Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 diyene bak lan haha ekranı karakterin ensesine yapıştırıp oynayan adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 ya gelsin bir şeylerde oynayalım artıkın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 aksiyonu ensemde jhissediyorum işte daha ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Warlock oynayan adam ne anlasın aksiyondan. 1-2-3-4, /afk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 izledikçe daha çok hoşuma gidiyor oyun, inşallah tutar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 bingildak said: ya gelsin bir şeylerde oynayalım artıkın Daha çok ama ya pof. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 pvp söz konusu olunca wowdan başka birşey bilmiyor olmanız cidden üzücüymüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Densiz said: Bi hack çıkar otomatik basar. Herkes oturur onu kullanır. Sorun çözüldü :P uoloopa geri donus yolu gozuktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Mekanikler güzel görünüyor, denenir bu. Class/talent vs. bilgi çıkmış mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 welcome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 spring of 2014 release .. aciklanan tabii :D biliyoruz ki o aslinda springin en son ayinin en son gunu, onada 2 ay gecikme ekliyoruz, aslinda yazin oyun pek cikmaz yani 2014 agustos sonu eylul gibi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 classes http://www.wildstar-online.com/en/the-game/classes/ races http://www.wildstar-online.com/en/the-game/races/ paths ?? http://www.wildstar-online.com/en/the-game/paths/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Explorerla scientist tamam da, eğer experimental weapon adı altında combat bonus sağlayacaksa herkes soldier path seçer. Gerçi sadece missionlar için kullanım gibi bi olay getirirler, o zaman da diğer professionlara göre meh kalır. Bide settlerın yaptıkları persistent mı, mmo bu sonuçta önünde 100 arkanda 1000 tane daha settler olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Cuce said: abı combatta bitek sen uuyuyosunki zaten UF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Lan yeni izledim ben videoları falan çok az bakmıştım. Yarın çıksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 gerçekten ya, o kadar sıkıldım ki 5 saat sonra bırakacağımı bile bile FF14 aldım sattım, şimdi wow subs açıyorum onu da maksimum 10 saate uninstall edecem. yeni bir nefes gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Mesmer gibi kanser class Esper olacak sanırım burada, bu sefer affetmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 bingildak said: gerçekten ya, o kadar sıkıldım ki 5 saat sonra bırakacağımı bile bile FF14 aldım sattım, şimdi wow subs açıyorum onu da maksimum 10 saate uninstall edecem. yeni bir nefes gerek. playstation al abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Bıngıldak bildiğim kadarıyla hetero, kız arkadaşım falan diyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 wowa subs edicem dediği an o ihtimal kalkmış görmedin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Horde olduğu sürece sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 erkek blood elf açar belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 horde`a paladin geldigi zaman zorunlu olarak blood elf oynamis biri olarak, taurenlerin paladin olma zimbirtisi geldigi gun paraya kiymis ve tauren e gecmis biriyim. lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 paladin ibne abi ırkçılık yapma yani boş yere :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 http://images4.wikia.nocookie.net/__cb20101124153936/wowwiki/images/thumb/9/90/Samwise-paladin-painting.jpg/200px-Samwise-paladin-painting.jpg mezarindan cikar reskill e baglar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar