Gangren Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Huhuran, Twin Emperors ve Cthun. Üstüne de sos olarak, 40m Naxxramas Four Horsemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Oraları pek göremedik ya :) Ahh ahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 40 man naxx'ın her noktası mükemmeldi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Server first Burning Legion Cthun beybi, uuuuuuuuuuuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 dreagloth said: Bölümü wow un altına taşıcam zaten, baktık konu yine oraya gidiyor, direk sallarız. Valla haklı adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 closed beta inviteları artık yok degil mi? şuan kayıt olabiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Yok alamazsın. Eğer bir arkadaşında boş key falan varsa ondan alabilirsin. Bu arad akşam yediye kadar kapalı serverler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 yok oynayan arkadaşım. key i olan ve arkadaş olamk isteyen var mı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 son 10 yılın theme park'ı olan wow'un yeni gelen theme park altında konuşulmaması beklemek yersiz. herkes kıyaslamayı wow üzerinden yapıyor. haklı bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Kıyaslamaya ben de karşı değilim de, iş dungeon anılarına doğru gidiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 w*w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 hadi imam, bingil, darkfalla dönüyoruz das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 bir sonraki ek pakete artık dsasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 taktikleri mortis verecekse gelirim. elf, top falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Mortis said: hadi imam, bingil, darkfalla dönüyoruz das bizim şurada bi başarısız bi hype denememiz var. bi el atsan. akşama girelim hatta. hani öyle bi hype olsunki ben de alayım oyunu asdgfsdf http://forum.paticik.com/read.php?35,7275200,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Annen bir harikaydı dostum, o kayıkta sende olmalıydın... totemic said: VAY AK'ta bulunmamışsın sen hiç... Bir de Annen Inc. var tabi. paticik'in içine sinecek bir oyun çıksa o zaman görün siz.. 40m'de çıkar 50'de (bu sayı biraz sallama oldu)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 imamizer said: Mortis said: hadi imam, bingil, darkfalla dönüyoruz das bizim şurada bi başarısız bi hype denememiz var. bi el atsan. akşama girelim hatta. hani öyle bi hype olsunki ben de alayım oyunu asdgfsdf http://forum.paticik.com/read.php?35,7275200,page=1 abi maç vaktine denk geldik ondan öyle oldu asdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 denalir said: Annen bir harikaydı dostum, o kayıkta sende olmalıydın... annen'in kayığına yetişemedim ben ya. girdiğimde de kimseler yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Arkadaşlar anneniz ile ilgili girişimlerinizi buraya taşımayın lütfen. Gidin df de girin annenize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 her paticik oyuncusu bir gün annen'i tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Gangren said: Huhuran, Twin Emperors ve Cthun. Üstüne de sos olarak, 40m Naxxramas Four Horsemen. Abi cthun ilk hali inanilmazdi. Teleport da yoktu boss rooma, her wipe sonrasi mountlarla butun instance bastan sona gecmek gerekiyordu abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 biz duvardan geçioduk =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Exodous said: Abi WoW fanyobu kanuni mi söylüyor bunu ya? Wow'u raidleri icinmi seviyorum ben nerden duydun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 bingildak said: casual adam gelecek işten 2 saat vaktim var diye oyuna girecek 5 telegraph'dan 3'üne denk gelecek. wipe yiyecek. Bu yuzden bence 40 men only olamaz. Cikisindan sonra gelir 15-25 neyse artik. Cunku 2-3 saat oynayacak olan buyuk cogunluk bilen bilir 2 saatte anca 40 kisi olup dungeonda toplaniyor.. Mumkun olmuyor yani. Arti 40 kisilik raid icin abartisiz 100 kisilik guild lazim her zaman priest tank vs de tikaniyorsun.. Off aklima geldikce brrrrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 gelecektir diye düşünüyorum, hatta release'de olacaktır diye düşünüyorum. kesinlikle o feedback'ı CB ve OB'de alacaklar. ona göre ayar çekerler. çok da challenging bir durum olduğunu sanmıyorum. sonuçta var olanı editliyorlar. yeni bir production söz konusu değil. 100 kişilik guild gerekmiyor 40 man raid için. organize olması da 1 saat sürmez. raidinde bir raconu var. ben raid liderliği yaptığım dönemde* zamanı assign edilirdi. o zamana kadar sign up'lar forumda yapılır zaten yeterince adam yoksa raid iptal edilirdi. sign up yapmadan gelen adam daha az DKP alırdı. raid zamanında online olmayan adam DKP penalty yerdi gibi gibi. saat gibi çalışırdı. öyle zerg modeli ile olmaz. "ulan 100 kişi olalım akşama birileri nasıl olsa online olur, ahmet hadi gel mehmet hadi gel" 40 man bu tarz organizasyonlar için değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar