Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wildstar

Khiran

Öne çıkan mesajlar

Birde şöyle bişi var yanlışsam düzeltin : Gangren halen aktif wow oyuncusu ve zamanında end game kolavamış yıllardır wow oynayan bir oyuncu ?

Exodus wowu olabildiğince casual oynamış ve kısa süreli oynamış bir oyuncu.

Burda tüme varırsak eğer oyun wowlike. wow sevenlerin sıkılabiliceği wowla pek alakası olmayanlar için güzel bir oyun olaiblir.
Sosyal ağlarda paylaş

abi hype olsun insanlar gelsin oynayalım işte. Bırakacaksak da bırakalım ne olacak, ben çok seviyorum başka birisi hype yapınca o gazla 10-15 kişi toplanıp oynamayı, sonunda bıraksak bile

darkfall öle oldu mesela. FF14 de öle oldu , oynadık keyif aldık. sonra bıraktık bi şekilde kalan kaldı belki az çok ama zevkimizi aldık. hepsi verilen parayı çıkarıyor bence 1 ay içerisinde.

bunda kesin hype olacak ya benden ya başkasından kaynaklanan mis gibi gireriz guild kurarız oynarız. azalarak yok oluruz sonra :)

ya da belki çok güzel olur devam ederiz. Denemeden belli olmaz. Çok kafa yormaya gerek yok :)

Belki çok farklı bir konuya gelecem ama artık yaşça büyümüş olmamız, hayatımız da sorumlulukların artmasından dolayı çok vakit ayıramama durumumuz da oluyor. Yani PATİ'deki herkesde belki bu böyle değil ama 15-20 kişi başlayıp belli bi zaman sonra oynayan sayısının 5 kişiye düşmesinin nedeni bence bir bakıma da bu.

Mesela FF14'ü cidden çoook eğlenerek oynuyordum. Her akşam işten çıkıp eve gideyim de oynayayım diyordum. Ta ki bir müzik grubu projesi çıktı. Prova yapmaya başladık. Ben 1 hafta oyuna giremedim. Bir önceki haftasonu da RocknCoke vs. vardı. bir baktım oyuna 10 gündür girememişim ve uzaklaşmışım. E dedim hazır uzaklaştım tekrar sarmiyim. Çünkü sarınca bu sefer her akşam eve gidip oyun oynama isteği giriyor, extra herhangi bir şey yapamıyorum. O şekilde bıraktım. Sırf ben böyle değilimdir eminim ki Patide. E etrafında bu tarz dış nedenlerden dolayı oyunu bırakan 3-4 kişi bile olsa, geride kalan insanlar ister istemez, e birileri oyunu bıraktı demek ki bu oyunda gelecek yok diip bırakabiliyor. Zincirleme quit başlıyor. Geriye sırf hardcore takılmak isteyen ve başka yabancı guildlere katılan adamlar kalıyor. onlar devam ediyor.

bence oyundan çok asıl neden bu. Çoooook efsane bir mmorpg çıksa bile yine sonuç aynı olacaktır gibime geliyor. O gençken oynadığımız UO, WOw Vanilla vs. dönemlerin tekrar gelmesi için bizim tekrar liseli, üniversiteli, daha sabırlı(konsol, wow rahatlığı. LFR vs. görmemiş) zamanlarımıza dönmemiz gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Gangren güzel yazmış. Kendisine haksızlık etmişim kusura bakmasın.

Ama işi eng üzel reampage özetlemiş. Hangi bakış açısından bakarsan oyunu öyle değerlendirirsin. Tüm bu yazılanlar sana sıkıcı da gelebilir, eğlenceli de. Bu tamamen oyun zevkinle ilgili. Ki yine wow'dan örnek verelim, tüm bu anlatılanların wow'dan ne farkı var? Wow crafting zaten kötü. Questing wildstar'la aynı. Falan filan... Yooo farklı diyenler çıkabilir. Onlar işin lore kısmına takılıyordur kesinlikle. Hani bir arkadaşın dediği gibi. "Ohaaa Arthas lan bu" falan diyenlerdir onlar. Ben warcraft evrenini çok iyi bilmediğim ve aşığı olmadığım için bana farklı gelmiyor o yüzden. Haa Star Wars evreni derseniz laf söyleyeni keserim.

Sonuca gelirsek.

Demek ki bu oyunun tutup tutmayacağını:

1- End game dungeon ve raidler.

2- İtem çeşitliliği.

3- Comunity.

4- Oynadığınız arkadaş grubu etkileyecek.
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten ben daha önce wildstar'ı en çok bu yönden eleştirmiştim. Millet wow'a subs veriyorsa tamamen alışkanlıkla ilgili. Yoksa yeni oyun alırken hem kutuya öde hem subsa öde, millet iki kere düşünüyor.

Hayır bu salaklar, hatalarını sonradan anlayıp, "hadi b2p yaptık" diyecekler, ozaman da sıçmış olacaklar milletin gözünde.
Sosyal ağlarda paylaş

evet subs kötü

çünkü subs olunca ay sonunda oyunu ister istemez sorgulamaya başlıyorsun. bu oyun para vermeye değer mi değmez mi. böle çok düşünüp irdeledikçe batıyor oyun gözünde.

ama hoş gw2 de subs yoktu da ne oldu oynamıyoruz onu da .

bizde sorun diyorum ben size :)
Sosyal ağlarda paylaş

Gw2 ne istediğini veremeyen bir oyundu bence, kötü yönetildi emekler ziyan oldu, bence en temiz ve sorunsuz gameplayi olan oyundu wowdan sonra ama direktörler ne pvpnin ne pvenin adam gibi sınırlarını koyamadı, her kesime hitap etmeye çalışırken o kadar güzel bir oyunu yok ettiler.

open world pvpsi olan instanced based olmayan bir oyun olsaydı keşke gw2.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...