO (themepark) dan ne beklediğini tam bilemiyorum, ama sadece aradıklarını bulabileceklerini ümit edebiliyorum.

WoW a benzeyen yönleri var elbet, aynı tür, benzer sanat yönetimi (cartoonish vs realistic) vb gibi ama son zamanlarda çıkan tüm MMO lardan iyi yönlerin WoW a eklendiğini düşünün. Tera'dan aktif dodge, target lock suz combat; GW2 den map i gezerken rastgele çıkan challenge ve xp veren diğer ıvır zıvırlar (explorer path daha verimli bunun için) derken MMO ların iyi yanlarının özeti gibi oyun olmuş.

Irklar başarılı (belki racial bonuslar olabilirmiş), class lar birbirinden yeterince farklı ve çoğu eğlenceli.

Dediğim gibi bu bir beklenti ve bu beklentilerin karşılanması meselesi, benim beklentilerim karşılandı, siz de kendiniz denemeden bir hükme varmayın derim.

(Ek bilgi olarak, axedice oyunu 7, Kaede 6 inci levela kadar oynadı)
Sosyal ağlarda paylaş

quixef said:

Ya bakmayın bu yetersizlere.

Gayet iyi oyun. Axedice a sordum, neresi WoW a benziyor diye, cevabı mealen

"NPC lere gidiyorsun quest alıyorsun, üç tane şundan kes, beş tane bundan topla diye, aynı WoW" şeklindeydi.

Şimdi bu insanların MMO (themepark) dan ne beklediğini tam bilemiyorum, ama sadece aradıklarını bulabileceklerini ümit edebiliyorum.

WoW a benzeyen yönleri var elbet, aynı tür, benzer sanat yönetimi (cartoonish vs realistic) vb gibi ama son zamanlarda çıkan tüm MMO lardan iyi yönlerin WoW a eklendiğini düşünün. Tera'dan aktif dodge, target lock suz combat; GW2 den map i gezerken rastgele çıkan challenge ve xp veren diğer ıvır zıvırlar (explorer path daha verimli bunun için) derken MMO ların iyi yanlarının özeti gibi oyun olmuş.

Irklar başarılı (belki racial bonuslar olabilirmiş), class lar birbirinden yeterince farklı ve çoğu eğlenceli.

Dediğim gibi bu bir beklenti ve bu beklentilerin karşılanması meselesi, benim beklentilerim karşılandı, siz de kendiniz denemeden bir hükme varmayın derim.

(Ek bilgi olarak, axedice oyunu 7, Kaede 6 inci levela kadar oynadı)

Kaede zaten oyun yorumların da kaele alınacak adam değil :P baltazarda işte belli olmuyor. Ama diğer dediklerin doğru aslında.
Sosyal ağlarda paylaş

Sorun o zaten "baydığımız" oyunlardan farkı yok.

O yüzden insanlar sıkıldım diyor beğenmedim değil.

Oyun gayet idare eder seviyede ama çıktığı gün infial yaratacak hiç bir özelliği yok.

Ufak problemleri var çözülür daha önce yazdıklarıma bir de şey ekleyebiliriz. Kamera açısı uzaklığı dengesiz. Yani söyle söyleyeyim zoom in yaptığınızda karaktere yakın çekim oynamak istediğinizde yani kamera yüksekliği iri karakterlere göre sabit o yüzden chua gibi ırkları hep max. Zoom out oynamaya itiyor sizi sonuçta sincap kadar olan karakterinize uzaktan bakmak biraz meh bi durum olmuş.

Class dengesi biraz oynanması gerek. Medic ve esper çok geri kalmış leveling için.örneğin esper, Vanilla wow da resto druid ile leveling gibi.

Alt yapısı çok az bir dünyada oynanıyor bir de. O yüzden yabancılaşıyorsun karaktere ilk başlarda.
Hani wow gibi arka fonda x y z diye bilinen karakterleri yok oyunun kendi loreunu kendi yapıyor.

Dominion - exile güzel olmuş işte günümüzün g8. Vs greenpeace kapışmasının uzaylı versiyonu

Şu hali ile alınır mı alınır. Ama community oluşur mu orası soru işareti. Oluşmazsa da yok olur gider.
Sosyal ağlarda paylaş

Sonunda oynayabildim. Herkes söylenmesi gerekenleri söylemiş zaten ekleyecek bir şey kalmamış.

Theme park olarak fena olmamış, yeni lore çekici geliyor. Yapacak baya bir şey var aslında max level olana kadar, belki sonrasında bile, raid ler hariç, path olayından dolayı. Optimizasyon da arkada mark olmasına rağmen en civciv li ortamda 30 fps altına düşmedim ben. Her şey maksimumda, view distance hariç.

UI çok karışık geldi. Kullanmanın zorluğundan değil de, sürekli bir pop up bir birşey çıkıyor ekrana, onları kapatmakla uğraşıyorsun. birde quest log lar ise daha belirgin ve dolu olmalı. Yazılanı okumak zor ama çok da bir şey yazmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

benim hypelarım gayet açık ve nettir valla. oyunu hiçbir şekilde olmadığı gibi göstermeye çalışıp da insanlara oynatmaya çalışmam. wildstar'da da başından beri tamamen dürüst oldum/olduk. yeni bir şey bekleyen arkadaşlar hayal kırıklığına uğrayacak yazmıştım ki uğraşmışlar. onun dışında yeni bir şey beklemeyen yet another theme park bekleyen arkadaşlar hiç sıkılmadan oynar demiştim ki o da aynen öyle olmuş.

kritik yapmadan oyun patlar, oyun kötü diyen adamları ciddiye almıyorum zaten. her mesaja yanıt verecek halimiz yok. ciddiye alınacak adam var alınmayacak adam var.

swtor ile falan oyunun alakası yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...