Anelor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 onu ben açtım bakıyım diye. açtım baktım kimse yoktu çıktım sora yemek yiyip gelcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 yok mu oynayan bugün hiç ya. Boş server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 selam kötüler, 5vs5 2 takım çıkartalım dengeli olacak şekilde best of three kaybeden bir sonraki ayın server parasını ödesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 La bu server niye boş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 abi ben spora gitmedim diye oynamıyosunuz dimi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 hadi oynayak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 yine boş server :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Biz çalışanlar olarak serverın 12'den önce dolu olmasını istiyoruz devlet bizi duysun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 ya gunluk saat belirlesek yeridir :D 8'de girip bakiyor mesela insan, bos, gelmiyor bi' daha geri o gunluk. mesela 9'da herkes bi' bakiversin desek falan djaskdja. cok komun hayati oldu da, olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 steam grubundan hadi kızlar servera diye bağırmak lazım işte ben yetkili abi değilim grupta ondan yapamadım onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 pati cs:go diye kursak bi' tane? gunluk event acariz, sag alttan cikar falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 işte öyle bi grup var zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Blofyapyo! nickli arkadaş banlı bizim sunucudan, açabilir miyiz acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 valla banı açılsın da geçen iyi küfür yedi milletten kasıtlı teamkill yapıyordu durduk yere oyunun ortasında sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Anelor said: işte öyle bi grup var zaten aa ben pati'nin kendi grubundan bahsediyosun sandim. dur gireyim suraya o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Anelor said: steam grubundan hadi kızlar servera diye bağırmak lazım işte ben yetkili abi değilim grupta ondan yapamadım onu alla alla ben bakınca grup ofisır yazıo nickte snn :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 ana ne ara ofisır oldum la ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 öyle şeyler mi var steam'de haberim yok sdf event, adam çağırma tarzı şeyler varsa akşamları toplayalım adamları tek tek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 ben 8 ile 8:30 arası tek başıma bekledim kimse gelmedi. 1-2 achi kastım 25sn'de bomba kur fln gibi sonra çıktım. bi kere daha denedim yabancılar vardı çıktım. daha da bakmadım. event iyi olur bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 wtf? http://youtu.be/v3OblLk0A_Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 event açma olayı fln yeni update ile gelmiş heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 rockstar official'da surekli aciliyordu event. yeni steam'den once de yani. ama sirket/bireysel ayrimi var miydi hatirlamiyorum acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 LathspeLL said: Blofyapyo! nickli arkadaş banlı bizim sunucudan, açabilir miyiz acep? bu arkadaşa double ban attık sanırım khar0nla =P teamkill kastırıp sinirleri bozdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Aiko said: wtf? http://youtu.be/v3OblLk0A_Y su eglenceliye benziyo ya.. boyle degisik haritalar denesek mi =P.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 abi sunun surasinda 1 hafta girmedim mundar etmissiniz server i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar