Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 saol kanki sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 yedin kafaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 huzurlarınızda yılın en iyi oyuncusu ödülünü takımı 8-0 yenilip kendisi 1-9 ken mapi değiştiren silph kardeşime veriyorum asfehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 ahaha silph trolledi gitti server fulldu adam estate açtı kaçtı şimdi kimse yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 1-9 falan değildim lan ahah afkyken öldürmüşler darıldım ama cs_estate seçerek serverı bozdum galiba o kötü oldu, ne güzel nostalji yapacaydık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 abi oynayayim diye girdim, giremedigim icin adam kickledik. 3. dk da estate acip steamden cikti adam. server da 3 kisi shotgun, tuftuf takiliyor simdi. anarchy in pati pawnage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 abi servera avp sınırı getirilmiyor mu her takım her el bi kişi avp almalı kesinlikle bazı maplerde full avp sote yapan kantır hiç çekilmiyor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 silph mikti attı oyunu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Red said: abi servera avp sınırı getirilmiyor mu her takım her el bi kişi avp almalı kesinlikle bazı maplerde full avp sote yapan kantır hiç çekilmiyor yani ağlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Abi full AWP sote çok bayık da, silah yasaklamak ya da limitlemek de baya can sıkıcı bi olay ya. Zevkine oynuyoz diyip geçiştirmek lazım aslında ama ben de dahil olmak üzere çoğumuz yapamıyoruz onu malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 daha girmeyecem zaten o menuye asdf, gelin geri dust var takım içi 1 ya da 2 awp limiti ayarlanabiliyorsa güzel olur hakkat, hayır awp ile en iyi benim (osmandan bile iyiyim) ama 7 awp bayıyo gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 işte kesinlikle zevki çıkmıyor öyle karşı takım 5-6 kişi avp alıp yatıyor.sen rushlıyorsun daha ateş edemeden gg bütün haritaya smoke atsan boku cıkcaık.clan maçı yapmıyoruz sonuçta.ha pati dışı adamlar geldiği için öyle oluo ztn.adamlar alıyorlar yatıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 gercekten gerekli derse herkes awp limiti getiririm de, zaten dengeli oyunlarda hic bi takim o kadar cok para kazanamadigindan nadiren oluyor o mevzu. Belki parasini arttirmak da cozum olabilir. bilemedim limit mantikli mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 kaç paraki 4bin küsür galiba yapın onu negevden biraz daha fazla 6.5k olsun bitsin sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 tanimadiginiz adam varsa sutlayin sirada bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Silphatos said: gelin geri dust var hala mı dust hala mı dust2 lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 baylar steamden satın alsam bunu amd 4000+ 2.10 ghz işlemci 3 gb ram amd radeon 3850 ekran kartı ile rahat oynayabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Kickleniyoruz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Art kardeş 10 yılda 100 küsür mesaj atmışın kim nerden bilsin pati olduğunu oyun içinde belirtirsen kicklenmezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 O konuda haklısın ama yazmıştım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Anelor said: Art kardeş 10 yılda 100 küsür mesaj atmışın kim nerden bilsin pati olduğunu oyun içinde belirtirsen kicklenmezsin ehue süper veteran abi adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Anelor said: Art kardeş 10 yılda 100 küsür mesaj atmışın kim nerden bilsin pati olduğunu oyun içinde belirtirsen kicklenmezsin garbage'la madalya almamis lan en azindan fsdjklfj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 lan garbage'sız zaten 4.7k mesajım vardı ulan oyunda ne kadar eline verdiğim adam varsa forumda bana yükleniyor vay arkadaş sdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 up sanssizsansli said: baylar steamden satın alsam bunu amd 4000+ 2.10 ghz işlemci 3 gb ram amd radeon 3850 ekran kartı ile rahat oynayabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar