Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Esh said:

LathspeLL said:

Blofyapyo! nickli arkadaş banlı bizim sunucudan, açabilir miyiz acep?

bu arkadaşa double ban attık sanırım khar0nla =P

teamkill kastırıp sinirleri bozdu.

1 kere team kill yaptı ama, adam onu önce ki round vurmuş falan.
Mesaj tarihi:
beni kim vurdu, vurmadi ve hatta hic vuruldum mu bilmiyorum da;
birisini vurduktan sonra hasar aldigini farketmesine ragmen ona buna dugunde sikar gibi sikip, ustune piskin piskin 2-3 el devam edenin gozunun yasina bakmadik. Hatta saliselik farklarla double ban vakalari falan var asdf.
Mesaj tarihi:
serverdan kickledigim rusun oyuna tekrar girip beni picaklaya picaklaya 5 hp'e dusurmesi, sonra da ilk banimi atmama sebep olmasi geldi aklima sdf..

bandan asagisi kesmiyo..
Mesaj tarihi:
lathda oyundaydı o ara arkadaş banlandı demişti ordan aklımda kaldı benimde

sanırım oyun içinde kaza kurşunları ile dmg aldı.sonra ihtikam aldı :)
Mesaj tarihi:
Aiko said:

kharonun banlanma sebebi

http://cloud.steampowered.com/ugc/1136285831856805238/B4C9426F0BD168B4FB27DD52EF9DD738D9C34FB9/

adamlar 99 fps ile oynuyor.

30'u görünce seviniyorum ben fml.
Mesaj tarihi:
blofyapeyo said:

Benim banımı açarmısınız? Tövbe ettim bi daha yapmayacagım, kışkırttılar beni. Arkadaşlar giriyor ben giremiyorum ühühü

tamam açtım, ama blöf yap bundan sonra.
Mesaj tarihi:
çatışma sırasında yanlışlıkla olabiliyor ama daha base'den çıkarken yapanlar var. belki birine hedef alarak yapmıyorlar ama koşarken çok sapıyor silah. bu konuda biraz daha dikkatli olmak lazım. her oyun 3-4 el bu şekilde hp gidiyor.
Mesaj tarihi:
Ya mousela daha hızlı oluyo diye menüden silahları mouse ile alıyorum ben. O esnada karşısı rushlar falan diye de koşmaya başlıyorum, nerdeyse her seferinde de takm arkadaşlarına takıldığım için yavaşlıyorum, o yavaşlık benim silahları almama yetiyo.
Ama bazen tam buy zone'dan çıktıktan sonra birisine takılıyorum, menü kapandığı için tıkladığımda bıçak sallıyo, backstab olduğu için 70 kalıyo adam.

Bunu bi forumlara supporta falan iletmek lazım, menü açıkken buy zone'dan çıkınca menü kapanmasın da disable olsun.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...