Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA Play-Off: Beşiktaş J.K - Alania : 18 Ağustos - 21:00

Llama

Öne çıkan mesajlar

Ya bırakın, yarısı olympiakos maçının 31. saniyesinde kalmış, diğer yarısı ise metriste. Aklısıra laf söylüyorlar. Kendi Sabrisine bakmıyor da bizim orta sahaya laf söylüyorlar. Sidnei ve Q7 gelsin, ondan sonra konuşuruz. Quaresma'nın eksikliği çok ağır hissedildi o da ayrı...

Pektemek'in çok çalışması lazım daha. Egemen de oynaya oynaya alışır çevresindekilere. Bir iki yanlışı vardı ama olur o kadar da. Daha yeni. Guti tatilden yarın gelecek. Fernandes de maç sonunda kendine geldi. Adamlar belli, çok zayıf karşı takım, konsantre olamamışlar.

Sıkıntı yok. 3-0. Bir sonraki gelsin...
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

Baya eksik bi kadro ile sikko bi takımla oynadık abartmayın karşı taraf kötu oldumu sizde kotu oluyorsunuz bu kadar basit.

90 dakika ölümüne kapanan bir takıma karşı 3-0, başından bu kadar olay geçmiş ve göreceli olarak eksik bir takım için başarıdır.

Zaten başarılı takım dediğin, berbat oynasa da kazanan takımdır.

Skor iyi, üst turu garantiledik yani ki şimdi sonrasını düşünmek gerekiyor.

Özetleri izledim sadece de Almeida yine olağanüstü atmış. Hani sıradan bir adam olsa pata küte önüne vurur. Kaleci yatar çıkarır falan belki,

Adam direk zor pozisyonda kalecinin tersine uzak köşeye bırakıyor. O topa öyle vurmak, cidden büyük adam ya. Umarım satılmaz
Sosyal ağlarda paylaş

Satılsada kime satılacak? UEFA da oynamış adamı kim alır ki? Adamı avrupa kupalarında oynatamadıktan sonra =P

Birde bazı arkadaşlar mucize bekliyordu sanırım. Teknik direktör ve asbaşkan içeride, takımın morali bozuk, ligler ertelenmiş, millet tam form tutacakken açıkta kalmış. Resmi hiç bir maç oynamamış takımın ilk ciddi maçında barcelona misali oynamasını beklemek nasıl bir mantık =P
Sosyal ağlarda paylaş

valla tribünden izlerken pektemek baya umut verdi, bir kaç maç sonra çok daha iyi olacka gibi, guti deli etti yine,

bu arada bu takımda bile zorlandı diyenler var, tv den nasıl gözüktü bilmiyorumda herifler öküz gibi pres yapan ve çok sert oynayan bir takım ona rağmen 3-0 güzel skor, adamlar orta sahada top dolaştırmadılar 90 dk pres yaptı adamlar,

ayrıca q7 beşiktaşın hücum gücünü tek başına %30 arttıran bir adam , o yok üstüne simao da çıkınca zorlanmamız normaldi,

fernandes gibi bir adamı da 2 milyon euro bonservis ile almış olmamız gerçekten çok enterasan.

Tribünlere gelince baya bi kombinelerde indirim için bağırdık ses geldimi bilmiyorum.

vaay almeidanın hareketi şimdi gördüm, asker selamı çakmış

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2325706823326&set=o.163739747003361&type=1
bu arkadaşa gitmiş o asker selamı
Sosyal ağlarda paylaş

Pektemek çok iyi adam, yani diyorum ya işte adam 2 sene önceki performansıyla büyüklerin listelerine girmişti sonra uzun süreli sakatlık,

geçen sezon ikinci yarı sakatlıktan çıktı, geldiği gibi takımını üst sıralara taşıdı oyunuyla,

Beşiktaş'a da yine sakat geldi. Aynı şekilde çıkarsa Beşiktaş'ta büyük işler yapar. Hatta Almeida bıraktığında bile uzun yıllar tek başına taşır forvet hattını,

inşallah kronikleşmez sakatlığı yalnız, o zaman kötü olur çünkü. Böyle bir adamı bulmuşken perte çıkmaz umarım
Sosyal ağlarda paylaş

Maçın en kötüsü bence İsmaildi net. Ondan sonra da Toraman. Yani o bölgede olmuyo, stoper oynasın, sağ beke hücumlarda daha yetenekli biri alınmalı.
Şahsen ben geçen yıldan beri en bariz eksik olan sağbeke neden biri alınmaz anlamıyorum, hala forvetten bahsediyolar.

Pektemek'i beğendim. Isındıkça takıma daha iyi olur. Fernandes yine çok iyiydi bence. Egemen salak saçma hatalar yapsa da tekmeye kafasını sokarak bir nevi gönlümü aldı benim.

Quaresma olsa bu maç tam onun maçı olurdu, rakip ağır kazma çünklü.

Takım genel olarak hazır değil. Ama umut vadetti.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

bi de "lukaku yok bursa yener" diyen bi cengaver vardı burada. nerde o ?

adamların uzun saçlı fransızca konuşan zenclileri yeter.

sdf

ee abi öne geçmedi mi bu takım? Geçti, Anderlecth kötü değil miydi? Kötü

Bursa kendi yetoluğuna yaptığı hatalarla golü yedi, dağıldı ve ardından ikincisi geldi.

Ben ne dedim? Bursa salaklık yapmazsa rahat koyar dedim, yaptılar ve koyuldular.

Hani yerel liglerde sevmezsin rakip takımı, düşman olursun anlarım da güç dengesi şu kadar ortadayken çıkıp Anderlecht'e Barça muamelesi yapmak tam bir kütüklüktür.

Çok kötü bir takıma yenildi yine Bursa, tamamen yetoluklarına, tecrübesizliklerine ve Ömer'e a sahip olduklarına ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...