GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Bunun da gözleri görmüyor, kalbinden de ameliyat olmuştu geçen sene. Polis'i okumuş gerisini okuyamamış evden direk beni aradı(mesajı kapatamamış korkusundan o yüzden evden aradı) sesi kesile kesile konuşuyor yazık nası korkutmuşlar kadıncağzı. Götürecekler zannetmiş. Buradan polis'e sesleniyorum öyle herkese mesaj atmayın. edit, kendisi bu babaanemle aynı babaanne: http://forum.paticik.com/read.php?20,3630074,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 bana da geldi ya mesaj. dolandırıcılara inanmayın vs diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 abi babaanneyi bırak banada oldu yani yeni mesaj alındı altta caps açık POLİS yazıyor direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 herkese gidiyor o msj 4-5 ayda bir sanırım, bi kaç ay önce de gelmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Bana da geldi bugün aynı mesajdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Gönderen: POLİS Sizi arayarak kendilerini kamu görevlisi olarak tanıtan ve çeşitli bahanelerle kontör göndermenizi isteyen kişilere itibar etmeyiniz. ara sıra geliyor banada bu msj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 OLAY BU MESAJ DEĞİL LAN 8 kere falan geldi bana da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 abi ahahha eski olay süpermiş asjdghasod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 bizim eve de geçen aylarda polis gelmiş iki tane, anneanneme herkese kapıyı açmayın teyzecim diyip gitmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 dün 7-8 tane yaşlı müşteri telefonla aranıp biz polisiz. hemen x bankasının önüne gelin. adınıza sahte kimlik çıkmış. dolandırıcıları tespit ettik kimseye söylemeden gelin. kredi kartınızı bankamatiğe takın şifreyi girin... diye devam eden şekilde dolandırmışlar. dikkatli olsun. çevrenizi uyarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 abi annemin bi arkadaşını da öyle aramışlar, kadın korkmuş hemen annem biliyodur diye annemi aradı, annem dalga geçti telefonda shljdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Polisler atm lerin önüne yazı broşür astılar hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 "itibar etmeyiniz" değil de, "bizi arayın biletlerini keselim" deseler en azından polis'in hizmetlerinden biz de yararlanmış oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 bi ara da sağlık bakanlığından arıyolardı astım araştırması için, ahizeye üfletiyolardı falan sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 ooo sağlık bakanlığı iyiymiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 yalnız, ya babaannen de polise mesaj atsaydı? (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 ben ilk okuduğumda ihbar etmeyiniz diye okudum dedim ne biçim polis :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 yazik lan babanneye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar