Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wildstar

Khiran

Öne çıkan mesajlar

imamizer said:

Mortis said:

hadi imam, bingil, darkfalla dönüyoruz das

bizim şurada bi başarısız bi hype denememiz var. bi el atsan.
akşama girelim hatta. hani öyle bi hype olsunki ben de alayım oyunu asdgfsdf

http://forum.paticik.com/read.php?35,7275200,page=1

abi maç vaktine denk geldik ondan öyle oldu asdasdas
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

casual adam gelecek işten 2 saat vaktim var diye oyuna girecek 5 telegraph'dan 3'üne denk gelecek. wipe yiyecek.

Bu yuzden bence 40 men only olamaz. Cikisindan sonra gelir 15-25 neyse artik.

Cunku 2-3 saat oynayacak olan buyuk cogunluk bilen bilir 2 saatte anca 40 kisi olup dungeonda toplaniyor.. Mumkun olmuyor yani. Arti 40 kisilik raid icin abartisiz 100 kisilik guild lazim her zaman priest tank vs de tikaniyorsun..

Off aklima geldikce brrrrrrr
Sosyal ağlarda paylaş

gelecektir diye düşünüyorum, hatta release'de olacaktır diye düşünüyorum. kesinlikle o feedback'ı CB ve OB'de alacaklar. ona göre ayar çekerler. çok da challenging bir durum olduğunu sanmıyorum. sonuçta var olanı editliyorlar. yeni bir production söz konusu değil.

100 kişilik guild gerekmiyor 40 man raid için. organize olması da 1 saat sürmez. raidinde bir raconu var. ben raid liderliği yaptığım dönemde* zamanı assign edilirdi. o zamana kadar sign up'lar forumda yapılır zaten yeterince adam yoksa raid iptal edilirdi. sign up yapmadan gelen adam daha az DKP alırdı. raid zamanında online olmayan adam DKP penalty yerdi gibi gibi.

saat gibi çalışırdı. öyle zerg modeli ile olmaz. "ulan 100 kişi olalım akşama birileri nasıl olsa online olur, ahmet hadi gel mehmet hadi gel" 40 man bu tarz organizasyonlar için değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...