Mortis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 aynen ya fazla kafa yormaya gerek yok çıksın bakalım beğenirsek oynarız. biraz hype yaparız inasnlar gelir oynarız 1 ay en kötü, sonra yavaş yavaş dağılırız :) tabi gönül ister uzun soluklu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Bence spam kutunuzu kontrol edin. Mesela bana 2 gün önce gelmiş; direk spam kutusuna gitmiş. Gelen key değil tabii; sadece anket. Ama sanırım anketi doldurup gönderen herkese key gönderecekler. Haaa gelmese noolur? Çok da fifi. Serkanay zaten bana ayırdı bir adet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 İlk playthrough özeti, SWToR v2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Abaw?!?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Adam izin almis oyun oynamak icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 boşuna mı beta veriyorlar olm siz halen key diye ağlayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 nasıl swtor yahu o kadar kötü mü instanced mi herşey nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 ben baştan baya hype yapmıştım, sonra şu son dönemde twitch tv'de stream yapıo dev. team oyunun betasından. direk kötü, ya oyun ciddi kötü, yada developerlar leş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 ilk playthrough dedim durun bi hele, ilk zone bitti yani. Az sayıda ability, vs. klasik start-up dönemi. Biraz daha ilerleyince yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 kesin tavşan kulaklı female açmışsındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Ben mesela beta keyi bu yüzden istiyorum. Betada oyunu oynayıp sonra unutacağım. çünük para vermek istemiyorum bu oyuna. betada oynamazsam da oyun aklımda kalacak. en iyisi betada oynayıp konuyu kapatmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 scorch said: kesin tavşan kulaklı female açmışsındır. Yok hornlu female açtım, mmmphhf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Gangren said: scorch said: kesin tavşan kulaklı female açmışsındır. Yok hornlu female açtım, mmmphhf. abooow oynuo adam.. bu wınterbeta muhabbetıylemı geldi sana beta key, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Daha önceden betada olan birisine buddy invite vermişler, onu aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Hala paylasmadin benimle hayirdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 tikladim olursa soyle :P survey kisminda telefon no falan girmen gerekecek falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Miraul said: tikladim olursa soyle :P survey kisminda telefon no falan girmen gerekecek falan dolandırıcı cıktı salla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 vpn ile 5 tane kastım o kadar pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 her sabah kalkip mail`e bakıyorum hüsranla kapatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 raad ol bro, sogursun betada biliyorsun. girdigim her oyunun betasindan sonra genelde sogudum oyunlardan wow haric sadece. herseyi goruyorsun cikinca rush ediyorsun falan. boyle hype yap sen daha keyifli bizide surukluyorsun mis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 haklısın da işte insan merak ediyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Gangren said: Daha önceden betada olan birisine buddy invite vermişler, onu aldım. eee anlatsana biraz oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Oynayamadım henüz yeterince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Yaz açık açık beğenmedim diye. - Hiniz oyneyemidim ü yüzdin iliştirmiyirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar