LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Esh said: LathspeLL said: Blofyapyo! nickli arkadaş banlı bizim sunucudan, açabilir miyiz acep? bu arkadaşa double ban attık sanırım khar0nla =P teamkill kastırıp sinirleri bozdu. 1 kere team kill yaptı ama, adam onu önce ki round vurmuş falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 ahah vurdu bari ayıp ettim deseymiş önce geldi beni vurdu direk.sonra gitti kharonu vurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 beni kim vurdu, vurmadi ve hatta hic vuruldum mu bilmiyorum da; birisini vurduktan sonra hasar aldigini farketmesine ragmen ona buna dugunde sikar gibi sikip, ustune piskin piskin 2-3 el devam edenin gozunun yasina bakmadik. Hatta saliselik farklarla double ban vakalari falan var asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 serverdan kickledigim rusun oyuna tekrar girip beni picaklaya picaklaya 5 hp'e dusurmesi, sonra da ilk banimi atmama sebep olmasi geldi aklima sdf.. bandan asagisi kesmiyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 lathda oyundaydı o ara arkadaş banlandı demişti ordan aklımda kaldı benimde sanırım oyun içinde kaza kurşunları ile dmg aldı.sonra ihtikam aldı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 kharonun banlanma sebebi http://cloud.steampowered.com/ugc/1136285831856805238/B4C9426F0BD168B4FB27DD52EF9DD738D9C34FB9/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 ahahaha base de afk adam kesip terbiyesiz gibi ss mi aldin asdfad. gayreti tebrik ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 yuh yalana gel.. arkadan bile kesmedim. elinde bi silah vardı kafana gecirmiştim bıcağı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Bölf yapeyo denen adam beni de vurduydu. Ben de onu vurmaya kastım gerçi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 blöf yapmadı abi ciddi ciddi beni de indirdi nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Aiko said: kharonun banlanma sebebi http://cloud.steampowered.com/ugc/1136285831856805238/B4C9426F0BD168B4FB27DD52EF9DD738D9C34FB9/ adamlar 99 fps ile oynuyor. 30'u görünce seviniyorum ben fml. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 soldat oyna abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 akşam yalan olur heralde oyun, mac var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Yarın haftasonu ya, gece akılır gelen olursa sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 3-5 adam olursa geliyorum ben de.. 1 haftadir girmedim.. ozletti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 giriyorum. hadiiigg, destekleyin beniig. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 oynanır ya her türlü futbol maçı izleyenler bir avuç köylü zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blofyapeyo Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Benim banımı açarmısınız? Tövbe ettim bi daha yapmayacagım, kışkırttılar beni. Arkadaşlar giriyor ben giremiyorum ühühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blofyapeyo Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 STEAM ID : 0:1:54775528 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 olm adam yok kimse girmiyor felan diyorsunuz da, şimdi gircem ama server full. hep alakasız isimler var sanki. atın şunları bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 blofyapeyo said: Benim banımı açarmısınız? Tövbe ettim bi daha yapmayacagım, kışkırttılar beni. Arkadaşlar giriyor ben giremiyorum ühühü tamam açtım, ama blöf yap bundan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 çatışma sırasında yanlışlıkla olabiliyor ama daha base'den çıkarken yapanlar var. belki birine hedef alarak yapmıyorlar ama koşarken çok sapıyor silah. bu konuda biraz daha dikkatli olmak lazım. her oyun 3-4 el bu şekilde hp gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 bicak sallamaktan da oluyor. eski aliskanliklari birakmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 ahah intikamcı olun baseden cıkarken bana bıçak atadanın ayagına tek mermi atıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Ya mousela daha hızlı oluyo diye menüden silahları mouse ile alıyorum ben. O esnada karşısı rushlar falan diye de koşmaya başlıyorum, nerdeyse her seferinde de takm arkadaşlarına takıldığım için yavaşlıyorum, o yavaşlık benim silahları almama yetiyo. Ama bazen tam buy zone'dan çıktıktan sonra birisine takılıyorum, menü kapandığı için tıkladığımda bıçak sallıyo, backstab olduğu için 70 kalıyo adam. Bunu bi forumlara supporta falan iletmek lazım, menü açıkken buy zone'dan çıkınca menü kapanmasın da disable olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar