Kharon Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Osman bi ara infernoda peyzaj ve cevre tasarimi yapiyordu cardaklarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Osmaniac hiç birlikte oynamamamıza rağmen böyle aşırı hırslı ama yeteneksiz, tatmin için fıreg peşinde koşan ve bütün pislikleri yapan, oynadığı oyundan zerre keyif almayan ve tek derdi forumlarda EZDİM KESTİM demek olan itici bi adam izlenimi uyandırdı bende. Öyle misin osman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 round başlıyor herkes ölüyor osman 100 hp 100 armorla rakip takımın hpsi düşük adamlarını temizliyor.sonra ölüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 vurduktan sonra da "HUE HEU HUE BRR" diyip skortablosunun ss ini aliyor. iste boyle bir adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liv Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Dün gece dust'da takımlar biraz dengesizdi kabul ediyorum. Slip awp aldı o an kara bulut çöktü üstüme:)sonuç olarak yendik ama auto select yapılması taraftarıyım bende.. Bundan sonra öyle yapcam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 axedice said: Osmaniac hiç birlikte oynamamamıza rağmen böyle aşırı hırslı ama yeteneksiz, tatmin için fıreg peşinde koşan ve bütün pislikleri yapan, oynadığı oyundan zerre keyif almayan ve tek derdi forumlarda EZDİM KESTİM demek olan itici bi adam izlenimi uyandırdı bende. Öyle misin osman? bilmem olabilir ama OsManiaC said: fragına göre değil, aranızda halen csyi frag oyunu sanan nublar var) senin harbi bazı konularda yeteneksiz olduğun kesinleşti gözümde. Çok değil 2 mesaj öncesi işte hayat ne garip ya bir pasiflik bir ergen ateşi bir kendini bilmezlik bir zavallılık off Sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 OsManiaC said: silphi her türlü üzüyoruz beyler sıkıntı yok :'( seni en son trende pasifler diyerek ragequit çekerken gördüm dün osman, ne zaman üzüyosun bilmiyorumki rüyanda falan mı? hayır üzsen nolcak zaten benim bi iddam yok ki, 50 saatten fazla oynadığım son CS 6.2 sürümüydü. gel durayım yanında bandaj+an mani kombosuyla reskill çek sertleş kanka. ama biraz eğlenebilsen sana da iyi gelcek. mesela scoutla 5 kişinin üstüne atlamak, tec ninela eko rush falan bunlar eğlenceli şeyler bilmiyosun sen dene arada. arka sokaklardan yürü yürü nereye kadar olm. son olarak bence ciddi lamer atarlı semi-pro playa rpsi yaparak herkesi trollüyosun, hadi itiraf et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Silphatos said: arka sokaklardan yürü yürü nereye kadar olm. son olarak bence ciddi lamer atarlı semi-pro playa rpsi yaparak herkesi trollüyosun, hadi itiraf et arka sokaklar terk . 4ever. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Hırs başarılı adamlara yakışıyor, osman gibilerdeyse böyle itici bir hal alıveriyor. Peki gerçek hayatta da bu kadar başarısız mısın osman? Mesela işinde (tabi eğer bir iş sahibiysen, ailenin bodrumunda yaşamıyorsan)? Ya da ilişkilerinde, özellikle iktidar konularında? Oyunlarda başarılı olmaya çalışarak bu alanlardaki eksikliğini mi kapatmaya çalışıyorsun yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 arka sokakların vücut almış halisin kafamda ondan öyle didim, ama hadi itirafını bekliyorum. ben arka sokaklar değilim the wire'ım, hatta oz'um! de, sizi ayakta trollüyorum lan ahaha de. inanıp saygı duyacam. de olm bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 adamin ustune cok gittiniz, ben osman a bam yetkisi veriyorum birazdan. Ozellikle baltazar olur da oyunu alir, bir de oyuna girerse osman onu bamlasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 osman ne diyor bunlar çekemeyen anten taksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 axedice said: Hırs başarılı adamlara yakışıyor, osman gibilerdeyse böyle itici bir hal alıveriyor. Peki gerçek hayatta da bu kadar başarısız mısın osman? Mesela işinde (tabi eğer bir iş sahibiysen, ailenin bodrumunda yaşamıyorsan)? Ya da ilişkilerinde, özellikle iktidar konularında? Oyunlarda başarılı olmaya çalışarak bu alanlardaki eksikliğini mi kapatmaya çalışıyorsun yoksa? ah benim zavallı lifeless arkadaşım... Gelmişsin X oyunu X forumunda X ile ilgili konularda basiretsiz kalınca nasılda basit üçüncü sınıf insanlar gibi bel altı vurmaya çalışıyorsun. Gerçek hayattaki başarımın bu konuyla ilgisi ne? Ailemle yaşayıp yaşamasam sanane? İktidar konumla ilgileniyorsun çok güzel ama ben Gay değilim lütfen başka kapıya git, homofobik bir insanım. Oyunlarda başarılı olunca bu eksikliğihasfuhauıasfhadsasd ya çok klişesin ya Bence ayar vermek , şah mat etmek için uğraşma ergenliğinle birlikte çok kötü duruma düşüyorsun. Basitlik kokuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 bu tatlı hoşbeşe serverda veya başka yerde devam edin yoksa toptan uçacaz valla edit: gizledim mesajları, dm'ları kızdırmamak lazım yoksa yıldırım düşüverir kafaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 belalti geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Psikanaliz böyle bir alan işte osman, daha sonra transferansı gerçekleştirerek önce kantır sıtrayk oynarken itici bir insan olmanı, nihai olarak genelde var olan iticiliğini ortadan kaldıracağız. Böylelikle topluma yararlı ve verimli bir birey haline gelebileceksin. Ya ortada iyiye ve doğruya yönelen bir süreç var siz mesaj gizliyorsunuz. Osmanı bu haliyle mi kablediyorsunuz arkadaşlar? Böyle mi devam etsin istiyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 tedaviyi pmden falan veriver abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 SilPh bile kurtaramadi karsi takimi o kadar bang oldu dustta. Ya amc mod falan ciksa map basi adamlari biz secip yerlestiricez. Oyle dengeyi kurucaZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 forumdan psikanaliz yapılır beyler. Aynı forumdan tedavi ücreti ekstradır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=BLB1g8St6XI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 de_hentai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 osmaniac ın mic kullanmama sebebi kız gibi sesi olmasıymış. doğru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 hadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 patch geldi. said: Release Notes for 9/14/2012 [ GAME ] - Added third-person gunshot flinch reaction animations for all players - Molotovs and incendiary grenades now explode in mid air if they haven't touched the ground after a small amount of time has passed - Molotovs and incendiary grenades now no longer throw shorter than the other grenade types - Fixed grenades bouncing really high if you threw them straight at the ground - Fixed grenades that don't have a timer (like the smoke) not detonating if they found a spot to continually bounce and not touch what was considered "the ground" - Fixed a bug in bullet penetration where a bullet would penetrate walls much thicker than intended when the first brush the bullet hit was a detail brush. - Fixed a rare case when server reservation would not load correct map on official servers - Flipped MP7 viewmodel fire selector from safety to full-auto [ UI ] - Fixed spectator glows not updating state often enough which could allow glows to show at the wrong time - Fixed player target ID names not showing properly in some cases when observing/spectating - Fixed the spectator UI showing in Arms Race - Fixed player not auto observing their killer after the death camera if no bot was available to take over - Fixed round in spectator screen not updating if you connected mid round - If all players on a team share the same team tag, the scoreboard and spectator team names will display the players' team name (steam group name) - Improved rendering performance of text UI elements [ COMMUNITY ] - Added default loading screen for direct connects and custom maps that shows loading progress - Fixed server console say command to deliver text to all connected clients - sv_password can now be set on community dedicated servers when they have no players connected and will be enforced. - Matchmaking: blocking relationships do not prevent direct server joins, they only filter during matchmaking - sv_pure: VPK files contain the necessary hashes so the dedicated servers do not need to compute them at startup but can be checked with the command “sv_pure_checkvpk” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 yeni patch server in icine sicti. Yarim saat sonra falan daha giremeyenler buraya mesaj biraksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar