bingildak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 yok abi ya yaza wildstar oynuyor olucaz işte ob'de neden bir seneyi çöpe attınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 combat duzeltilirse diye :) neyse simdi bir arastirdim da en yakin cikacak oyun wildstar gibi duruyor majorler icinde. su andan itibaren 8 ay verelim yazin en erken oynuyor oluruz. simdi yaza kadar arayi neyle kapatabiliriz onu dusunelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Dreanoru mayısa hazirana yetiştirseler Wildstar 2015te çıkana kadar oynanır aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 benim bir wow exp'ine daha para veresim yok ya pandaren'e verdiğim para çöpe gitti 10 saat falan oynadım herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Wildstar için spring 2014 dendi ama malum o tarihler pek tutmuyor. Biz yaz ortaları diyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 axedice said: Dreanoru mayısa hazirana yetiştirseler Wildstar 2015te çıkana kadar oynanır aslında. Dreanor 2014 Kasım gibi çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 wow d3 expansion herhalde gene sonbahari bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 mmo lar çıkana kadar kız arkadaş yapalım bari biz de beklerken sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 kız arkadaş olayı çok overrated, boşverin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 get a beta ffs, stop cryin ben WS beta ve GW2 ile iyi götürüyorum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 dreagloth said: kız arkadaş olayı çok overrated, boşverin. abi single play de bir yere kadar ama. bayıyor tek başına oynamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 dreagloth said: kız arkadaş olayı çok overrated, boşverin. make a baby instead, much more fun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 varsa şekliniz bf4'e bekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Kanuni said: wow d3 expansion herhalde gene sonbahari bulur. d3 ros ff betasına başladı, cb yakındır deniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 insallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Gangren said: get a beta ffs, stop cryin ben WS beta ve GW2 ile iyi götürüyorum valla. abi GW2de nasıl oyalanıosun. ben 1 ay öcne falna gaza geldim tekrar yükledim falan, yeni karakter açtım başlangıç zoneları çok boş geldi tabi baya zaman geçmiş üstünden, sıkıldım. sonra kendi karakterime girdim. onla biraz takıldım senaryoyu bitirmemiştim ona bakiim dedim. orada da baydım. olmadı yani o kendi yarattığım hype ı sürdüremedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 gw2 şu an piyasadaki en oynanabilir mmorpg benim gözümde. sıkılmadım mı, sıkıldım. sebebi yeni bir communitye girmek için efor sarfedemeyecek durumda olmam. yoksa eşin dostunla oynasan beraber baya eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 ya ona katılıyorum o levellama süreci fala inanılmaz keyifliydi biz gangren spark drea falan bölearalık saatlerce çok akıcı questing falan yapmıştık. yani quest muhabbeti olmadığı için inanılmaz akıyorsun oradan oraya çok keyifli oluo. sürekli geziosun tozuosun. her şeyden bi xp aliosun çok keyifli. ama işte endgame deki www çok bi endgame gib ideğildi bi de o zaman instancelar inanılmaz bozuktu, giremiyorduk böle parti toparlanamiodu bi türlü instance içerisinde falan pve de yapamadık ama o SPVP zevkliydi aslında. tam böle videolar taktikler izlemeye başlamıştım mesmer için buidller vs hangi silahları kullanayım falan keyifli hale gelmişti ki yine işte azalarak yok olunca bıraktık. bu arada silaha göre ability değişme olayının fanıyım ya. çok keyif alıyordum aha şu silah veya şu kombinasyonla ne abilityler var die onları kasmayı falan. çok net bi olay o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 evet o silah/ability çok başarılıydı bence de. ben end-game girdim biraz dungeonlara beklemediğim şekilde eğlendim. yani gw2'den hiç pve beklemiyordum hatta 150 saat falan played'im vardır, 1 kere dungeona girmemiştim oyunda. fractrallar falan baya iyi gibi. oynasak keşke, random adamları çekemiyorum abi en basic şeyleri yapamazlar wipelarsın mal gibi. oyun bir de çok fazla team play gerektiyor pve'de öyle bir değil, biri sıçtı mı sıçıyorsun gerçekten. carrot yok yalnız pve'nin sonunda ben zaten full exotic giyinmişim, bir üst tier'a kasacak vaktim veya arzum yok. öyle olunca hiçbir çekiciliği kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 GW2 şu anda BAYA iyi durumda. Yaptıklarımı/yapılabilecekleri aşağıya yazayım: Bir kere her 2 haftada bir yeni content geliyor (bazen minor, bazen major) WvW boostladılar, lig usulune döndü. Her hafta kapıştığın serverlar değişiyor, skor tutuluyor ve serverın performansına göre season sonu ödüller farklı oluyor, vs. (Detaylar burada: http://mos.millenium.org/ Desolation akıyor) Mini dungeonlar gelmişti, Fractals of the Mists diye. Haftaya revamp oluyor, yenileri ekleniyor. Arada Living Story diye yeni eklemeler geliyor. Yeni moblar, yeni itemlar, achiler, bi dolu. (Gelen patchler burada: https://www.guildwars2.com/en/the-game/releases/) Hemen yapılamayan craft itemlar geldi, CD olan refinement gerektiriyor, onunla vakit geçirebilirsin. (Ascended Weapons, gelecek ay armorlar da geliyor) Ben bi de legendary item için kastım, kendime legendary yaptım falan. Farklı bir guilde girdim, her hafta Guild Missions yapılıyor. Dungeonlar var üstüne falan. Gayet güzel gidiyor yani bi de bunların hepsini beleşe yapmak inanılmaz güzel. Oyuna verdiğim para dışında daha tek kuruş harcamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Gw2'de bu gelecek patchle sadece yeni fractallar eklenmiyor aynı zamanda resmen progress ekleniyor fractallara. Unoffical GvG arenası ekleniyor ve yeni WvW mapi bazı oyunculara test süreci için açılıyor. 2013 bitmeden de legendary takılar, yeni legendary weaponlar, ascended armorlar, 2-3 yeni pvp çeşidi ve büyük bir kalıcı content eklenecek. Oyun aşırı derecede dolu. Daha dün WvW girecem diye gece 12de 3 saat sıra bekledim Seaferer's Rest'de. Pve desen lfg tool geldiğinden beri bekleme yapmıyorum bile aralıksız 3-4 saat sadece dungeon yapabiliyorum. Git gide daha iyiye gidiyor oyun. Bence dün yeni content için yayınladıkları trailer bildiğin epic olmuş. Oyunun kendi trailerından iyi resmen. (:P) http://www.youtube.com/watch?v=mGZPSBod6d4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 diğer konulara vakıf değilim de, doluluk konusunda haklı. serverlar dolu abi ağzına kadar hala wvwvw için saatlerce sıra bekliyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 gw2 hep içimde kaldı benim ya, ama nedense şimdi oyunu açsam çok zor geliyor adapte olmak, amaçsız hissediyorum kapatıyorum 1 saat sonra tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 carrot'ı iyi bir şekilde implement edemediler çünkü oyuna herkeste o hissiyat oluşuyor abi. level kasıyorsun sonra bir boşluğa düşüyor gibi hissediyorsun. belki yeterince yönlendirme yok bilemedim. oynayan herkes aynı şeyi söyledi ama benim etrafımda. so what gibi bir şey oluyor. bir theme park'ın ulen endgame e başladım şunu şunu yapacağım hissiyatı progress hissiyatı dağınık veya eksik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 reampage said: gw2 hep içimde kaldı benim ya, ama nedense şimdi oyunu açsam çok zor geliyor adapte olmak, amaçsız hissediyorum kapatıyorum 1 saat sonra tekrar. Buna aldatılmışlık hissi deniyor aslında. Çok güvendiğin birinin seni kazıklaması, sevgilinin veya eşinin seni aldatması gibi. çok şeyler umuyorsun ama bir bakıyorsun o seni aldatmış. GW2 de böyle işte... Bir kere soğumuşsun ya, bir daha olmuyor... Aynı sıcaklığı hissedemiyorsun. SWTOR'da da aynısı olmuştu bana. GW2'de de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar